A Pesti TV-ben Lánczi Tamás, Törcsi Péter, illetve a baloldal részéről Nagy Attila Tibor politikai elemző és Nagy József, a 24.hu újságírója osztotta ezúttal is a semmit.
Nagy Attila Tibor a vita egy pontján arról kezdett beszélni, szerinte hogyan kellene az ellenzéknek kihasználni a koronavírus-áldozatok miatt érzett gyászt:
Az ellenzék ugyan elmondja, hogy a kormány felelős, de nem tesz közzé szegmentált üzeneteket. Nem szól külön a gyászolókhoz. Márpedig a választók tömege, azon választópolgárok tömege, akik siratják a hozzátartozóikat, ismerőseiket, rokonaikat, az idővel egyre nőni fog. Számításom szerint szépen felmegy 100-150 ezerre, 200 ezerre. 200 ezer gyászolóval már egy adott párt helyzetét is ele lehet dönteni idővel. És az ellenzék adott része, beleértve a DK-t miután nem szól közvetlenül a gyászolókhoz egyelőre, ezért nem tudja kellőképpen kihasználni a gyászból adódó fájdalmat.
Arról is beszélt: „Joe Biden is kihasználta ezt, üresen maradt székekhez, így az elhunytak hozzátartozóihoz szólt”.
„Ízléstelen, morbid és gusztustalan, amit mondasz, ezt a vitát én itt befejeztem” – így akadt ki az elhangzottak után Lánczi Tamás és Törcsi Péter. Lánczi szerint „gyomorforgató” Nagy Attila Tibor „halálalgebrája”, Törcsi Péter pedig „hullarablásnak” nevezte az elemző szavait, írja a Mandiner.