Kikerült Netflix-re a Szörnyeteg: A Jeffrey Dahmer-sztori című sorozat. Jelenleg az alábbi címkéve szerepel: TV Dramas – írja olvasónk.
Jeffrey Dahmer az egyik leghíresebb amerikai sorozatgyilkos, egy igazán beteg és aberrált homoszexuális, aki homoszexuális férfiakat gyilkolt. A sorozat tényleg dokumentumfilm-jellegűen, tényszerűen bemutatja az életét.
Azonban szeptember 17-én még az alábbi címkével volt fent: LGBTQ TV Shows, amit az archive.org is igazol.
Zoom
Szegény Jeffrey Dahmert azzal büntetik halálában, hogy nem érzékenyítenek vele (fotó: Milwaukee Police Department)
Miért módosította a Netflix a címkét? Mert ebben a pár napban kiderült, hogy Jeffrey Dahmer mégsem volt homoszexuális, és nem homoszexuális férfiakat gyilkolt meg, hanem heteroszexuális nőket? Nem. Egyszerűen azért módosították a címkét, mert az LGBTQ-propaganda képviselői rengeteg Twitter- és TikTok-bejegyzést tettek közzé, amiben sérelmezik, hogy egy beteg és aberrált férfit mutatnak be LGBTQ-címkével. (Az LGBTQ a hazai LMBTQ angol megfelelője, ami angol nyelvű propagandisták számára a gay, az magyar nyelvet használók számára a meleg, számunkra meg a buzi a szerk.)
A 24.hu cikkében is elég érdekes magyarázat található erről:
Dahmer tényleg meleg volt, ám „nem ez a közösség azon reprezentációja, amire szükségünk van” – írta, utalva arra, hogy az LMBTQ-címkézés leginkább az érzékenyítés miatt fontos, ám a történelem egyik legbetegebb sorozatgyilkosának története nem feltétlenül járul hozzá ehhez.
(Pedig a homokos frusztrációja és szintén buzeráns „partnereinek” gyilkolása révén kijárna a plecsni – a szerk.)
Azt nyilván mindenki tudja, és látja, hogy a Netflix töméntelen LGBTQ és woke tartalmat, lényegében propagandát próbál meg lenyomni az emberek torkán érzékenyítési célzattal, nincs olyan általuk készített film vagy sorozat, ami ne lenne tele velük.
Az is megszokott náluk, hogy egy valós történet alapján készült filmet is érzékenyítésre próbálnak felhasználni, amire talán a legjobb példa az Apaság című film:  ami arról szól, hogy egy apuka elveszíti a feleségét, és egyedül neveli fel a lányát. A filmben a főszereplő Kevin Hart, egy fekete férfi, a férfi azonban a valóságban akiről a film készült fehér volt.
De most eljutottunk odáig, hogy a Netflixnél csak a jó homoszexuális az igazi homoszexuális, aki megkaphatja az LMBTQ-címkét. Ha nekem kellene összefoglalnom ennek a lényegét, akkor azt mondanám, hogy „viselkedj rendesen fiam, vagy nem lehetsz felcímkézett buzi!”...