A dalverseny utóbbi pár évének története már eddig is számos deviáns és botrányos próbálkozást hordozott, de az idei év áttörést jelentett, mivel az osztrák rém megjelenése egy új szintre emelte az európai fehér ember kipusztítására irányuló kísérleteket. A közizlés és a közerkölcs tudatos rongálásának rócsildi stratégái jelen esetben mintha egy kicsit elsiették volna a dolgaikat.
Zoom
Nem tartották be a folyamatos kis lépések stratégiáját, és ennek a szörnyobjektumnak az előkészítés nélküli bevezetése pánikot és európai mértékű hányingert keltett a "morális piacokon". Úgy tűnik, mintha most először - természetesen a vérliberális vonal kivételével – az emberek szerte a kontinensen elgondolkodtak volna, hogy hová is vezethet mindez. Úgy tűnik, mintha most először nem vették volna "viccesre a figurát", és visszahőköltek volna a várható következményektől. Persze mindez még távol van a teljes kijózanodástól és a háttérben munkálkodó szándékosan romboló erők tényleges felismerésétől, de a reakciókat figyelve úgy látszik, sokan észrevételezték, hogy Conchita megjelenése és főleg győzelme már nem lehet a véletlen műve. És számos balos fórumon is találkozhatunk azzal a meglepő jelenséggel, hogy "leugatják" az összeesküvés-elméletekről értekező liberális ügynököket.
Összességében tehát az "elsőbálos" Conchita bevezetése kicsit gyurcsányosra sikeredett. Többet vitt, mint hozott, mivel a kétségtelen romboló ereje mellett jókora kijózanodást is okozott. A deviancia és a genderizmus egyik központi rendezvényévé avanzsált dalfesztivál is új megvilágításba került az idei meghökkentő eseményekkel.
Az előttünk álló éveket átgondolva - amolyan Fábry-módra - játsszunk el a jövőbeni győztes produkciókkal kapcsolatban a lehetséges forgatókönyvekkel. Milyen "szuperprodukciók" vihetik el a pálmát a következő években?
2015, Bécs:
A nyertes szlovák hermafrodita énekes letolt nadrággal egy WC-kagylón ülve énekel a bóbitás pingvinek megmentéséről és az önbeporzás nagyszerűségéről. Nagydolgának elvégzését a kagylóba szerelt kamerák és lézershow segítségével kísérhetjük figyelemmel. A New York Times az ősi emberi naturizmus és a művészi önkifejezés szakrális összefonódását emeli ki a produkció kapcsán. A verseny története során először alakítanak ki a nézőtéren X-nemű szektort, valamint hagyományos és mesterséges drogzónát.
2016, Pozsony:
A győztes román hegyipásztor versenyző - akinek a feje gyermekkorában sajnálatosan fél napra beszorult egy Dacia motorházába - szoprán hangon jódlizva magáévá tesz egy kecskét. Az ünneplő sajtó kiemeli a szinkronitás és a drámaiság magas szintjét, és csodálattal adózik az egyéni szabadság dimenziói transzhumán kiterjesztésének. A zoofíliai társaságok bélyeget bocsátanak ki az esemény alkalmából.
2017, Bukarest:
A 107 éves ukrán versenyzőnő csasztuskás dallamokra ringatózva egy kalasnyikovval kielégíti a színpad közepén álló Lenin-szobrot, majd a szám végén a nézők közé lő. A liberális sajtó ezt "érett művészi kifejezésmódnak" titulálja, bár szerintük egy kézigránát használata még adekvátabb lehetett volna. A produkció előadása során lövés ér számos nézőt és a verseny bedrogozott műsorvezetőjét, de a lapok szerint a művészi önkifejezés szabadságának eszméje messze túlmutat a földhözragadt önsajnáltatáson.
* * *
2024-ben az Európai Egyesült Államok kormánya az eurovíziós fesztivált túlzott konzervativizmusa és a nemzetek rendeleti úton történő megszüntetése miatt betiltja. Azon európai polgárokat, akik nem tartoznak valamely deviáns kisebbséghez, letartóztatják. A javíthatatlan és társadalomra veszélyes heteroszexuálisokat Oroszországba toloncolják. Állampolgárságot csak a különféle lombikprogramokban születettek kaphatnak. A természetes úton születetteket és a tisztán fehér bőrűeket rendellenes származásúaknak minősítik, és genetikai átalakító programokhoz irányítják. Csak a 90-es IQ alatti, nemi jelleg nélküli, halványan áttetsző félbarna bőrű, keverék polgárok lehetnek a Haladó Népi Közösség teljes jogú tagjai. A többieket a Szövetségi Biztonsági Szolgálat - elsősorban a kazár genetikai haplotípushoz tartozó - tagjai állandó megfigyelés alatt tartják.
Felhagyva a további "félkomoly" vizionálással, azt mindenképpen meg kell jegyeznünk, hogy ami ma még lehetetlen őrületnek tűnik, az sajnos korunkban már másnapra valósággá válhat. Az előzőekben elképzelt események semmivel sem irracionálisabbak, mint például a sztálini vagy pol-poti rendszer valóságos történései.
Conchitának kétségkívül megvan az az előnyös tulajdonsága, mint a mi Turbó Ferkónknak, nevezetesen, hogy egyáltalán nem zavarja az a tény, hogy az emberek 90%-a undorodik tőle. Fürdik a sikerben, és nem is sejti, hogy a hatalmas média és politikai nyomás miként fogja széttörni az életét. Ez azonban legyen az ő dolga, hiszen tudatosan vállalta fel ezt a szerepet.
Zoom
Vajon sikerült e már a közerkölcsöket olyan mélyre rántani, hogy ezt a mostani "forradalmian" sokkoló próbálkozást újabb förmedvények sorozatos erőltetése követheti?
Reméljük, hogy a párizsi tiltakozás (egyneműek házassága ellen) szelleme továbbterjed a kontinensen, és nem lesz életképes ez a morális pestis. Reménykedjünk abban, hogy a gonosz nem kerekedik felül Európán. Hogy van az európai emberekben annyi józanság és önvédelmi készség, hogy ilyen aljas és sunyi módszerekkel nem lehet eltiporni, és kihalás közbeni összekeverésre ítélni a vén kontinens népét.
Legalább olyan veszélyeztetett faj lettünk, mint az elefánt, és többségünk a nagy ormányos naivitásával nézi és véletlennek gondolja a vészjósló eseményeket. Rövidlátó módon még mindig rasszizmusról, fasizmusról és egyéb agymosott szlogenekről szól a közbeszéd.
Pedig lassan letelik a 22. óra, és a 23-ba fordul a mutató.
Nincs már túl sok idő a cselekvésre.
Szende Péter