2017. szeptember 24., vasárnap, Gellért napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
19:09 Orbán imái meghallgatásra találtak, bár Merkel a vártnál kevesebbel nyert - mélyponton a szocdemek, harmadik erő az AfD18:45 Volt maffiaellenes államügyész: az embercsempészeknek köszönhető, hogy még nem volt merénylet Olaszországban17:51 Megtartják a függetlenségi népszavazást - jelentette ki az iraki kurd elnök17:24 Katalónia-szerte osztják a szavazólapokat a betiltott függetlenségi népszavazásra16:39 Lavrov: nincs értelme lebeszélni az amerikai vezetést arról a hitéről, hogy Oroszország fenyegetést jelent számukra16:16 Várhatóan ma újabb négy év letöltendő Merkellel sújtják a néhai Németországot15:40 Először vehettek részt nők a szaúdi állami ünnepségen15:19 Akkora a pedagógushiány, hogy néhol a magyartanár tartja a fizikaórát is14:30 Ukrajna addig nem kap újabb IMF-pénzt, amíg nem emeli a nyugdíjkorhatárt14:02 A sajtó Izraelben is a német AfD ellen uszít13:39 A többség továbbra is elégedetlen Macronnal, de ismét nő a népszerűsége13:01 Végre felvettük a diplomáciai kapcsolatot Palauval, de jöhetnek az Arab Emírségek sofőrjei és Ecuador ösztöndíjasai is12:25 Brexit-ügyi miniszter: London jórészt tudja, hogy mennyit kell fizetnie az EU-nak11:57 Gyurcsánynak természetes a nemzetárulás: "ne szavazzon, aki nem itt él!"11:38 Japán amerikai rakétavédelmi rendszereket telepítene
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika :: :: Hozzászólások

A zsidók kazár származása: a félhülyék nyugtatószere

Reklám

Nálunk különösen jó talajra hullott az a jól kitervelt filoszemita hazugság, hogy a kelet- és közép-európai askenázi zsidók a kazárokkal, e kaukázusi néppel rokoníthatók.
Azt tudjuk, hogy a kormány is ilyenfajta porhintést gyakorol szavazóival. Milliárdokkal támogatja zsidajait (Zoltai, Hegedüs Zsuzsa, Fellegi Tamás, Fischer Iván, Ungvári és társaik), majd azután mond egy-két székelyes mondatot, és minden el van feledve. Sőt, teljes az imádat e jobboldali kormány iránt.
Ez az a jobboldal, amely egymás között is pótcselekvésekből él. Nagy kezdőbetűvel írja a Karácsony, a Magyar, a Hazafi és hasonló szavakat, és akkor tüstént azt hiszi, haditettet hajtott végre. Miközben a balliberális oldal két kanállal etet meg vele bármit.
Zoom
A "magyar származású" Koestler és fantáziálása
Mint egy izraeli „történésznek”, Shlomo Sandnek nálunk 2010-ben Hogyan alkották meg a zsidó népet? címmel megjelent könyvét. Amelyet, legyen az bármily hihetetlen, antikvár példányban ma is hatezer forintért árulgatnak a bookline.hu és a libri.hu nevű internetes könyvkereskedők.
A könyv megjelenése után volt a nagy kacsintgatás a jobboldalon: „hú pajtás, lóizét sémiták ezek: jól lebuktak, hiszen a Kairosznál jelent meg a nagy leleplezés”.
Hogy a jobboldalnál sokkal gógyisabb zsidók mit gondoltak minderről, az akkor még balliberális origo.hu egy 2013-as elszólásában a témáról e címmel írt: „Megdőlt az antiszemitizmus genetikai alapja”.
Zoom
Shlomo Sand kazárpropagandája a cionistáknak sem tetszik
A sémita-kazár sztorit a zsidó Arthur Koestler találta ki, és arról „A tizenharmadik törzs” című kötetében írt.
Akinek ezen elmélete megszületésének genezisét is kutatta a kiváló amerikai David Duke, volt amerikai politikus és – ahogyan ilyen esetekben szokták mondani – „holokauszttagadó”.
Duke saját portálján (davidduke.com) a témában 33 oldalas tanulmányt tett közzé „Rethinking the Khazar Theory”, azaz a Kazár elmélet újragondolása címmel.
Ebben írja, hogy érdeklődve olvasott egy zsidó magazint, amelyben Koestler eldicsekedett azzal, hogy elméletét kifejezetten az antiszemitizmus elleni küzdelem céljából alkotta meg. Ugyanis ha „bebizonyítja”, hogy a mai zsidóknak nincs köze az ótestamentumi Krisztus-gyilkos zsidókkal, akkor az csökkentheti az antiszemitizmust.
Koestler hivatalos életrajzában Michael Scammell így hivatkozik rá: „Azzal érvelt, hogyha meggyőzheti az embereket, miszerint egy nem zsidó »kazár« örökség képezte a mai zsidó alapját, akkor ez fegyver lenne az európai, faji alapú antiszemitizmus ellen."
Huszonvalahány oldallal később azt írja, hogy a kazár elmélet olyan taktika, amellyel a zsidó felsőbbrendűségi rasszizmust akarják leplezni.
Zoom
Shaul Stampfer azt is tagadja, hogy a kazár birodalom áttért volna a judaizmusra
A Haaretz nevű izraeli lap a témában egy Shlomo Sandnél messze komolyabb izraeli történészt, Shaul Stampfert szólaltatja meg ezzel a címmel írt cikkében: „A zsidók nem a kazárok leszármazottai, mondja a Héber Egyetem történésze”.
A cikk elismeri, hogy Sand könyvével globálisan hülyítettek. Stampfert elmondja, igen alaposan, négy éven át tanulmányozta a kazárok királyságát, de ott egy betű bizonyítékát nem talált arra, hogy annak lakói – perzsák, törökök, szlávok, cserkeszek – felvették volna a judaizmust.
Zoom
Koestler szobra Judapesten
Stampfer persze nem azért szentelt a kérdésnek annyi időt, hogy öngólokat rúgjon a zsidó kapu hálójába, de egyre több olyan hang kezdett hallatszódni, amelyek tulajdonosai azt mondták, hogyha a mai zsidók kazárok, akkor mi a fenét hivatkoznak ősi földigényükre a palesztinokkal szemben Izraelben?
A kérdésről írt esszéjét Duke pedig azzal fejezi be, hogy a kazár elmélet eltéríti figyelmünket arról az alapvető tényről, hogy a zsidó establishment, azaz „mindenfajta zsidókból álló minden nagyobb zsidó szervezet népirtásunk érdekében dolgozik.”
Janits András - Kuruc.info
Kapcsolódó: Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2017 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready