2017. október 21., szombat, Orsolya, Zsolt napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
20:58 Madrid kezdeményezi a katalán kormány feloszlatását és az előrehozott parlamenti választásokat20:44 Kellemesen elbeszélgetett Kurz és Strache20:28 Lavrov az USA-nak: vigyétek el atomfegyvereiteket Európából! 20:06 Egymillió eurót ajánlott fel a máltai kormány annak, aki segít felderíteni, ki gyilkolta meg az ellenük nyomozó újságírónőt19:31 "Most magyarkodj, te rohadék!" - már szabadult a vecsési jobbikos családra támadó cigány; a börtönvellneszben boxedzéseket tartott19:07 Két gyerek is szén-monoxid-mérgezést szenvedett Lentiben18:36 Gyöngyösi vs. Szigetvári a KO béruniós különkiadásában17:58 Irán ellen uszítaná Szaúd-Arábiát és Irakot a Rijádba érkező amerikai külügyminiszter17:27 Újabb településről űzték ki Rumcájszékat a szíriai kormányerők17:00 Öngyilkos merénylő repített levegőbe legalább 15 afgán katonát Kabulban16:40 Gérard Depardieu: A franciáknak végük - a tegnapi kisebbség lett a mai többség16:13 Az Andrássy úton "blokkoló" házaspárt fogtak el a terézvárosi rendőrök15:52 Erzsébetváros: társasházban szórakozókkal vitatkozott össze a gáz-riasztó fegyvert használó férfi15:40 Késes támadás történt Münchenben: a tettes zavart elmeállapotban volt, nincs itt semmi látnivaló15:26 Halálra gázolt egy férfit egy furgon Encs és Gibárt között, majd elhajtott a helyszínről
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika :: :: Hozzászólások

Kész szerencse: a zsidó média szétveri saját pártjai győzelmi esélyét

Reklám

Tavaly karácsony után honlapunk kitűnő előrelátással írta le a sajtóban először, hogy Botka László sikere lehetetlen azon egyszerű ok miatt, hogy fajilag nincs rendben, azaz goj. A jóslat tökéletesen bejött.
A zsidó média megdolgozása eredményeként a zsidó Szél Bernadett ma népszerűbb lett Botkánál. És nem csak azért, mert zsidó, hanem azért is, mert zsidóként viselkedik, amit elődje, Schiffer András csak úgy 20-30 százalékos teljesítménnyel tette.
Zoom
Breuerek közt
Egyértelmű: ahhoz, hogy az ellenzéki pártokat hagyományosan támogató médiumok – tehát ebből a Simicska-féle neofiták kivéve – az MSZP miniszterelnök-jelöltje mögé álltak volna vagy állnának talán még most is, azt a feltételt kellett volna vagy kellene teljesítenie az MSZP-nek, hogy fajilag zsidót választ közös miniszterelnök-jelöltnek.
Garantált, hogy egy Lattmann Tamás, egy Majtényi László, de még egy Magyar György is olyan személy lett volna vagy lenne, aki ellen egyetlen disszonáns hang nem emelkedne a magasba a fajilag tiszta médiumokban.
Erre persze valaki felvetheti, jó-jó, de akkor mi van Gyurcsánnyal? Semmi: Gyurcsány olyannyira zsidóként viselkedik Dobrev Klára és a rajta keresztül zsidónak számító közös gyerekeik mellett, hogy azon irányba még egy fenékberúgás sem kell neki.
Azonnal tiltakozik, ha „antiszemitizmust” észlel, minden esetben a nyugati irányítású globalizáció, az EU további integrációja mellett foglal állást, aminél többet egy Csillag István vagy egy Bauer Tamás sem tudna nyújtani.
Ugyanakkor semmiféle garancia nincs arra, hogyha Botkát leváltják, az MSZP helyébe zsidót tesz. Ha így lesz, akkor ismét belefutnak a zsidó médiumaik ellenállásába.
Vagyis látható, hogy a vezetői kiválasztásnál is e zsidó média milyen hatékonyan akadályozza saját pártjait.
Zoom
Nem elég odaállni a menóra elé a zsinagógába, metszeni is kell
De ugyanezt teszi minden egyéb megmozdulásával is. Egy hírműsorban – mint ma tette például a Klubrádió este 6-tól majdnem fél hétig – egyetlen, totálisan zsidó üggyé vált témán rugózott: a római-parti gáton. Ami nagyjából annyira érdekli az ország lakosságának óriási többségét, mint egy Zentai Pétert, egy Dési Jánost és fajtahasonlóit a magyar himnusz eléneklése egyenes testtartással.
Azaz e média a kampányban végig a zsidó témákat fogják forszírozni, vagyis ráerőltetni a nyilvánosságra, amelyet e témák igen erősen hidegen hagynak.
Tehát: eljutottunk egy olyan fázisba, amikor nekünk nagyon jól jön a zsidó média, ugyanis az nem engedi győzelemhez azt az oldalt, amelynél nem csak nehezen lenne elképzelhető undorítóbb és visszataszítóbb, ha kormányon lenne, de egészen biztos örömmel engedelmeskedne Brüsszelnek, sőt külön Wizzair-flottát beállítva Lampedusa és Budapest között, ahonnan azután elosztanák a migránsokat úgy, hogy azok mindenhová menjenek, kivéve olyan helyekre, ahol a zsidó médiások és pénzemberek laknak.
Zoom
Lattmann-nal már hatezer éve megköttetett a koalíció
Végül pedig álljon itt a Demokratikus Koalíció (értsd: Szemkilövető Koalíció) ma kiadott nyilatkozata, amely a fentiekre cáfolhatatlan bizonyíték.
OS - A Demokratikus Koalíció közleménye
Budapest, 2017. szeptember 27., szerda (OS) - A DK álláspontja Lattmann Tamás miniszterelnök-jelöltségéről
Tavaly ősszel a Demokratikus Koalíció vezetői arról kaptak tájékoztatást, hogy a Magyar Szocialista Párt vezetői tárgyalásokat folytatnak Lattmann Tamással arról, hogy a párt Lattmannt jelöli miniszterelnök-jelöltnek a 2018-as választásokra. A tájékoztatás szerint a jelölt bírta az MSZP elnökének, farkcióvezetőjének (sic!) és választmányi elnökének a támogatását. Az MSZP felkérte a DK-t, hogy fogadjuk bemutatkozó látogatáson Lattmann Tamást. E felkérés alapján a Demokratikus Koalíció nevében Molnár Csaba ügyvezető alelnök, a párt kampányfőnöke és ellenzéki tárgyalásokkal megbízott politikusa egy alkalommal tárgyalt Lattmann Tamással. Az ügyvezető alelnök erről a tárgyalásról a DK elnökségét részletesen tájékoztatta. Az elnökség a tájékoztatást tudomásul vette, a jelöléssel kapcsolatosan nyitottságot mutatott és felhatalmazta Molnár Csabát további tárgyalásokra. Erre azonban már nem került sor, mert az MSZP korábbi álláspontját megváltoztatva Botka Lászlót jelölte miniszterelnöknek és ezzel a Lattmann Tamás jelöltségével kapcsolatos egyeztetés megszakadt. Így a DK elnöksége Lattmann jelölésével kapcsolatban nem hozott döntést.
DK Sajtóiroda
Kiadó: Demokratikus Koalíció
Janits András - Kuruc.info Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2017 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready