2019. szeptember 19., csütörtök, Vilhelmina, Szabolcs napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
15:11 Molnár Ricsi videózta magát a baleset pillanatában - de ezúttal is csak jót akart, sőt, nem tudta, hogy nem vezethet, nem ő tehet erről14:31 Táskájával ütötte a kalauzt egy nő Ceglédbercelen - de persze csak előzetes szóváltást követően13:55 Lelőtték Amszterdamban a Kecskemét egyik korábbi négerét13:24 Ez előzi meg füstösék utcai telefonkínálgatását13:03 Lezuhant egy belga harci repülő Franciaországban12:55 Budapesti tolvajt fogott egy felvidéki BMW12:24 Dávid-csillag került egy plakátra - a DK szemrebbenés nélkül a zsidóbérenc kormányt tette felelőssé12:10 Az időhúzásos színjáték legújabb "fordulata": Bibi izraeli egységkormányról tárgyalna Ganzcal11:40 Sz@rba nyúlt egy momentumos10:51 Miért borult fel a vezetési oktató által vezetett tűzoltóautó?10:07 Trudeau lebukott: húsz évvel ezelőtt még nem tudta, hogy Aladdin egy kanadai fehér ember09:42 Pompeo már Szaúd-Arábiából ágál Irán ellen09:11 Farkas Flóri szabadlábon van és virul - annyira, hogy éppen a Lungo Dromnak kampányol08:41 A jobbikosok még azzal sincsenek tisztában, támogatják-e Karácsonyt egyáltalán08:04 21 milliárdos forgalmat bonyolított a mobilfizetési rendszer
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika :: :: Hozzászólások

A feketeseggű zsidó

Reklám

Szent István királyunk ünnepén egyes médiumok azzal riogatták az olvasókat, hogy a kormánypárti sajtó meghamisította Angela Merkel hétfőn elhangzott beszédét. Történt, hogy a Páneurópai Piknik 30. évfordulóján Sopronba érkezett a német kancellár, és a magyar kormányfővel tartott sajtótájékoztatón azt állította, az uniós pénzeket hazánk jól használja fel. Másnap, azaz augusztus huszadikán a Nyugati Fény névre hallgató, állítólag Gyurcsányhoz közel álló hírportál vezető hírként közölte, hogy ilyesmit Merkel asszony nem mondott, a kormánypropaganda hamisított. Ezt a hírt több más médium is átvette.
A Nyugati Fény „leleplezése” hamar lelepleződött. Ma már megnézhető a sajtótájékoztató teljes anyaga, a németországi sajtó is beszámolt az eseményről, sőt a német kormány honlapjára is felkerült a teljes szöveg. Angela Merkel ezt mondta:
Ha egyszer arról beszélünk, hogy milyen céllal hozták létre a Kohéziós Alapokat, a strukturális alapokat, akkor el kell mondanunk, hogy ezeknek az a célja, hogy az Európai Unión belül a konvergenciát erősítsék. És ha megnézzük Magyarország gazdasági növekedési rátáját, akkor látjuk, hogy Magyarország ezeket a pénzeket tényleg úgy használja fel, hogy az emberek jólétének javára váljon, és Németország örömmel vesz itt részt munkahelyek megteremtésében.
A német kancellár szavait nehéz félreértelmezni, ezért a Nyugati Fény arra kényszerült, hogy visszakozzék. De hogyan?
A liberális honlap közölte Gábor György zsidó filozófus kedd délutáni kommentárját, mert a dolgot azért mégsem lehetett ennyiben hagyni. Gábor szerint nem kérdés, hogy Merkel „hazabeszélt: saját választóinak hazudott egy herciget, amikor nem bontotta ki az igazság minden részletét”, mert némethonban hamarosan tartományi választások lesznek, ezért meg kellett nyugtatni a német polgárokat, hogy adócentjeik jó helyre kerülnek. Nyakatekert indoklás, zsidós logika.
Zoom
Azonban nem is ez a lényeg. Tény, mást vártak Merkeltől az ellenzéki oldalon, erre a dicséretre nem készültek fel. Azt hitték, lesz majd ledorongolás, bírálat, ehelyett elismerés érkezett. Nem tudom persze, hazánk hogy használja fel az uniós forrásokat, nem vagyok tájékozott ebben a kérdésben, ahogy nem vagyok a vezető kormánypárt tagja, propagandistája sem. Ahogy azt sem tudom a kiválasztott Gáborral ellentétben, hazudott-e vagy sem Merkel kancellár.
Azt azonban tudom, hogy Gábor György egyik kifejezését nem lehet szó nélkül hagyni. Idézem a zsidó embert:
Mert ugyan jó és hízelgő ingyenreklámmal kedveskedett Merkel Orbánnak, de számára itt nem a feketeseggű Magyarország a lényeges, mit érdekli ez őt.
„Feketeseggű Magyarország” - írta a zsidó Gábor György legnagyobb ünnepünkön. Feketeseggű annyit tesz, mint „bűnös, kiközösített, megbélyegzett”. Természetesen lehet, szabad a kormányt korrupcióval, lopással vádolni, s ezért feketesseggűnek nevezni. Ezzel nincs semmi baj. De az egész országot?
Az idézett mondatban ugyanis „Magyarország” metonímia, tehát az ország területén élők összességét jelenti, nemcsak a kormányt. Amiből az is következik, hogy a zsidó kisebbséghez tartozó Gábor György is feketeseggű, legalábbis saját meghatározása szerint. Önjellemzését nem akarom vitatni, sőt tiszteletben tartom, de tisztességes honfitársaim kollektív minősítését azért csöndben kikérem magamnak.
Zoom
B.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready