2020. szeptember 27., vasárnap, Adalbert, Döme napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:07 Lehetséges problémák a NATO számára egy orosz konfliktus esetében15:58 A klímaváltozás ellen is felvenné a harcot a NATO-főtitkár15:38 Az SZDSZ egykori sábeszgója szerint a Covid nem finom14:52 Úgy tűnik, Orbán "nagy dolgaiból" csak a pálinkafőzés maradt14:22 Nem jönne jól a megállapodás nélküli kilépés az Egyesült Királyságnak13:44 Szlávik: nem igaz, hogy a maszk nem véd a fertőzés ellen13:18 Inkább zsinagógán kívül javallott idén a jóm-kipúri baromfi-abuzálás12:55 Orbán Viktor boldog születésnapot kívánt az ENSZ-nek12:36 Jereván: Azerbajdzsán örmény polgári célpontokra támadott, két helikoperük és három drónjuk bánta12:19 Fehérorosz külügyér: a szomszédok káoszba és anarchiába próbálják sodorják az országot11:58 Három montenegrói városban hétfőtől kevésbé lesznek vidámak az éjjelek11:35 Zajlanak az önkormányzati választások Romániában és Erdélyben11:21 Fogolycserében állapodtak meg Jemenben11:02 Népszerű a VírusRadar10:45 Elfogatóparancsokat adtak ki rendőr- és katonatisztek ellen is a hat éve lemészárolt mexikói diákok ügyében
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika, Cigánybűnözés :: :: Hozzászólások

A mentősök élete is számít!

Reklám

Azt gondolom, több százezer, de akár több millió ember üzenetével fogalmazok meg azonos gondolatokat akkor, mikor azt mondom, vérlázító, undorítóan felháborító, hogy a Csenyétére kiérkező mentősöket rabosították, amiről mi is beszámoltunk.
Az eset ugyebár még januárban történt, amikor egy szinte kizárólag színtiszta cigány településre hívták a mentőt. Nem volt előzmény nélküli, hogy halálosan fenyegették a mentősöket, ezért tapasztalati úton arra a döntésre jutottak, csak rendőri kísérettel hajlandók bemenni a putriba. Hogy aztán ez számított-e vagy sem, abban magam nem volnék biztos, de tény, a beteg meghalt. Ha ugyan már korábban nem volt az, ilyen történeteket is hallottam mentős ismerőseimtől, hogy egy hete halott cigányhoz hívták ki őket, majd életveszélyesen fenyegetőztek, oda is rendőri segítséget kellett hívniuk, csak kevésen múlik ilyenkor egy-egy tragédia.
Nyilván sehogyan sem lehet azt mondani, ne lenne szomorú a történet, elvégre mégis meghalt valaki, de a mentősöknek nem volt kötelességük bemenni egy olyan helyre, ahol őket életveszélyesen fenyegetik. Nagyon is jól tették, hogy rendőröket hívtak. Ha felelősöket akarunk keresni, akkor keressék a cigányok egymás között, mert ezzel az agresszív, emberalatti őrjöngéssel pont maguk okozták a tragédiát.
Az viszont döbbenetes, hogy még a mentős dolgozókat rabosítják, mint közönséges bűnözőket, és, ismerve Magyarország bírói gyakorlatát, könnyen elképzelhető, hogy el is ítélik őket. Igazság szerint még ők tehetnének feljelentést, ugyanis a Btk. szerint a halálos fenyegetés is kimeríti a törvénysértés fogalmát, és hát nem ők fenyegették a cigányokat, hanem fordítva.
Nem szabad annyiban hagynunk ezt az ügyet, ki kell állnunk az ártatlanul meghurcolt mentősök mellett. Minden lehetséges fórumon mondjuk el, igazságot akarunk, és nem azt, hogy az elmebeteg liberális joggyakorlat érvényesüljön újfent, ami a bűnözők jogait helyezi előtérbe, s nem a tisztességes emberekét. A liberális világőrület korában, ahol a néger bűnözőket emelnek piedesztálra, gyújtogatnak, rabolnak és fosztogatnak, s ezt hazug módon a „Black Lives Matter” jelszó köntösébe csomagolják, nekünk is hallatnunk kell a hangunkat.
Bár apró és szimbolikus lépés, de arra kérek minden olvasót, próbáljuk meg átvinni a köztudatba a „mentősök élete is számít” jelszót, és aki fent van közösségi oldalakon, ossza meg az alábbi képet:
Zoom
Nem vagytok egyedül, bízunk benne, hogy az igazság fog győzni, nem a fehér- és magyarellenes liberális hazugság. Igazságot a mentősöknek!
Lantos János – Kuruc.info
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready