2020. február 18., kedd, Bernadett napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
11:11 Ennek az öregezőnek sem segítettek megjavulni az enyhe büntetések10:30 Több mint száz agyonvert kutya maradványait találták meg Hajdúsámson mellett10:10 Kiscsaládi program délutánra: anya és fia órán, a többi gyerek előtt verte meg az osztálytársat09:51 Sophia Loren úgy látta jónak, ha négerbabusgató holotúlélőként tér vissza09:32 Még néhány ilyen "keto siker", és Norbi is elmehet dolgozni09:10 Korán kelt tegnap néhány unokázós cigány, és a térkő is hideg volt08:50 Meg akarja nézni, ki juttatta börtönbe Budaházyékat? - A Fővárosi Törvényszéken megteheti!08:20 Csokifütyizés helyett rendőrt hívott egy budapesti nő, így fogtak el egy körözött nigériai bűnözőt07:44 Lecsengőben van a koronavírus-járvány Kínában07:32 Idén is élőben követhető a gemenci fekete gólyák élete06:54 A járvány ellenére nem lanyhul a vadállatok iránti kereslet Kínában21:32 Vona már azon agyal, mivel tudna katartikus élményt szerezni keresztgyermeke, az összeborult ellenzék21:18 Nahát, valaki nem helyeselte, hogy hazánk szovjet megszállása alkalmából koszorúztak az egyik holoemlékműnél21:05 Karanténba kerül az óceánjáróról hazatért két magyar20:21 Rekordszámú "antiszemita incidens" történt tavaly Hollandiában - de legalább jön az újabb kárpótlás
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika ::

Obama is a régi lemez klezmerére vonaglik

Reklám


Obama vagy egy szerencsétlen flótás, egy báb, akit dróton rángatnak a cionista körök, vagy pedig egy képmutató, hazug alak.
Tegnap Joe Biden, Obama alelnöke egy TV-interjúban elmondta: az USA erősíti katonai jelenlétét Afganisztánban és Nyugat-Pakisztánban, és egyre több és több katonát szándékozik küldeni a térségbe. Amikor a riporter megkérdezte tőle, hogy várható-e az amerikai halálos áldozatok számának növekedése, az alelnök egyértelműen igennel válaszolt.
Múlt pénteken egyébként - immár Barack Obama jóváhagyásával - az USA haderői két rakétacsapást is mértek muszlim szabadságharcosok pakisztáni területen található állítólagos bázisai ellen. 22-en haltak meg a támadásban, köztük nők és gyermekek is. Asif Zardari pakisztáni elnök hivatalosan tiltakozott, mondván, az effajta akciók megnehezítik országának bekapcsolódását a "terrorellenes háborúba".

Szombaton pedig az afganisztáni Laghman tartományban mértek csapást az amerikaiak a "terroristákra". Az akcióban amerikai források szerint 15 "militáns fegyveres" vesztette életét, Hamid Karzai afgán elnök szerint azonban az áldozatok közt nők és gyermekek is vannak. Kharzai, aki pedig teljes egészében Washington bábja, szintén tiltakozott. Laghman tartomány fővárosában több százan tüntettek a folytatódó amerikai támadások ellen.
Joe Biden szavaiból azonban kitűnik: hiába tiltakoznak, az USA még több csapást kíván mérni a "terroristák bázisaira". Mert hát nyilván Amerika biztonságára végveszélyt jelentenek az afgán-pakisztáni határvidék hegyeiben életükért, szabadságukért harcoló fegyveresek.
És ugyanazon a napon, amikor Joe Biden a CBS televízióban keménykedett, Obama az Al Arabija /szaúdi tulajdonban álló/ tévében a muzulmán világnak kezdett udvarolni. No igen, az a bizonyos kettős beszéd. Ne legyen kétségünk: a PR-szakemberek által kiagyalt szereposztás szerint zajlik a propagandamutatvány. Mindez elkeserítő és szánalmas. "Amerika nem ellenség", "követtünk el hibákat", "párbeszédet kívánok folytatni a muzulmán világgal", hazudozta Obama.
Persze nem valami új trükkről van szó, a régről ismert lemez forog: elszigetelni a "radikálisokat", és elhitetni a muszlimokkal, hogy nem ők az ellenség általában, hanem a "soraikban megbúvó "radikálisok, fundamentalisták, terroristák". Vagyis akik szembe mernek szállni az amerikai hegemóniával.
Ez ugyanaz, mint amit az izraeliek próbálnak elhitetni a palesztinokkal: nem ti vagytok az ellenség, hanem csak a Hamász. Nálunk ugyanez: a fő veszély a "nácizmus, az antiszemitizmus újjáéledése, a Jobbik, az utcai randalírozás." Aki nem "szélsőséges", vagyis aki aláveti magát az akaratunknak és végrehajtja parancsainkat, tehát aki "mérsékelt", az jó fiú, és azt szeretni fogjuk. Akik ellenállnak, azokat pedig kiirtjuk. Obama, illetve Amerika üzenete egyértelmű és világos. És ebbe az emberbe helyezte bizalmát a fél világ!
Perge Ottó
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready