2019. szeptember 21., szombat, Máté, Mirella, Ildikó napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
10:37 Sokan utaznak mostanában Csernobilba10:09 Eke Uzoma a legújabb magyar09:41 Az Egyesült Államok katonákat küld Szaúd-Arábiába09:13 Ezt a két szőke kólát bankkártyalopás miatt keresik a győri nyomozók08:54 Tele vannak a magyarországi gáztárolók08:41 Újabb amerikai légi csapás Líbiában08:22 Ma rendezik meg a Színházak Éjszakáját08:06 Harmincnyolc bevagonírozottat szabadított fel a rendőrség Kelebiánál07:51 György Konrád a Berlini Művészeti Akadémiának adta irodalmi hagyatékát07:33 Súlyos probléma: újra felmérik a magyarok táplálkozási szokásait06:56 Krónikus fülgyulladás okozhatta a Neander-völgyi ember kihalását21:57 A Hezbollah vezetője figyelmeztette Szaúd-Arábiát 21:29 A kanadai "mintatársadalom"20:55 Egész jól konzervál a hat év alatt négy "haláltábor": 106 évesen hunyt el a "holokauszt" legidősebb "osztrák" túlélője20:23 A saját városában nulla százalékos támogatottsággal rendelkező New York-i polgármester már nem lesz elnökjelölt
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika, Zsidóbűnözés ::

A cionizmus elmebaj

Reklám


Igen, úgy gondolom, a cionizmus nemcsak egy veszedelmes, kizárólagosságra, világuralomra törő eszme, hanem az agy hibás működésének tünete is. Ugyanis meggyőződéssel állítom, hogy aki tagadja egy nép létezését, és azt mondja, Palesztina a XX. század elején lakatlan föld volt, az nem normális.
Ha valaki 2000 év után bejelenti igényét egy földterületre, amelyet állítása szerint két évezreddel korábban birtokolt, az nem normális. Aki visszatérésnek nevezi egy a világ különböző tájain élő népcsoport hódító földfoglalását egy olyan országban, ahol ennek a népcsoportnak a tagjai legfeljebb kétezer évvel korábban jártak, az nem normális.
Aki hibáztatja és őrültnek nevezi a palesztinokat azért, mert nem fogadták el az 1947-es felosztási tervet, amely a Palesztina földjének mindössze 7%-át birtokló zsidóknak adta az ország 55%-át, az nem normális. Elragadni Palesztina területének 78%-át háborúval, erőszakkal, 800 ezer ember elűzésével, és ezt az etnikai tisztogatást függetlenségi háborúnak nevezni súlyos elmebajra vall. És aki tagadja, hogy ez az etnikai tisztogatás megtörtént 1948-ban, sőt, üldözi és elhallgattatja az igazság kimondóit, egészen bizonyosan súlyos elmebajban szenved.
Kijelenteni, hogy a második világháború alatt a zsidóság ellen elkövetett állítólagos bűncselekmények jogalapot szolgáltatnak egy másik nép legyilkolására, elűzésére és elnyomására, komoly elmebetegség tünete.
Törvényt hozni arról, hogy a világ különböző részein élő emberek, amennyiben édesanyjuk zsidó, "visszatérhetnek" és letelepedhetnek egy másik ország területén, egy másik nép földjén, szintén roppant súlyos elmebetegség jele. Elmebajos, aki Istenre hivatkozik egy másik nép földjének elfoglalásakor, mondván, Isten ígérte ezt a földet a hódítónak. És aki éjjel-nappal valamiféle náci rémtettekkel traktálja a világot, miközben rejtegeti és tagadja azokat a bűnöket, amelyeket a palesztinok ellen követett el, nem normális.

Elmebetegek, akik immár 70 éve Hitler gonosztetteiről beszélnek, miközben ők maguk azt messze fölülmúlva bánnak el egy másik néppel. Elmebetegek, akik kiéheztetnek, elzárnak a világtól egy népet, elrabolják földjeit, megfosztják őket vizüktől, lerombolják otthonaikat, miközben jogos ellenállásukat "terrorizmusnak" bélyegzik.És elmebeteg, aki úgy hiszi, jogos tett volt elűzni palesztinok tömegeit egy szomszédos arab állam fővárosába 1982-ben, majd jogos tett volt bombázni ezt az arab országot három hónapon át, ártatlan emberek ezreinek halálát okozva. Akik körülvették a sabrai és satilai palesztin menekülttábort, és ott ártatlan civilek tömegét ölték meg a legborzasztóbb módszerekkel, majd utána letagadták mindazt, amit elkövettek, nem voltak normálisak.

Nyilvánosan deklarálni, sőt, törvénybe iktatni a köveket dobáló palesztin gyerekek csontjainak eltörését gyógyíthatatlan elmebetegségre vall. Szadista módon bosszút állni az öngyilkos merénylők családján, és dinamittal fölrobbantani a házaikat ugyancsak komoly elmebaj jele. És aki nagyvonalú ajánlatnak tünteti fel, hogy felajánlja az ország területének 22%-ára szorított palesztinoknak ennek a 22%-nak a 80%-át, az nem normális.

Aki azt gondolja, hogy jogos és helyes cselekedet, hogy a palesztinokat órákig várakoztatják a katonai ellenőrzőpontoknál, és még a betegeket sem engedik át, a várandós nőket pedig arra kényszerítik, hogy ott helyben szüljék meg gyermeküket, az nem normális. Földig rombolni a dzsenini menekülttábort, majd utáni nyilvánosan tagadni a pusztítást súlyos elmebetegségre utal. Egy "biztonsági falnak" nevezett építményt fölhúzni a palesztinok földjein, elvágva őket iskoláiktól, munkahelyüktől, saját földjeiktől súlyos elmebaj jele.

És azok, akik a veszni látszó 2006-os libanoni háború utolsó 10 napjában több mint egymillió fürtös bombát szórtak le mindenféle értelmes cél nélkül, sok-sok libanoni civil halálát okozva, egészen biztosan elmebetegek voltak. Aki azt hiszi magáról, hogy az egész világ üldözi, és aki Izrael mindenfajta bírálatát antiszemitizmusnak minősíti, miközben például a Jimmy Carterhez hasonló békeaktivistákat elhallgatja, üldözi és gúnyolja, biztosan elmebeteg.

És súlyosan elmebajosok, akik jogosnak hiszik, hogy a nukleáris fegyverekkel nem rendelkező arab világban több mint 200 atombombát birtokolnak, amellyel a fél világot is el tudnák pusztítani. És elmebetegek, akik a világ egyik legmodernebb, legjobban felszerelt, legütőképesebb hadseregének birtokában folyton-folyvást üldözöttnek, áldozatnak állítják be magukat.
Zail Nabulski írása alapján /az eredeti írás a jordániai Living Well magazinban jelent meg/ Perge Ottó
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready