2020. február 18., kedd, Bernadett napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
10:30 Több mint száz agyonvert kutya maradványait találták meg Hajdúsámson mellett10:10 Kiscsaládi program délutánra: anya és fia órán, a többi gyerek előtt verte meg az osztálytársat09:51 Sophia Loren úgy látta jónak, ha négerbabusgató holotúlélőként tér vissza09:32 Még néhány ilyen "keto siker", és Norbi is elmehet dolgozni09:10 Korán kelt tegnap néhány unokázós cigány, és a térkő is hideg volt08:50 Meg akarja nézni, ki juttatta börtönbe Budaházyékat? - A Fővárosi Törvényszéken megteheti!08:20 Csokifütyizés helyett rendőrt hívott egy budapesti nő, így fogtak el egy körözött nigériai bűnözőt07:44 Lecsengőben van a koronavírus-járvány Kínában07:32 Idén is élőben követhető a gemenci fekete gólyák élete06:54 A járvány ellenére nem lanyhul a vadállatok iránti kereslet Kínában21:32 Vona már azon agyal, mivel tudna katartikus élményt szerezni keresztgyermeke, az összeborult ellenzék21:18 Nahát, valaki nem helyeselte, hogy hazánk szovjet megszállása alkalmából koszorúztak az egyik holoemlékműnél21:05 Karanténba kerül az óceánjáróról hazatért két magyar20:21 Rekordszámú "antiszemita incidens" történt tavaly Hollandiában - de legalább jön az újabb kárpótlás19:54 A "magyar Koszovó" sötét víziója
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika ::

Fogas kérdés liberáliskodó cionistáinkhoz: tényleg Izrael legyen a példaképünk?

Reklám


Én magyarként bűncselekményt követek el, ha, tegyük fel, azt mondom, a cigányokat ki kellene telepíteni? Roppant érdekes, ugyanis az Izraelben élő zsidók 55%-a szerint ösztönözni kellene az ottani arabok kivándorlását. (Akik nem mellesleg őslakosok azon a földön, ellentétben a magyarországi cigánysággal.)
Az izraeli zsidók 78%-a ellenzi, hogy arab pártok helyet kapjanak a kormányban, 56%-uk egyetért az alábbi kijelentéssel: "Az arabok nem érik el a zsidók kulturális szintjét." Továbbá a Palesztina földjét gyarmatosító zsidók 75%-a azt mondja, nem élne egy épületben arabokkal. (Forrás)
Aztán itt van Cipi Livni külügyminiszter, a mérsékeltnek mondott Kadima párt vezetője, aki tavaly decemberben, még a választási kampány idején a következőket mondta iskolás gyerekek előtt: "Azt üzenem a palesztinoknak, akiket izraeli araboknak is neveznek, hogy nemzeti gondjaik megoldását másutt keressék". Na akkor ez mi? Ilyent szabad mondani? Ez nem bűncselekmény?
A legutóbbi választásokon Avigdor Lieberman Iszrael Beiteinu elnevezésű pártja 11-ről 15-re növelte képviselői számát a Knesszetben, és ezzel a harmadik legerősebb politikai erővé vált az országban. Lieberman nyíltan hangoztatott álláspontja, hogy az Izraelben élő palesztinoknak hűségesküt kellene tenniük a zsidó államnak, de ha erre nem hajlandók, akkor vagy el kellene űzni őket az országból, vagy pedig meg kellene fosztani őket állampolgári jogaiktól.
Tavaly márciusban a Knesszetben a következő fenyegető szavakat intézte az arab képviselőkhöz: "Önök csak ideiglenesen vannak itt. Egy nap majd gondoskodni fogunk az Önök jövőjéről." Lieberman nézeteit egyre többen osztják, főként a fiatalok között. És ő nem egy kirekesztett pária, hanem az izraeli politikai élet kulcsfigurája.
Mármost kérdezem a hazai cionistákat, fajvédőket, SZDSZ-eseket, és mindenkit, aki a magyarság elpusztításán fáradozik: tekinthetjük-e az izraeli politikusok megnyilvánulásait, az izraeli közvélemény álláspontját mérvadónak a  kisebbségekkel kapcsolatos állásfoglalásukat illetően?
Perge Ottó
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready