2019. szeptember 21., szombat, Máté, Mirella, Ildikó napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
10:54 Lakatos Raul nem öregszik - és lassan öregezik10:37 Sokan utaznak mostanában Csernobilba10:09 Eke Uzoma a legújabb magyar09:41 Az Egyesült Államok katonákat küld Szaúd-Arábiába09:13 Ezt a két szőke kólát bankkártyalopás miatt keresik a győri nyomozók08:54 Tele vannak a magyarországi gáztárolók08:41 Újabb amerikai légi csapás Líbiában08:22 Ma rendezik meg a Színházak Éjszakáját08:06 Harmincnyolc bevagonírozottat szabadított fel a rendőrség Kelebiánál07:51 György Konrád a Berlini Művészeti Akadémiának adta irodalmi hagyatékát07:33 Súlyos probléma: újra felmérik a magyarok táplálkozási szokásait06:56 Krónikus fülgyulladás okozhatta a Neander-völgyi ember kihalását21:57 A Hezbollah vezetője figyelmeztette Szaúd-Arábiát 21:29 A kanadai "mintatársadalom"20:55 Egész jól konzervál a hat év alatt négy "haláltábor": 106 évesen hunyt el a "holokauszt" legidősebb "osztrák" túlélője
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika ::

Fogas kérdés liberáliskodó cionistáinkhoz: tényleg Izrael legyen a példaképünk?

Reklám


Én magyarként bűncselekményt követek el, ha, tegyük fel, azt mondom, a cigányokat ki kellene telepíteni? Roppant érdekes, ugyanis az Izraelben élő zsidók 55%-a szerint ösztönözni kellene az ottani arabok kivándorlását. (Akik nem mellesleg őslakosok azon a földön, ellentétben a magyarországi cigánysággal.)
Az izraeli zsidók 78%-a ellenzi, hogy arab pártok helyet kapjanak a kormányban, 56%-uk egyetért az alábbi kijelentéssel: "Az arabok nem érik el a zsidók kulturális szintjét." Továbbá a Palesztina földjét gyarmatosító zsidók 75%-a azt mondja, nem élne egy épületben arabokkal. (Forrás)
Aztán itt van Cipi Livni külügyminiszter, a mérsékeltnek mondott Kadima párt vezetője, aki tavaly decemberben, még a választási kampány idején a következőket mondta iskolás gyerekek előtt: "Azt üzenem a palesztinoknak, akiket izraeli araboknak is neveznek, hogy nemzeti gondjaik megoldását másutt keressék". Na akkor ez mi? Ilyent szabad mondani? Ez nem bűncselekmény?
A legutóbbi választásokon Avigdor Lieberman Iszrael Beiteinu elnevezésű pártja 11-ről 15-re növelte képviselői számát a Knesszetben, és ezzel a harmadik legerősebb politikai erővé vált az országban. Lieberman nyíltan hangoztatott álláspontja, hogy az Izraelben élő palesztinoknak hűségesküt kellene tenniük a zsidó államnak, de ha erre nem hajlandók, akkor vagy el kellene űzni őket az országból, vagy pedig meg kellene fosztani őket állampolgári jogaiktól.
Tavaly márciusban a Knesszetben a következő fenyegető szavakat intézte az arab képviselőkhöz: "Önök csak ideiglenesen vannak itt. Egy nap majd gondoskodni fogunk az Önök jövőjéről." Lieberman nézeteit egyre többen osztják, főként a fiatalok között. És ő nem egy kirekesztett pária, hanem az izraeli politikai élet kulcsfigurája.
Mármost kérdezem a hazai cionistákat, fajvédőket, SZDSZ-eseket, és mindenkit, aki a magyarság elpusztításán fáradozik: tekinthetjük-e az izraeli politikusok megnyilvánulásait, az izraeli közvélemény álláspontját mérvadónak a  kisebbségekkel kapcsolatos állásfoglalásukat illetően?
Perge Ottó
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready