Mi az, hogy cigány (vagy akár zsidó) holokauszt? Kiket égettek el elevenen, s milyen okból? Hamburgban, Drezdában és még sok más városban – főként - német gyermekeket és anyákat, Tokióban, Hirosimában és Nagaszakiban japán asszonyokat és kicsinyeiket, tessék mondani, akkor miről beszélünk?
A krematóriumokban-abban a néhányban, melyet békebeli működésre terveztek- valóban elhamvasztották az elhunytakat a Harmadik Birodalomban, miként Európa sok más országában is, de  ha a hatmillió plusz a cigány extra ráadás igaz lenne, még ma is "füstölnének" Auschwitz krematóriumai. Az idézőjel azért van, mert a modern technológiájú és tervezésű hamvasztó kamrák már akkor sem bocsátottak ki látható füstöt magukból. A rasszizmus, fasizmus, nemzetiszocializmus fogalmak helyes, egzakt használata mellett ideje volna már a holokausztot is ily módon használni, nevezetesen a fentebb említett történelmi események vonatkozásában, tekintettel arra, hogy a szó jelentése: teljesen elégő áldozat. Ilyen értelemben helytelen örmény, indián stb. holokausztról beszélni.
Állhat a népirtás, genocídium vagy bármely más szó helyette, a holokauszt használata azonban helytelen és történelmietlen. Amúgy is jobb lenne ezt a szót a történelem szemétdombjára hajítani végre, minthogy az a mitologikus "történelmi esemény", melynek megjelölésére zsidó kiagyalói szánták, a valóságban soha nem létezett. No persze a permanens bűntudat és fizetési kötelezettség fenntartására tökéletesen alkalmas hívó szó. S tessék mondani, ha lett is volna "holokauszt" miért kellene nekünk fizetni ezért akár egyetlen eurócentet is egy olyan állam polgárainak, mely 1942-1945 között nem is létezett?! Nekünk, magyaroknak, kikről Kölcsey - az OVB szerint alkotmányellenesen, Istenem, a hülyeség meddig fokozható! - Himnuszában azt írja, hogy " szánd meg Isten a magyart, kit vészek hányának", kik és mikor fognak jóvátételt fizetni az átélt történelmi szenvedéshalmazért?
No persze ez csak a judeorasszistáknak, a "választott nép" ( ugyan ki választotta őket ki?) gyermekeinek jár. Lévén - balhitük szerint - felsőbbrendűek a többi népnél. Akkor miért tetszettek ajvékolni a Harmadik Birodalomban, mely az árják magasabbrendűségét hirdette a szemiták felett?
Lipusz Zsolt - Kuruc.info