Várható volt, hogy előbb-utóbb valaki végrehajt egy merényletet egy holokauszt-emlékhelyen. Mint a világ hírügynökségei világgá kürtölték, egy 89 éves, félkegyelmű, talán a sok cionista hazugságtól eszét vesztett öregember lövöldözött a washingtoni holokauszt-múzeumban.
Állítólag súlyosan megsebesített egy biztonsági őrt is. A jeruzsálemi Jad Vasem Intézet igazgatója rögvest kihasználta a régen várt alkalmat, és közölte: a merénylet azért történt, mert világszerte egyre többen tagadják a holokausztot. Ismerős szöveg, nálunk is többször elmondták már, hogy a holovallás hittételeinek a vitatása "erőszakhoz vezet", ezért kell börtönbe csukni a "holokauszt tagadóit". És most, íme, megérkezett a bizonyíték: már lövöldöznek a holokausztvallás emlékhelyein. Várhatóan gyorsan nyélbe ütik nálunk is a régen beígért holokauszt-tagadó törvényt.
Barack Obamát "sokkolta" a támadás híre, és rendkívüli módon aggódik a sebesült biztonsági őr állapotáért - közölték washingtoni hivatalos források. Milyen kár, hogy nem aggódott sohasem az amerikai hadsereg egymillió iraki áldozatáért, a több millió sebesültért, az ötmillió menekültért, az árvákért és az özvegyekért. Hasonlóképpen nem rázta meg Obamát a több tízezer afgán polgári személy, aki életét vesztette az USA és szövetségeseinek afganisztáni gyarmatosító háborújában. Az amerikai elnököt nem hatotta meg különösebben az 1400 gázai palesztin halála sem, akiket az izraeli hadsereg gyilkolt le az év elején. Amúgy tud ő részvétet érezni, mert ha a gázai koncentrációs tábor foglyainak szenvedései nem is érdeklik, de a buchenwaldi lágerben a második világháborúban életüket vesztett zsidók sorsán igenis mélységesen meghatódott, amikor nemrégiben tiszteletét tette az emlékhelyen. Azért furcsa ember ez az Obama, mert mielőtt Buchenwaldba ment volna, Drezdában is járt, ahol különös módon egyetlen szóval sem emlékezett meg arról a százezernél is jóval több emberről, akik elevenen elégtek az értelmetlen, barbár angol-amerikai bombatámadás következtében 1945 februárjában. Úgy látszik, az amerikai-cionista világbirodalom ellenfelei még haláluk után sem érdemelnek kíméletet.
Perge Ottó - Kuruc.info