Bezár!
2020. július 7., kedd, Apollónia, Bódog napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
07:44 MN: a Magyar Honvédségé lesznek Európa legmodernebb harckocsijai07:31 Rózsaszín havat vizsgálnak a tudósok az Alpokban06:56 Eltávolítják a hongkongi iskolákból az új nemzetbiztonsági törvénnyel ellentétes tartalmú könyveket23:02 Arizonában meghaladta a százezret a fertőzöttek száma, Miamiban bezárták az éttermeket22:51 Továbbra is hülyének néznek mindenkit: "a menedékkérők be akarják fogadni az európai értékeket"22:15 Nőtt Ausztria lakossága, főleg a bevándorlás következtében21:50 Kár, hogy nem áll módunkban Csenyétére költöztetni egy hónapra az Európa Tanács rasszizmusellenes bizottságának tagjait21:14 Néger "szabadságharcos" szobrát is ledöntötték Amerikában21:01 Több mint 2 milliárd dollárnyi környezeti kárt okozott a norilszki olajömlés20:43 Hatvannyolc évesen meghaltak a világ leghosszabb életű összenőtt ikrei20:28 Tapsolhatnak a megszállók: összeomlott a Bay-kastély Ördögkúton 20:15 Drasztikus korlátozásokat vezetnek be Izraelben a járvány megfékezésére19:47 Egyre több a fertőzött a fiatalabb korosztályokban Tokióban19:02 Megöléssel fenyegette a rendőröket egy visszaeső, de felfüggesztettel kényeztetett egyed18:16 "Gyűlöletes bűncselekmény": megfelelő színűre akarta festeni a sárga Black Lives Matter-feliratot egy asszonyka Amerikában
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika, Holokamu ::

A kegyelet csak a kiválasztottaknak jár

Reklám

Várható volt, hogy előbb-utóbb valaki végrehajt egy merényletet egy holokauszt-emlékhelyen. Mint a világ hírügynökségei világgá kürtölték, egy 89 éves, félkegyelmű, talán a sok cionista hazugságtól eszét vesztett öregember lövöldözött a washingtoni holokauszt-múzeumban.
Állítólag súlyosan megsebesített egy biztonsági őrt is. A jeruzsálemi Jad Vasem Intézet igazgatója rögvest kihasználta a régen várt alkalmat, és közölte: a merénylet azért történt, mert világszerte egyre többen tagadják a holokausztot. Ismerős szöveg, nálunk is többször elmondták már, hogy a holovallás hittételeinek a vitatása "erőszakhoz vezet", ezért kell börtönbe csukni a "holokauszt tagadóit". És most, íme, megérkezett a bizonyíték: már lövöldöznek a holokausztvallás emlékhelyein. Várhatóan gyorsan nyélbe ütik nálunk is a régen beígért holokauszt-tagadó törvényt.
Barack Obamát "sokkolta" a támadás híre, és rendkívüli módon aggódik a sebesült biztonsági őr állapotáért - közölték washingtoni hivatalos források. Milyen kár, hogy nem aggódott sohasem az amerikai hadsereg egymillió iraki áldozatáért, a több millió sebesültért, az ötmillió menekültért, az árvákért és az özvegyekért. Hasonlóképpen nem rázta meg Obamát a több tízezer afgán polgári személy, aki életét vesztette az USA és szövetségeseinek afganisztáni gyarmatosító háborújában. Az amerikai elnököt nem hatotta meg különösebben az 1400 gázai palesztin halála sem, akiket az izraeli hadsereg gyilkolt le az év elején. Amúgy tud ő részvétet érezni, mert ha a gázai koncentrációs tábor foglyainak szenvedései nem is érdeklik, de a buchenwaldi lágerben a második világháborúban életüket vesztett zsidók sorsán igenis mélységesen meghatódott, amikor nemrégiben tiszteletét tette az emlékhelyen. Azért furcsa ember ez az Obama, mert mielőtt Buchenwaldba ment volna, Drezdában is járt, ahol különös módon egyetlen szóval sem emlékezett meg arról a százezernél is jóval több emberről, akik elevenen elégtek az értelmetlen, barbár angol-amerikai bombatámadás következtében 1945 februárjában. Úgy látszik, az amerikai-cionista világbirodalom ellenfelei még haláluk után sem érdemelnek kíméletet.
Perge Ottó - Kuruc.info
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready