2020. február 18., kedd, Bernadett napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
15:52 Remek fickó az egyik mentős támadója: beleegyezett, hogy megússza felfüggesztettel15:31 Újra a Kúriára kerül a volt barátnőjét lúggal leöntő orvos ügye15:16 Felmentették a szentesi jegyző elleni kézigránátos merénylettel vádolt férfit14:45 TASZ: szégyenteljes, hogy a HírTV mert normális hangnemben tudósítani a kitörés-megemlékezésről, de azért még nem kellene bojkottálni14:14 Bíróság előtt a nádudvari "csínytevő lányok"13:57 Partiumi-bánsági könyvbemutató körúton Gaudi a Nemzeti jogvédelem című kötetével13:42 Egy vuhani kórház igazgatója belehalt a koronavírusba13:28 Hűtött migránsok a bolgár-román határon - nem okozott nekik gondot a hatezer eurós menetjegy12:52 Zsidók hatalmi harca: Soros nyílt levélben követeli Zuckerberg kirúgását12:43 A foci lett Kolumbia legnagyobb heroinkereskedőjének a veszte12:27 Piramisjáték miatt emeltek vádat egy férfi ellen Budapesten12:08 London több kérdésben sem hajlandó kompromisszumokra az uniós egyeztetéseken11:42 Az ausztrálok háromnegyedét érintette a tűzvész11:11 Ennek az öregezőnek sem segítettek megjavulni az enyhe büntetések10:30 Több mint száz agyonvert kutya maradványait találták meg Hajdúsámson mellett
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika, Holokamu ::

Perge Ottó: Így hazudik a cionista média

Reklám


Az iráni iszlám köztársaság elleni tüntetők jó fiúk, bátrak és szimpatikusak. Ezzel szemben viszont az elmúlt esztendők magyarországi rendszerellenes megmozdulásain részt vevők randalírozók, akik ráadásul fasiszták és nácik.
Ha az izraeli hadsereg palesztin demonstrálókra lövöldöz, az rendfenntartás, amely teljes mértékben szükséges és helyes. Ugyanis a kődobáló és csúzlival az izraeli tankokra célzó palesztin fiatalok terroristák, akiket a szüleik szándékosan küldtek meghalni az utcákra, hogy így hívják fel magukra a világsajtó figyelmét. Viszont a Teheránban köveket hajigáló és autókat borogató egyetemisták öntudatos, derék lányok és fiúk, akik készek életüket is feláldozni a demokráciáért és a szabadságért. Ha az iráni rendszer ellen tüntetnek, akkor az demokratikus megmozdulás. Viszont ha hasonló tiltakozó akciók törnének ki Szaúd-Arábiában, Egyiptomban, Jordániában, vagy bármely más, az USA és a nyugati világ feltétlen támogatását élvező országban, akkor a rendfenntartó erők teljes joggal törnék le a szélsőségesek megmozdulásait.
Iránban diktatúra van, más, nyilvánvalóan manipulált választásokat rendező amerikabarát rezsimek viszont természetesen nem diktatúrák, hanem úgynevezett mérsékelt rendszerek. A leválthatatlan szaúdi illetve jordániai uralkodók civilizált államférfiak, míg a választással posztjára került Ahmadinezsad vagy a számtalan szavazáson diadalmaskodó venezuelai elnök, Hugo Chavez elvetemült zsarnokok. Barack Obama és a többi nyugati vezető a szólásszabadság biztosítását követeli Iránban, miközben a legtöbb nyugat-európai államban börtönbe csukják a holokausztvallás tagadóit. Továbbá amikor Izrael eltiltotta az újságírókat attól, hogy a Gázai övezet elleni brutális támadás idején tudósítsanak a vérengzésekről, akkor azt mindenki tudomásul vette nyugaton. Ha most Iránból kiutasítanak tudósítókat, akkor az a sajtószabadság súlyos sérelme, ami tűrhetetlen.

Lényegében kijelenthető: a nyugati világban a sajtó nagyobbik része teljes mértékben a cionista irányítás alatt álló kormányok kiszolgálója. A "negyedik hatalmi ág" elveszítette függetlenségét, a legtöbb sajtóorgánum a cionista érdekcsoportok és a bankároligarchia vazallusává züllött. Igaz szó ma már leginkább csak a "szélsőjobboldalinak" bélyegzett internetes és nyomtatott sajtótermékekben hangzik el, továbbá néhány más, alternatív hírportálokon, illetve gondolkodni képes bátor emberek blogjában. Az igazság kimondása és a független gondolkodás ma már valóban hősies kiállásnak tekinthető.

Perge Ottó
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready