2019. szeptember 19., csütörtök, Vilhelmina, Szabolcs napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
08:04 21 milliárdos forgalmat bonyolított a mobilfizetési rendszer07:30 85-88 éves magyarokat fosztott ki a dagadt cigány - ránézésre jól bírná az életfogytig tartó kényszermunkát is06:54 Japáné a legtöbb amerikai állampapír21:55 Netanjahu idén nem mer elmenni az ENSZ közgyűlésére, hogy a karnyújtásnyira lévő iráni atomról beszéljen21:31 Rend és virágzás - 1966 éve született Traianus római császár21:04 Trump kinevezte a legújabb nemzetbiztonsági tanácsadóját20:45 A székházbevétel évfordulójára: mégsem kell börtönbe vonulnia egy tüntetőnek20:21 Új cigány zsarolási forma ütötte fel a fejét, magyar vállalkozásokat tehetnek így tönkre20:07 Hét és félezer polgármesterjelölt indul októberben, négyötödük függetlenként19:42 Snowden azt állítja, az oroszok megpróbálták beszervezni19:18 Fegyveres cigány rabolt ki kábítószerárus "fiatalt" - nehéz bárkit is sajnálni ebben a történetben18:45 Megint tanú: már fel is bontották a burkolatot a fideszes képviselő által ünnepélyesen átadott parkolóban18:12 Bódult nőt erőszakoltak meg Miskolcon17:51 A székházostromtól a székházi paródiáig17:07 Kiderült, hogy az egész emberiség jövőjét elárulták ma a fideszesek
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika, Holokamu ::

Perge Ottó: Így hazudik a cionista média

Reklám


Az iráni iszlám köztársaság elleni tüntetők jó fiúk, bátrak és szimpatikusak. Ezzel szemben viszont az elmúlt esztendők magyarországi rendszerellenes megmozdulásain részt vevők randalírozók, akik ráadásul fasiszták és nácik.
Ha az izraeli hadsereg palesztin demonstrálókra lövöldöz, az rendfenntartás, amely teljes mértékben szükséges és helyes. Ugyanis a kődobáló és csúzlival az izraeli tankokra célzó palesztin fiatalok terroristák, akiket a szüleik szándékosan küldtek meghalni az utcákra, hogy így hívják fel magukra a világsajtó figyelmét. Viszont a Teheránban köveket hajigáló és autókat borogató egyetemisták öntudatos, derék lányok és fiúk, akik készek életüket is feláldozni a demokráciáért és a szabadságért. Ha az iráni rendszer ellen tüntetnek, akkor az demokratikus megmozdulás. Viszont ha hasonló tiltakozó akciók törnének ki Szaúd-Arábiában, Egyiptomban, Jordániában, vagy bármely más, az USA és a nyugati világ feltétlen támogatását élvező országban, akkor a rendfenntartó erők teljes joggal törnék le a szélsőségesek megmozdulásait.
Iránban diktatúra van, más, nyilvánvalóan manipulált választásokat rendező amerikabarát rezsimek viszont természetesen nem diktatúrák, hanem úgynevezett mérsékelt rendszerek. A leválthatatlan szaúdi illetve jordániai uralkodók civilizált államférfiak, míg a választással posztjára került Ahmadinezsad vagy a számtalan szavazáson diadalmaskodó venezuelai elnök, Hugo Chavez elvetemült zsarnokok. Barack Obama és a többi nyugati vezető a szólásszabadság biztosítását követeli Iránban, miközben a legtöbb nyugat-európai államban börtönbe csukják a holokausztvallás tagadóit. Továbbá amikor Izrael eltiltotta az újságírókat attól, hogy a Gázai övezet elleni brutális támadás idején tudósítsanak a vérengzésekről, akkor azt mindenki tudomásul vette nyugaton. Ha most Iránból kiutasítanak tudósítókat, akkor az a sajtószabadság súlyos sérelme, ami tűrhetetlen.

Lényegében kijelenthető: a nyugati világban a sajtó nagyobbik része teljes mértékben a cionista irányítás alatt álló kormányok kiszolgálója. A "negyedik hatalmi ág" elveszítette függetlenségét, a legtöbb sajtóorgánum a cionista érdekcsoportok és a bankároligarchia vazallusává züllött. Igaz szó ma már leginkább csak a "szélsőjobboldalinak" bélyegzett internetes és nyomtatott sajtótermékekben hangzik el, továbbá néhány más, alternatív hírportálokon, illetve gondolkodni képes bátor emberek blogjában. Az igazság kimondása és a független gondolkodás ma már valóban hősies kiállásnak tekinthető.

Perge Ottó
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready