Vérengző Hitler, aki gondolkodni mer
Talán nincs is napjainkra olyan épelméjű, szókimondó magyar ember, akit életében legalább egyszer ne antiszemitáztak volna "le". Megpróbáltunk összegyűjteni néhány "gondolatbűnt", melyekért antimagyar vagy egyszerűen csak buta honfitársainktól könnyűszerrel megkaphatjuk a megtisztelő jelzőt.
1. Ha valaki azt állítja, hogy a zsidók irányítanak kormányokat, ők uralják a médiát, a bankokat és általában a gazdasági életet, akkor az illető antiszemita.
2. Aki bírálja Izrael magatartását, az izraeli politikusok tetteit és megnyilvánulásait, antiszemita. /Sőt, ajánlatos tudnia mindenkinek, hogy az antiszemitizmus legújabb megjelenési formája az Izrael-ellenesség. /
3. Antiszemitizmus a zsidó vallás kritikája, illetve a zsidó vallási vezetők bírálata (például annak szóvá tétele, hogy szinte havonta lepleznek le pedofil rabbikat, és több ezer ellen folyik eljárás jelen pillanatban). Természetesen tilos a zsidó vallás szent könyveiben /pl. Talmud/ leírtakat rossz színben feltüntetni is (például idézni).
4. Az az állítás, mely szerint a zsidó lobbi, illetve a cionisták irányítják az amerikai gazdasági, politikai és kulturális életet, antiszemitizmusnak minősül.
5. Antiszemitizmus úgy vélekedni, hogy a zsidók, illetve a cionisták érdeke elsősorban a globalizáció és az "új világrend" kialakítása.
6. A zsidókat vagy akár csak akkori vezetőiket hibáztatni Jézus Krisztus keresztre feszítéséért ugyancsak antiszemitizmus (hiába hirdetik ma is büszkén eleik dicső tettét).
7. Aki nem fogadja el, hogy 6 millió zsidót öltek meg a nácik a második világháborúban, és kétségbe vonja a gázkamrák létét, az antiszemita, ráadásul holokauszttagadó is, amely valami egészen elképesztő bűncselekmény. /De antiszemita az is, aki nyilvánosan kimondja azt, amit maguk a holokauszt hivatalos kutatói is elismertek csöndesen: nevezetesen, hogy a nácik sohasem készítettek a zsidók bőréből lámpaernyőt, zsírjukból pedig szappant, stb../
8. Izrael rasszista államnak vagy terrorállamnak minősítése antiszemitizmus. Aki rámutat azokra a bűncselekményekre, amelyeket Izrael a palesztinok és más arab népek ellen elkövetett, ugyancsak antiszemita.
9. A cionista összeesküvés emlegetése antiszemitizmus.
10. Ha bárki az orosz bolsevik forradalom vagy a hazai patkánydiktatúra vezetőinek zsidó származását emlegeti, biztosan antiszemita. Hasonlóképpen antiszemita, aki rámutat a kommunizmus, illetve a zsidóság kapcsolatára.
11. Aki egy zsidó emberről bármi rosszat mond, antiszemita.
12. Antiszemitizmusnak számít kétségbe vonni a zsidók jogát Palesztina egészének elfoglalására, az őslakosok elűzésére vagy jogfosztására.
13. Az a feltételezés, mely szerint a Moszadnak szerepe volt a 2001. szeptember 11-i terrortámadások előkészítésében, illetve lebonyolításában, szintén antiszemitizmus.
Röviden azt lehet tehát mondani, hogy ha kimondjuk az igazságot, akkor elkerülhetetlenül antiszemiták leszünk. De előbb-utóbb antiszemita lesz az is, aki tényleg hisz a szólás, a sajtó és a kutatás szabadságában, és fellép a zsarnokság, a diktatúra és a szervezett korrupció, valamint a bankok elképesztő visszaélései és általában a globális világrend igazságtalanságai ellen.

Ez a szép új világ.
Perge Ottó – Kuruc.info
Kapcsolódó: