2019. október 16., szerda, Gál, Aranka, Lehel napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:30 Az ukrajnai vezetés hallani sem akar a föderalizációról22:21 Menetrendszerűen viszik az élősködőket Olaszországba a hazaáruló római kormány jóvoltából22:13 Agyvérzést kapott egy sofőr az autópályán, a határátkelőtől 15 méterre sikerült megállítani a kamiont22:05 Az amerikai alelnök 24 órán belül Ankarába utazik21:55 Újra szól a davajgitár - 56-os rockmegemlékezés a Romerrel Újbudán21:35 Több embert ki kellett menekíteni a békési uszodából21:17 Oroszország csapatokat telepített a szíriai kormányerők és a török hadsereg közé20:54 Túl a választásokon, de a harc folytatódik20:12 Alkalomhoz illően: nyilas keresztrejtvénnyel idézhetik meg a múltat kedves olvasóink19:27 Tovább pörögnek a végrehajtások: a harmadik negyedévben is ezer feletti a számuk18:57 Von der Leyen Orbánt is bevonja a női kvótás játszadozásba18:30 Tíz éven át várta a világvégét a föld alatt egy holland apa és hat gyermeke17:54 Orban-kormány lehet Romániában (is)17:30 Rendőrnek adta ki magát, és "szexuális cselekmény eltűrésére kényszerített" egy nőt17:22 Több százezren menekültek el a török támadás elől Északkelet-Szíriában
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika ::

Aljas Strabag Nemzet az ávósokat mentegeti

Reklám

Ezredszerre is megmutatta farkasfogát a narancsseggű média. Az Orbán Viktor szócsövének számító Magyartalan Nemzet internetes kiadásában nem sokkal éjfél után megjelent jegyzetében, egy bizonyos Kulcsár Anna fejtegeti, hogy milyen nehéz dolga is volt ebben a jogi káoszban az ÁVH vezetőjének, Bencze Józsefnek. Hogy oda ne rohanjunk...
A kaotikus helyzettől Bencze elvtárs félt, nyomasztotta a felelősség, ezért adott parancsot a békés gárdisták agyba-főbe való verésére. Legalábbis Kulcsár Anna szerint, s emígy rögtön meg is sajnálhatnánk szegényt, a felelősség súlya alatt összeroppanó, pékarcú Józsi elvtársat.
Bencze kijelentését, mely szerint egy olyan tüntetést sem engedélyez mely a bíróság ítéletét kritizálja, a polgári- liberális értékrendet követő narancsmajom „vitathatónak” tartja. Ugyan már, egy demokráciában ilyen nem fordulhatna elő, ezt mindannyian tudjuk. Mindenesetre aggasztó jel a Zsidesz demokráciafelfogását illetően, hisz a jelek szerint Orbán, Kövér, Deutsch, Lázár, Rogán pártja elfogadhatónak tartja, hogy ha valamiről összparlamenti konszenzus születik, azaz a tolvajelit uralmát fenyegeti, akkor a bírói ítéletnek álcázott védelmi intézkedéseket ne lehessen kritizálni. Senkinek sem, még akkor se, ha a társadalom többsége az ellenkező állásponton van.
És akkor következzen egy bicskanyitogató idézet: „a határozott fellépés szándéka dicsérendő lenne, ha a hatóság emberei nem gabalyodtak volna bele már az események kezdetén az állítólagos jogi ellentmondásokba.” Ennyi. Csupán a jogi ellentmondások zavarják a narancstetűt, vélhetően ezt is hamar tisztázni fogja egy bíróság, kimondva majd, hogy a gárdisták nyilvános, tömeges kivégzése a demokrácia érdekében meghozott intézkedés, s mint ilyen üdvös sőt, kötelező az ÁVH-ra nézve. Ekkor majd Kulcsár Anna is kényelmesen hátradőlhet.
Komolyra fordítva a szót: miként lehet az, hogy a Zsidesz véleményét megjelenítő lapban ilyen megjelenik? Úgy, hogy Orbán Viktor szerint szombaton a pribéksereg dicséretes tettet hajtott végre, a droidok nem hibásak, maximum a vezetés egy picit, úgy formálisan, mert a jogszabályok... Na, ja.
Erősíthetik e véleményünket Orbánnak a szavai is, ő mondta, hogy gárdistákkal szemben úgy kell eljárni, hogy felpofozzuk és hazazavarjuk őket. Likud Viktor pedig kapott az alkalmon és Cion Tóni segítségével előbb elvették előlünk a békés tüntetés lehetőségét, majd a szocionistákkal közösen a szombati napba belekódolták a balhét. A gárdistákat felpofozták (megrugdosták, lefújták könnygázzal, feltépték a földről őket, előállították, eljárást indítottak ellenük, stb.) és hazazavarták, az alig egy évvel ezelőtt elsuttogott viktori recept szerint.
Van ám megoldás is bajainkra, idézem: „a helyzetet a polgárok mértéktartó viselkedése mentheti meg. ”
A jó viktorista kurva anyádat, te Kulcsár Anna!
Florian Geyer – Kuruc.info
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready