Míg Kövér László a Fidesz parancsuralmi rendszerében a második a legfelső létrafokon, a jobboldalon személye elleni egyre terjedő közutálat miatt már az első helyre került. Ez a jobboldalt megosztó gazember nem érti, hogy pártja nem önmagáért népszerű. Azért az, mert a kormányzókat úgy utálják, mint a Gázai övezetben a gyilkos zsidókat.
A Fidesz közelgő győzelme utáni mámor hamarosan átadja majd magát a józan hétköznapoknak. Ekkor lenne a pártnak szüksége a támogatókra, akiket máris százezerszámra alakított át muszájtámogatókká. Akik az első alkalommal vagy átpártolnak a Jobbikhoz, vagy teljes csömört kapva a politikától végleg behúzódnak a négy fal mögé.
Kövér László, a Fidesz országos választmánya elnökének ebben kulcsszerepe van. Bárhol megszólal, saját választóit köpdösi, őket hibáztatja. A világért sem saját pártját, amelyik hét év alatt nem hozott létre bukásukat túlélő intézményeket. Vagy nem?
Schmidt Maca, a holokausztluvnya intézetei (XX. Század, XXI. Század, stb.) a konzervatív jobboldalé?
Az InfoRádió a konzervatív jobboldalé?
A Budapesti Kommunikációs Főiskola a konzervatív jobboldalé?
Ki ez a gazember, akinek a nyála csorog, hogy titkosszolgálati miniszterként retorikájával ellentétben ismét ne a Gyurcsány-féle exkommunisták, hanem a Jobbik után indítson hajtóvadászatot?
És kik első számú emberei? Az erős jelzőivel, álradikális fordulataival mind kevesebbeket megtévesztő Kövér László köztudottan az MSZMP Központi Bizottsága Társadalomtudományi Intézetének munkatársa volt. Onnan egy éves Soros-ösztöndíj csábította el.
Ez után a Magyarországi Ifjúsági Szervezetek Országos Tanácsa (MISZOT) egyik alelnöke lett. A másik Gyurcsány Ferenc volt. A szervezetnek nem volt elnöke, és ők ketten irányították azt.
Komcsi-imádatát Kövér később se felejtette el. Titokminiszterként a hírhedt kommunista tévésféreg, a Kádár-idők rendőrségi rovatának, a „Kékfény” főszerkesztőjének, Szabó Lászlónak a fiát, Szabó Gábort vette magához kabinetfőnöknek.

Szadai Károly
KGB-s Laborcot is Kövér nevezte ki
Kövér nem csak titkosszolgálati miniszter volt a Fidesz-kormány idején, de az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának alelnöke. Előbbi minőségében nevezte ki a KGB moszkvai akadémiáján patkánnyá cseperedett Laborc Sándort az APEH bűnügyi igazgatósága egyik igazgatóhelyettesévé. Őt csak azért utálta meg, mert Laborc-fagylalt visszanyalt patrónusának, Kövérnek és a Fidesznek, amikor az felügyelte a hírszerzést.
Nem csak komcsibarát, alkalmatlan is
Ez az állat a titkosszolgálatoknál és a Nemzetbiztonsági Hivatalnál azt sem sem vette észre, hogy Medgyessyék elcsalják a választást. Hónapokkal a kész tények után ébredt rá. Akkor rinyált erről a nyilvánosság előtt. Hát van még egy ekkora kretén, hatalomban ülő párt, amelyik uralma alatt az ellenzék csalhat?
Kövér korábbi kabinetfőnöke Szadai Károly volt. Ő a Magyar Rádió kuratóriumi elnökségének tagjaként fogott össze a zsidókomcsi Agárdi Péterrel és a volt tetvesügynök Gellért Kis Gáborral – az akkori koalíció delegáltjai – Such György rádióelnöki beajánlásában Likud Viktornál.

Hankiss Ágnes
Ennek a kuratóriumi elnökségnek a tagja Erdős Ágnes, lopott nevén Hankiss Ágnes (pofája szintén fenn). A komcsi zenei élet mindenható urának a lánya, akinek még a tamponja árát  is a Hungarotonból sajtolta ki a papa. Az Izraelhez ezer rokoni és érzelmi szállal kötődő Hankiss tehetségtelenségénél csak cionizmusa nagyobb. Antall idején a Magyar Hírlapban óbégatott az „antiszemitizmus” miatt. Később a HírTV-hez nyomta be őt a Vitézy-klán, de onnan tehetségtelensége miatt rúgták ki. Ugyanerre a sorsa jutott az Echónál. Ott se bírták soká senki által nem nézett műsorvezetői szereplését és tipikus nyávogását.
A cionistává vedlett, volt komcsi körökből származókat imádó Kövér szárnyai alá került Erdős Ágnest a Fidesz európai parlamenti listájára tetette fel.
Erdős témája bárhol is van, ugyanaz. A hazánkat felvásárló, a magyar népet gyűlölő cionista, izraeli ügynökökről álproblémával elterelni a figyelmet képzeletbeli orosz ágensekkel, akiket a túlkoros Erdős Ágnes fájdalmára nem az ágyában, hanem az alatt talál.
Abruzzo