2020. február 18., kedd, Bernadett napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
15:52 Remek fickó az egyik mentős támadója: beleegyezett, hogy megússza felfüggesztettel15:31 Újra a Kúriára kerül a volt barátnőjét lúggal leöntő orvos ügye15:16 Felmentették a szentesi jegyző elleni kézigránátos merénylettel vádolt férfit14:45 TASZ: szégyenteljes, hogy a HírTV mert normális hangnemben tudósítani a kitörés-megemlékezésről, de azért még nem kellene bojkottálni14:14 Bíróság előtt a nádudvari "csínytevő lányok"13:57 Partiumi-bánsági könyvbemutató körúton Gaudi a Nemzeti jogvédelem című kötetével13:42 Egy vuhani kórház igazgatója belehalt a koronavírusba13:28 Hűtött migránsok a bolgár-román határon - nem okozott nekik gondot a hatezer eurós menetjegy12:52 Zsidók hatalmi harca: Soros nyílt levélben követeli Zuckerberg kirúgását12:43 A foci lett Kolumbia legnagyobb heroinkereskedőjének a veszte12:27 Piramisjáték miatt emeltek vádat egy férfi ellen Budapesten12:08 London több kérdésben sem hajlandó kompromisszumokra az uniós egyeztetéseken11:42 Az ausztrálok háromnegyedét érintette a tűzvész11:11 Ennek az öregezőnek sem segítettek megjavulni az enyhe büntetések10:30 Több mint száz agyonvert kutya maradványait találták meg Hajdúsámson mellett
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika ::

Ha az igazságért küzdünk, a "békétlenség" bűnébe eshetünk

Reklám


A béke, a szeretet, valamint az igazság fogalmai nem mindig összeegyeztethetők. Lehetséges, hogy ha szeretünk valakit, harcolnunk is kell érte, és akkor már békességről nem beszélhetünk. Hasonlóképpen, ha az igazságért küzdünk, megint csak a „békétlenség” bűnébe eshetünk, és bizony a kendőzetlen igazság kimondása sem egyeztethető össze minden esetben a szeretettel.
Mindezekkel az ellentmondásokkal Jézus Krisztus is tisztában lehetett, hiszen nem véletlenül mondta: „Nem békét hoztam, hanem kardot”. A karácsonyról viszont általában azt mondják: a szeretet és a békesség ünnepe. Én azonban, mint a Kuruc. info munkatársa, mint újságíró, hadd szögezzem le: fő célomnak az igazság kimondását tartom mindig és minden körülmények között. A magyar nemzethez pedig a szeretet érzése fűz. Szerencsére az elnyomott, kizsákmányolt, tönkretett magyarság ügyét képviselve nem lehet ellentmondásba kerülni az igazsággal, amellyel mindig az erőseknek és a hatalmasoknak gyűlik meg a bajuk.
Kívánok áldott, boldog, békés karácsonyt a Kuruc.info minden olvasójának és az egész magyar nemzetnek. Olyan világ eljövetelében reménykedem, amelyben nem kell rettegni attól, ha elmondjuk az igazságot. Őszintén hiszem, hogy harcunk eredményes lesz, és drága magyar hazánk elindul végre a felemelkedés útján.
Perge Ottó - Kuruc.info
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready