2019. szeptember 19., csütörtök, Vilhelmina, Szabolcs napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
08:04 21 milliárdos forgalmat bonyolított a mobilfizetési rendszer07:30 85-88 éves magyarokat fosztott ki a dagadt cigány - ránézésre jól bírná az életfogytig tartó kényszermunkát is06:54 Japáné a legtöbb amerikai állampapír21:55 Netanjahu idén nem mer elmenni az ENSZ közgyűlésére, hogy a karnyújtásnyira lévő iráni atomról beszéljen21:31 Rend és virágzás - 1966 éve született Traianus római császár21:04 Trump kinevezte a legújabb nemzetbiztonsági tanácsadóját20:45 A székházbevétel évfordulójára: mégsem kell börtönbe vonulnia egy tüntetőnek20:21 Új cigány zsarolási forma ütötte fel a fejét, magyar vállalkozásokat tehetnek így tönkre20:07 Hét és félezer polgármesterjelölt indul októberben, négyötödük függetlenként19:42 Snowden azt állítja, az oroszok megpróbálták beszervezni19:18 Fegyveres cigány rabolt ki kábítószerárus "fiatalt" - nehéz bárkit is sajnálni ebben a történetben18:45 Megint tanú: már fel is bontották a burkolatot a fideszes képviselő által ünnepélyesen átadott parkolóban18:12 Bódult nőt erőszakoltak meg Miskolcon17:51 A székházostromtól a székházi paródiáig17:07 Kiderült, hogy az egész emberiség jövőjét elárulták ma a fideszesek
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika ::

Ha az igazságért küzdünk, a "békétlenség" bűnébe eshetünk

Reklám


A béke, a szeretet, valamint az igazság fogalmai nem mindig összeegyeztethetők. Lehetséges, hogy ha szeretünk valakit, harcolnunk is kell érte, és akkor már békességről nem beszélhetünk. Hasonlóképpen, ha az igazságért küzdünk, megint csak a „békétlenség” bűnébe eshetünk, és bizony a kendőzetlen igazság kimondása sem egyeztethető össze minden esetben a szeretettel.
Mindezekkel az ellentmondásokkal Jézus Krisztus is tisztában lehetett, hiszen nem véletlenül mondta: „Nem békét hoztam, hanem kardot”. A karácsonyról viszont általában azt mondják: a szeretet és a békesség ünnepe. Én azonban, mint a Kuruc. info munkatársa, mint újságíró, hadd szögezzem le: fő célomnak az igazság kimondását tartom mindig és minden körülmények között. A magyar nemzethez pedig a szeretet érzése fűz. Szerencsére az elnyomott, kizsákmányolt, tönkretett magyarság ügyét képviselve nem lehet ellentmondásba kerülni az igazsággal, amellyel mindig az erőseknek és a hatalmasoknak gyűlik meg a bajuk.
Kívánok áldott, boldog, békés karácsonyt a Kuruc.info minden olvasójának és az egész magyar nemzetnek. Olyan világ eljövetelében reménykedem, amelyben nem kell rettegni attól, ha elmondjuk az igazságot. Őszintén hiszem, hogy harcunk eredményes lesz, és drága magyar hazánk elindul végre a felemelkedés útján.
Perge Ottó - Kuruc.info
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready