A béke, a szeretet, valamint az igazság fogalmai nem mindig összeegyeztethetők. Lehetséges, hogy ha szeretünk valakit, harcolnunk is kell érte, és akkor már békességről nem beszélhetünk. Hasonlóképpen, ha az igazságért küzdünk, megint csak a „békétlenség” bűnébe eshetünk, és bizony a kendőzetlen igazság kimondása sem egyeztethető össze minden esetben a szeretettel.
Mindezekkel az ellentmondásokkal Jézus Krisztus is tisztában lehetett, hiszen nem véletlenül mondta: „Nem békét hoztam, hanem kardot”. A karácsonyról viszont általában azt mondják: a szeretet és a békesség ünnepe. Én azonban, mint a Kuruc. info munkatársa, mint újságíró, hadd szögezzem le: fő célomnak az igazság kimondását tartom mindig és minden körülmények között. A magyar nemzethez pedig a szeretet érzése fűz. Szerencsére az elnyomott, kizsákmányolt, tönkretett magyarság ügyét képviselve nem lehet ellentmondásba kerülni az igazsággal, amellyel mindig az erőseknek és a hatalmasoknak gyűlik meg a bajuk.
Kívánok áldott, boldog, békés karácsonyt a Kuruc.info minden olvasójának és az egész magyar nemzetnek. Olyan világ eljövetelében reménykedem, amelyben nem kell rettegni attól, ha elmondjuk az igazságot. Őszintén hiszem, hogy harcunk eredményes lesz, és drága magyar hazánk elindul végre a felemelkedés útján.
Perge Ottó - Kuruc.info