Bezár!
2020. július 11., szombat, Nóra, Lili napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:59 Ez szinte hihetetlen: a déli katonai bázisok a déli csapatok vezetőinek nevét viselik - de nem tart már soká a "megosztás"22:36 Makákó lives matter: majommunka-mentességet igazoló címkével kell ellátni Thaiföldön a kókuszdiót22:14 Rekordot döntött az újonnan fertőzöttek száma Izraelben21:54 A szultán elrendelte a Hagia Sophia-bazilika mecsetté alakítását21:40 Horvátország és Bulgária belépett az euróövezet előszobájába21:11 Kanalas Kevinkosztnernek lájárt a vellneszbérlete - így várta a kiccsalád a kaposvári börtön előtt20:49 Operatív törzs: a megbetegedések jelentős része külföldi vonatkozású20:19 Hőség, extrém UV-sugárzás, erős szél és zivatar is várható szombaton19:43 A bírót nem hatotta meg az agykárosodásos mese: négy év börtönt kapott Magna Carta-tolvaj19:00 Kínai kamu: a koronavírusnál is halálosabb járvánnyal küzd Kazahsztán18:22 Magyar autonómia helyett genderelmélet kell Iohannisnak17:54 Szennyezés "Románia" felől: a patak vize koromfekete Pocsajon17:37 A szerb elnök szerint lehetséges a megállapodás Koszovóval17:20 Egyiptomi kém dolgozott a német kormány tájékoztatási hivatalánál - nem tartóztatták le, vádat nem emeltek ellene16:44 Ezúttal 200 milliárdot tapsol el az Európai Parlament a jövő agysebészeire
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika, Antimagyarizmus ::

Halák, a halálarcú etikai abszurd

Reklám


A karvalyorrú, halálarcú Halák László sohase fog hazavinni egy cigánycsaládot, mert az üres lózungos dumán kívül soha életében egyetlen bátor önzetlen cselekedete sem volt. Épp úgy nem dolgozott életében, mint Deutsch vagy a nyegle fideszes gyerekek többsége. 
Pártja, az MSZMP és az MSZP korán a hóna alá nyúlt, kiemelte, futtatta, pozícióba helyezte. S ő mindenkor szolgalelkű karrieristaként igyekezett hálásan túllihegni gazdáit, akik jutalomból  biztosították a porondot  magamutogató bohóckodásához.
A középiskolát az Oleg Kosevoj Szovjetösztöndíjas Iskolában fejezte be, a jogi egyetem után  útja  még az akasztós időkben egyenesen vezetett a kádári ügyészségre. Ez azonban nem zavarta abban, hogy idővel váltva a Nyilvánosság Club tévés szóvivője legyen. A Magyar Televízióban nemcsak az MSZMP-nek volt az intézményi titkára, hanem az MSZP-nek is,  az utolsó lehetőségig felvette a párttitkári fizetését, irodával, titkárnővel.
1990 óta napjainkig az MSZP sajtóudvarának eltartottja. A párt előbb a Hungária TV Közalapítvány kuratóriumi elnökségébe küldte, aztán a Duna TV elnökségébe, ahonnan ma is küldözgeti üzeneteit. Két hónappal ezelőtt a szocializmus alternatíváiról írt elméleti baromságokat.
1997-től a Magyar Újságírók Országos Szövetsége Etikai Bizottságának elnöke, erre a posztra a cionista Wisinger István hívta meg, amikor hasonszőrű társai szavazataival megkaparintotta az elnöki széket. Jól kiegészítették egymást, akárcsak ma a bal-liberális kövületként funkcionáló MÚOSZ  négy meghatározó vezetőjével, a hazugságon kapott Eötvös Pállal, a Népszabadság volt főszerkesztőjével (MSZP),  Ráday Mihállyal, a városvédő biznisz kitalálójával (SZDSZ), Bernáth Lászlóval, az Esti Hírlap utolsó MSZMP titkárával és Hardy Mihállyal (MSZMP), akit a vörös Moszkva delegált a Repülőtéri Igazgatóságba. A halálarcú, karvalyorrú Halák etika címszó alatt végzett ámokfutásáról írta a Zsindex: "... amíg ez a Halák nevű vezető tisztviselő a MÚOSZ-ban, addig nyugodtan tekinthetjük az újságíró szövetséget az MSZP fiókszervezetének vagy lábvizének."
Etikai abszurd Halák etikai bizottsági elnöksége. 1987-ben váratlanul két rendőr jelent meg az MSZMP irodájában a Szabadság téren és elvitték Halák párttitkárt kihallgatásra. Azért, mert felesége felakasztotta magát zuglói családi lakásukban. Három gyermekük ellenére tovább már nem bírta elviselni  azt a megaláztatást, amit férje okozott morális kilengéseivel. A gyász egy éve még el sem telt, amikor  a halálarcú Halák  szemrebbenés nélkül feleségül vett egy  húsz évvel fiatalabb rendezőasszisztenst tévés környezetéből. Azóta is gátlástalan kalandor, aki  büntetlenül ítélkezik mások felett. 
Kuruc.info
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready