Bezár!
2019. november 11., hétfő, Márton, Nimród napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:00 Egyetértett Putyin és Merkel az ukrajnai rendezés mikéntjében20:42 Dánia nem várja tárt karokkal a törökök által kitoloncolt dzsihadistákat20:16 Berlusconi inkább hallgatott a maffiáról19:27 Putyin: tovább lopnak a Vosztocsnij űrrepülőtéren18:52 Választási rejtély: román szavazatok ezreit zsebeli be rendszeresen az RMDSZ18:29 A Mirkóczki helyére ülő kádert sem hozza zavarba a valóság: "a Jobbik visszaküzdötte magát a legerősebb ellenzéki párt szerepkörébe"18:06 Isten éltessen, Lengyelország!17:28 Káposztáshordó volt a szavazóurna egy román településen16:41 Aszad nem hiszi, hogy a jenkik valóban végeztek az IÁ-vezérrel16:26 Képmutatásból jeles: a Jobbik beköltözik Gyurcsány házába, majd felháborodást színlel a többi lakó miatt15:51 Trump egy amerikai kémet szeretne "visszakapni" Irántól15:14 Dánia ideiglenesen visszaállítja a határellenőrzést14:38 Moszkva államcsínyt emleget Bolívia kapcsán14:11 Megint a holokamu izgatta fel a lengyel kormányfőt14:04 Nem az alkoholmentes sör a legnagyobb merénylet: mára a híres Paulaner is "paulkorrekt" lett
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika, Antimagyarizmus ::

Halák, a halálarcú etikai abszurd

Reklám


A karvalyorrú, halálarcú Halák László sohase fog hazavinni egy cigánycsaládot, mert az üres lózungos dumán kívül soha életében egyetlen bátor önzetlen cselekedete sem volt. Épp úgy nem dolgozott életében, mint Deutsch vagy a nyegle fideszes gyerekek többsége. 
Pártja, az MSZMP és az MSZP korán a hóna alá nyúlt, kiemelte, futtatta, pozícióba helyezte. S ő mindenkor szolgalelkű karrieristaként igyekezett hálásan túllihegni gazdáit, akik jutalomból  biztosították a porondot  magamutogató bohóckodásához.
A középiskolát az Oleg Kosevoj Szovjetösztöndíjas Iskolában fejezte be, a jogi egyetem után  útja  még az akasztós időkben egyenesen vezetett a kádári ügyészségre. Ez azonban nem zavarta abban, hogy idővel váltva a Nyilvánosság Club tévés szóvivője legyen. A Magyar Televízióban nemcsak az MSZMP-nek volt az intézményi titkára, hanem az MSZP-nek is,  az utolsó lehetőségig felvette a párttitkári fizetését, irodával, titkárnővel.
1990 óta napjainkig az MSZP sajtóudvarának eltartottja. A párt előbb a Hungária TV Közalapítvány kuratóriumi elnökségébe küldte, aztán a Duna TV elnökségébe, ahonnan ma is küldözgeti üzeneteit. Két hónappal ezelőtt a szocializmus alternatíváiról írt elméleti baromságokat.
1997-től a Magyar Újságírók Országos Szövetsége Etikai Bizottságának elnöke, erre a posztra a cionista Wisinger István hívta meg, amikor hasonszőrű társai szavazataival megkaparintotta az elnöki széket. Jól kiegészítették egymást, akárcsak ma a bal-liberális kövületként funkcionáló MÚOSZ  négy meghatározó vezetőjével, a hazugságon kapott Eötvös Pállal, a Népszabadság volt főszerkesztőjével (MSZP),  Ráday Mihállyal, a városvédő biznisz kitalálójával (SZDSZ), Bernáth Lászlóval, az Esti Hírlap utolsó MSZMP titkárával és Hardy Mihállyal (MSZMP), akit a vörös Moszkva delegált a Repülőtéri Igazgatóságba. A halálarcú, karvalyorrú Halák etika címszó alatt végzett ámokfutásáról írta a Zsindex: "... amíg ez a Halák nevű vezető tisztviselő a MÚOSZ-ban, addig nyugodtan tekinthetjük az újságíró szövetséget az MSZP fiókszervezetének vagy lábvizének."
Etikai abszurd Halák etikai bizottsági elnöksége. 1987-ben váratlanul két rendőr jelent meg az MSZMP irodájában a Szabadság téren és elvitték Halák párttitkárt kihallgatásra. Azért, mert felesége felakasztotta magát zuglói családi lakásukban. Három gyermekük ellenére tovább már nem bírta elviselni  azt a megaláztatást, amit férje okozott morális kilengéseivel. A gyász egy éve még el sem telt, amikor  a halálarcú Halák  szemrebbenés nélkül feleségül vett egy  húsz évvel fiatalabb rendezőasszisztenst tévés környezetéből. Azóta is gátlástalan kalandor, aki  büntetlenül ítélkezik mások felett. 
Kuruc.info
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready