Figyeljen ide!
Ön a magyar nép adójából eltartott zsidó terror- és pénzzsaroló szervezet, a Mazsihisz vezéreként tiltakozik és hatósági feljelentést tesz azért, mert egy Székhelyi József nevű színészt az egri önkormányzatban „egy SZDSZ-es büdös zsidónak” nevezték.
Ön ezt példátlannak nevezte, és szokásuk szerint azonnal Hitlert emlegette.
A szerencsétlen egriek pedig, ahelyett, hogy önt - akinek szervezete különféle neveken szivattyúzza ki a pénzt a magyarságból, a németekből és minden más helyről, ahonnan csak tudja – a kellő válaszban részesítették volna, még védekezni is próbálnak.
Székhelyi néven szereplő fajtársa szerint az ország vezetőinek fel kell lépniük az ügyben, mert ilyen gyalázat ért egy „magyar állampolgárt”. Hozzátette még nem is olyan burkoltan a zsidó faji összetartásra és zsidó uralomra utalva: komolyan fontolgatja, hogy beperli Eger város önkormányzatát, „mondjuk 50 millió forintra - egy ilyen pert Európában nem lehet elveszíteni”.
Nézze, maga palesztingyilkos-barát zsidóvezér, tényleg azt hiszi, hogy nincs elege a magyar népnek, lassan az egész társadalomnak undort keltő kettős mércéjükből?
Abból, hogy zsidó Spirójuk a szarból jövőnek tekint bennünket, míg zsidó Kertészük alsóbbrendű, moslékban dagonyázó alja- és szolganépnek úgy, hogy szarzsidó szervezete ilyen esetekben hallgat?
Hallgatott, amikor a Tilos Rádió az egyik legszentebb keresztény ünnepen akarta kiirtani a keresztényeket?
A Székhelyi József néven futó fajtársa egyébként azt kapta, amit megérdemelt.
Ő volt az, aki 2005-ben az SZDSZ országos küldöttgyűlésén, Szegeden szavalta el a Himnusz általa átköltött, Orbán Viktor gúnyolására kihegyezett változatát („...mint Tokaj hímvesszeje, nektárt fog csöpögtetni – mindenhová").
Orbánt nyugodtan lehet gúnyolni, de nem a Himnusz rovására.
Ezért a szegedi színház akkori igazgatóját semmi retorzió nem érte, és ön a pofáját ugyanúgy nem hozta mozgásba, mint a többi felsorolt esetekben.
Nézze, Feldmájer, a magyar társadalomnak tökéletesen elege van abból, amit önök itt 22 éve művelnek. Amikor a szabad választásokat követő első pillanattól kezdve a magyar népbe törlik a lábukat, a legocsmányabb vádakkal gyalázva, miközben faji alapon építenek birodalmakat. Mint médiájukban.

Feldmájer kitünteti Németh Sándort: jó munkát végzett a zsidóbérenc
Végezetül csak annyit, hogy nem tudom, önt miképp kellene felkoncolni, kiherélni vagy másként megölni, hogy szeretett rapperüket idézzem, aki jobboldali újságírók meggyilkolására és fejbe rúgására biztatott, aminek hallatán ön és Mazsihisza örömében onanizált.
Egyet vegyen tudomásul. Ön nem tudja, ki vagyok. De eddig is hatalmas károkat okoztam maguknak. E pillanattól kezdve munkámat hatványozottan folytatom, és abban biztos lehet, egy olyan Magyarországot teremtünk itt, ahol iszonyatosan rosszul fogja érezni magát. Egyre rosszabbul, Feldmájer.
Abruzzo