Olvasóink már értesülhettek arról a hivatalos angol statisztikáról, mely szerint Londonban az utcai lopások, rablását nem kis részét cigányok követik el. Most nézzük, mi a helyzet a több millió egyéb bevándorlóval, legfőképp a feketékkel. Nos: gyilkolnak, késelnek, pokollá teszik az iskolákat, épp mint nálunk kolompárék. És az antifehér fajvédők is ugyanazokkal az "érvekkel" operálnak. Foglaljuk össze a The Guardian augusztus 9-én megjelent “A belvárosainkban a bűnszövetkezetek a kiterjesztett családok” című cikkét:
Az utóbbi idők gyerek/tinigyilkosságai, melyek jó részének áldozata fekete volt (értsd: rivális bevándorló bandák közötti háborúról van szó) felkavarták az állóvizet. Az angol iskolákban általános a teljes szegregáltság az egyes etnikumok között (Kuruc.info: Ezek szerint nem csak az úgymond rasszista, fasiszta, kirekesztő magyar a fekete bárány Európában, hanem máshol is szegregálódnak az etnikumok?). Nagyon gyakoriak az iskolai atrocitások, amelyek során kések és lőfegyverek is előkerülnek. Egy múlt évbeli felmérés alapján a londoni iskolások 29%-ánál van kés. Ennél még kijózanítóbb adatot szolgáltat az egyik fekete-gyerekvédelmi szolgálat a hozzájuk segítséget kérni jövők bemondása alapján készített felmérése, mely szerint azok osztálytársainak 90-95%-a hord magánál kést. Az a magabiztosság, ahogy sok iskolás ismeri a lőfegyvereket, rémisztő. A cikk által megszólaltatott egyik 14 éves gengszternövendék például kívülről fújta, hogy a Mac-10 (egy mini-gépfegyver) másodpercenként hány lövedéket lő ki (többet, mint 12-t), és hogy mennyibe kerül feketén (800 font).
Mit ismondtak erre az angol politikusok? Tony Blair hivatalbeli végóráiban kijelentette, hogy ezeket a problémákat (azaz a gyerek/fiatalkorú feketebűnözést) nem a szegénység, hanem a jól körülhatárolható, fekete bűnözői szubkultúra okozza (Kuruc.info: nem árulunk egy gyékényen Tony Blair-rel, de ezen kijelentése előtt le a kalappal!). A (főleg) feketék fajvédői szervezete (409 Project) által istápolt kisgengszterek némelyike erre a következőt mondta: “Tony Blair-t Brixtonban kellene elszállásolni, hogy lássuk, meddig marad életben. Tartok tőle, hogy egyetlen egy napig sem.”
A 16 éves Sharon szerint, akinek a fiúját a minap gyilkolták meg, azt állítja, hogy ebben a szubkultúrában minden a pénz körül forog. Ha valakinek nincsenek meg a legújabb, legmodernebb fogyasztási cikkek, azokat könyörtelenül elrabolja szomszédjától. Megemlítette, hogy azért egymástól rabolnak, és nem a jobbmódúaktól (értsd: fehérektől), mert ez utóbbiak biztosabban a rendőrséghez fordulnak majd (Kuruc.info: persze, mert nem kell félniük, hogy kérdőre vonják őket az otthonukban levő fegyverek, lopott szajré stb. miatt), és az nagyobb valószínűséggel aktivizálja magát (Kuruc.info: ahogy kell – nem úgy, mint nálunk.)
A cikknek ezzel nincs vége! Szemezgessünk kicsit a hozzászólások közül. Hihetetlen a párhuzam a kinti és az itthoni fajvédők megnyilatkozásai között is – ha Tony Blair találó megjegyzése nem lenne elegendő ennek igazolására.
Például rögtön a második megjegyzés (SteveWhite-tól) különösen találó. Azt kérdezi, hogy amennyiben a bűnözés valóban a rossz anyagi helyzet folyománya, hogy lehet az, hogy a The Guardian-ban szinte csak és kizárólag négerbűnözésről lehet olvasni. A harmadik hozzászólás (BrienComerford) az USA-ról ír: leírja, hogy milyen nagy problémát jelent ott a négerbűnözés; az, hogy a néger szubkultúra milyen mélységesen rendőrellenes, hogy népszerűsíti az erőszakot, a kutyaviadalokat, a macskakínzást. Megemlíti, hogy mennyire lejáratja ez Martin Luther King eszméjét és üzenetét. A negyedik hozzászólás (redafiya63) is összecseng az eddigiekkel:
“Mindez a kultúra folyománya. Hogy ez miért kifejezetten néger probléma? Miért van az, hogy a feketék kizárólag másokat, a “rendszert” hibáztatják?
Nagyon sok olyan általam ismert [fehér] ember van, aki szegénységben nőtt fel. Sokuknak még jogsira sem volt pénze, hát még autóra; a kikapcsolt áram és gáz miatt átfagyoskodott telekről nem is beszélve. Mégis, egyetlen egy, ismétlem, EGYETLEN EGY sem érezte magát feljogosítva arra, hogy kést, fegyvert vegyen a kezébe, hogy terrorizáljon, kiraboljon másokat, csupán csak azért, mert a “rendszer” nem tette nekik lehetővé, hogy megvehessék a legújabb cuccokat.
Nem – ez, úgy néz ki, speciálisan néger probléma, amit maguknak a négereknek kell orvosolniuk, mielőtt a fehér rendszerre kenik a sz*rukat.
… A fegyverrel elkövetett bűnesetek túlnyomó többségét a feketék követik el. Ez hatalmas, fenyegető teherként van a vállunkon."