A mi nevünkben járatja le hazánkat a zsidóbérenc besúgó
A Külügyminisztérium közleményében együttérzését fejezi ki a Tel-Avivban történt robbantás sérültjeinek.
Szerdán az izraeli katonai rádió jelentette, hogy egy merénylő felrobbantott egy autóbuszt Tel-Aviv központjában. A szemtanúk szerint dél körül egy gyanús férfi szállt fel egy nagyobb tárggyal a 61-es számú - Tel-Aviv és Petah Tikva között közlekedő - járatra, majd csomagját hátrahagyva sietve leszállt. Távozása után az autóbusz felrobbant. A mentőszolgálat 17 sebesültet szállított a közeli Ihilov kórházba, közülük ketten súlyosan megsérültek.
A Külügyminisztérium megdöbbenéssel értesült arról, hogy szerdán egy merénylő felrobbantott egy autóbuszt Tel-Aviv központjában, és együttérzését fejezi ki a sérülteknek.
A tárca szerdai közleménye szerint Magyarország elítéli a terrorizmus minden formáját (kivéve persze a zsidó terrorizmust, melynek eddig mintegy 150 áldozata van, többségük civil, köztük legalább 41 gyermek, tehát csak halott palesztin gyermekből közel háromszor több van, mint zsidó sérültből, a közel kétszáz sebesült gyermekről nem is beszélve - a szerk.), és azt semmivel sem tartja igazolhatónak.
Zoom
Az egyik "súlyos" tel-avivi sérült - Martonyi csak értük aggódik
A Külügyminisztérium együttérzéséről biztosítja sérülteket, és mielőbbi gyógyulást kíván nekik - tették hozzá.
(MTI nyomán)