A történelem alakításáról, a történelemhamisításról beszélt Kunhalmi Ágnes, az MSZP budapesti elnöke és Karsai László holokamu-történész a Budapest "felszabadulásának" hetvenedik évfordulója alkalmából tartott gyalázatos "megemlékezésen" a Vérmezőn.
A Budai Önkéntes Ezred katonáinak emlékművénél Kunhalmi Ágnes azt mondta, a Budai Önkéntes Ezred 2500 katonája "a fasizmussal nézett szembe" a szovjet hadsereggel együtt, a szövetségesek oldalán, bizonyára sokan közülük korábban a németek oldalán is harcoltak.
Karsai László amiatt dohogott, hogy már 1990-ben elkezdődött a második világháborúban elesett magyar katonák antikommunista hősi halottként való ünneplése, "mintha nem is a népirtó, rasszista, tömeggyilkos náci diktatúra oldalán harcoltak volna a végsőkig". A "történész" azt hazudta, hazudnak azok, akik azt mondják, hogy Magyarország egy antikommunista keresztes hadjáratban vett részt 1941-től 1945-ig.
Zoom
De Karsainak ennyi sem volt elég. A továbbiakban azt fejtegette, hogy "a nácik az egész zsidó-keresztény kultúra ellenségei voltak", Adolf Hitlerrel pedig nem lehetett alkudozni, és vele szemben - "ma úgy is mondhatnánk, illiberális" - Sztálinnal is hajlandók voltak összefogni a "polgári liberális demokráciák" vezetői, élükön Winston Churchillel.
A fröcsögő kiválasztott a továbbiakban azzal gúnyolódott, hogy "nehéz lehet a jobboldaliaknak és szélsőjobboldaliaknak a kleptokrata és autoriter Putyin előtt hajbókolni, aki büszke sztálinista hazája nagy honvédő háborújára, és ugyanakkor a nácikkal együtt harcoló városvédőket ünnepelni".
"Történelemhamisító az, aki egyszerre akarja gyászolni a gettóban, a Duna-parton legyilkolt, elpusztult zsidókat, és a harcok során meggyilkolt, meghalt civileket, köztük a bombázások során meghalt nyilas házmestereket, vagy azokat, akik embereket próbáltak meg elrejteni" - mocskolódott tovább.
Karsai nem hagyta ki a hazaárulók, az ellenség oldalára átállók méltatását sem: a Budai Önkéntes Ezred katonái "egy jó és igaz ügyért, egy tömeggyilkos diktatúra magyar cinkosai ellen harcoltak, halottaik igazi hősi halottak, segítettek a Vörös Hadseregnek megszabadítani a fővárost, Magyarországot" - ömlengett a vörös terroristák mosdatója.
A "megemlékezés", azaz talmudista magyarellenes gyűlöletorgia végén mások mellett koszorút helyezett el az emlékműnél Hiller István, az Országgyűlés szocialista alelnöke és Horváth Csaba, a szocialisták fővárosi frakcióvezetője.
1945. február 13-án fejeződött be Budapest ostroma, amikor szovjet csapatok elfoglalták Budát - és elkezdődhetett a Karsai-félék purimünnepe: magyarok százezreinek megerőszakolása, meggyilkolása, kirablása, évtizedekre vörös zsidó terror alá kényszerítése. Ez volt az - ő szempontjukból - "jó és igaz ügy"...
(Kuruc.info - MTI korrigálva)