Csöbör Alsózsolcára is elhozta a Fidesz cigánystratégiáját. Aki azt gondolja, hogy ez a rend megszilárdulását, az együttélési problémák megszűnését jelenti, téved. Alsózsolcán mindössze annyi történt, hogy a döntően cigányok lakta városrészekben 400 millió forintból felújították az utakat, új játszóteret, focipályát építettek, illetve szabadtéri kondiparkot, ami nélkül bizonyára nincs sikeres integráció. Ez az a „csoda”, amit Csöbör Katalin fideszes országgyűlési képviselő cigánystratégiának nevez, és amiről úgy gondolta, Izrael nagykövetének is látnia kell.
Zoom
Ilan Mor és Csöbör Katalin - helytartóvizit Alsózsolcán
A Jobbik értetlenül áll az újabb pénzszórás előtt, tekintettel arra, hogy Alsózsolca Fidesz-közeli vezetése maga is tisztában van azzal: a milliós felzárkóztató programok nem vezetnek sehova, szemben például az ingyenes Érpataki Modellel. Ezt a jelenlegi városvezetés önkormányzati képviselője ismerte el még a választások előtt egy testületi ülésen.
Zoom
A "VIP" érkezésekor még rendőrt is láthat a cigánysor
Kérdés: mi változott azóta, miért folytatják tovább a százmilliós bukott módszereket, miért gondolják, hogy a kondipark, a játszótér, a felújított utak meg fogják szüntetni az együttélési problémákat, a gyermekveszélyeztetést, a kábítószer-terjesztést és -fogyasztást, a terménylopást, az idősek terrorizálását, a fiatalok iskolai zaklatását?
Zoom
A sötétben erősebb vakura lett volna szükség
Kérdés az is: miért érezte fontosnak Csöbör Katalin az izraeli nagykövet meghívását, mit szólt Ilan Mor a Fidesz cigánystratégiájához, Csöbör Katalin is meg fogja-e tekinteni Izrael palesztinstratégiáját, és egyáltalán mit profitált a látogatásból Alsózsolca?
Zoom
Ki profitál a látogatásból?
A Jobbik a rend pártjaként ismét felajánlja szakmai segítségét, hogy Alsózsolca a referenciával rendelkező Érpataki Modell segítségével szigorú hatósági munkával, pluszpénzek bevonása nélkül számolhassa fel az együttélési problémákat. Az így megspórolt százmilliókat cigánystratégia helyett a jövőben költsék inkább munkahelyteremtésre! - javasolja a történtek nyomán Jakab Péter, a Jobbik választókerületi elnöke és Bodnár Józsefné, a Jobbik Alsózsolcai Szervezetének elnöke.
(Kuruc.info; fotók: minap.hu)