Miközben a nagyságrendekkel normálisabb, élhetőbb, biztonságosabb, a bűnözőkkel kőkeményen leszámoló államokban egész egyszerűen nincs büntethetőségi korhatár (pár konkrét(!!) példa [tessék követni a hivatkozásokat!]: Svájc, USA, Anglia), Magyarorsz..., bocsánat, Cigányisztánban garantáltan nem esik bántódása még annak sem, aki gyerekkorúként gyilkol.

Se neki, se a „szüleinek” - miközben, még egyszer, normálisabb országokban ilyenkor simán befigyel nekik akár az életfogyt is (hadd utaljunk megint ERRE az amerikai ítéletre). Ha ott helyben nem végzik ki, lövik/verik agyon a rendőrök vagy a civilek, ahogy azt a bűnelkövetésen kapott cigányokkal teszik oly sok, sokkal élhetőbb, normálisabb országban (pl. Szlotákia, Finnország stb.).

A Lakon gyilkoló cigányok (kapcsolódó, kifejezetten ajánlott anyagok ITT, ITT, ITT, ITT) esetében sincs másként. Ahogy azt már számos anyagunkban megjósoltuk, szabadon engedték őket, és folytathatják csínytevéseiket. (Ez utóbbi kifejezést nem mi találtuk ki: az MSZP-s, feltétlen rajvédő STOP hírportál publicisztikája minősítette így a gyilkosságukat.)

Alább a szabadon engedésről beszámoló Blikk-cikk:
Szabadlábon a gyilkos tinik
Lak — Hiába tapad vér a kezükhöz, szabadon kószálhatnak Ica néni (†81) gyilkosai.
A faluban lakók máig nem felejtették el, hogyan végeztek az idős asszonnyal, most mégis azt látják, hogy a négy kiskorú kedvére lődörög Lakon.

Mint megírtuk, L. Márió (12), L. Richárd (13), S. Tibor (13) és L. József (14) kezdetben csak szórakozott azzal, hogy a faluban lévő házak villanyóráit lekapcsolták, ám amikor az asszony lebuktatta őket, halálra verték. Mivel kiskorúak, így a rendőrség megszüntette a nyomozást.

– Úgy tudom, javítóintézetbe kerülnek majd, de egyelőre itt járnak-kelnek a faluban – mondta egy helybéli, akinek leesett az álla, amikor meglátta a négy gyilkost.

Blikk - Cs. Á.