Kedves Szerkeszőség!

Azért írom ezt a levelet, hogy megerősítsem amit Önök írnak, valamint leírjam az én tapasztalataimat, amit nap mint nap látok.

Sokat utazom az USA-ban, és valóban minden igaz a Kurucinfo-n leírt bűnözési mutatókkal kapcsolatban.
Nehéz nem belátni, hogy nyugati mintára mi is ebbe az irányba tartunk, de igen gyors tempóban, és ez ellen most kéne tenni.

Amerika nagyvárosaiban a filmeken látottakkal ellentétben szinte alig látni fehér embert. Ez sajnos tény. A belvárosok mocskosak, nagyon sok a hajléktalan és a bűnöző.

Az utcán kóborló fehérek nagy része is csak turista, a többi nem mer kimenni gyalog az utcára autó nélkül. Ha mégis kimész gyalog, megdobálnak valamivel az autóból legjobb esetben, ahogy az velem is megtörtént párszor.

Minden egyéb van dögivel: zsidók, arabok, latinok, kínaiak, feketék. Az utóbbi három az agresszív és/vagy gyenge vezetési képességeikről is messziről kiszúrható az utakon. Ha valaki nem hiszi, tessék letesztelni akár a Los Angeles-i autópályákat ez ügyben!! Nem mondom, hogy nincs rendes köztük, de ritka.

Beverly Hillsben és Manhattanben pedig valóban csak zsidót látni, 'szép' tradicionális öltözékben, a Dávid-csillagos boltjaik előtt, vagyis az a hír is igaz, hogy felvásárolták a legjobb helyeket. Hamarosan nálunk is így fog kinézni az Andrássy út, a divat már elkezdődött itthon is, s egyre tovább merészkednek.

Ennek tetejében még ott van a súlyos droghelyzet, élen a többek között az itthon is egyre népszerűbb és a liberálisok által nyomott füves cigivel, ami tulajdonképpen teljesen elhülyíti a társadalmat, már amennyire még el lehet őket. Persze ők ezt nem veszik észre, csak jópofa. Kint szerintem a fiatalok több mint 50%-a rendszeresen használja!

Ha valaki meggyőző bizonyítékot szeretne látni, hogy a legbrutálisabb és legtöbb bűncselekményt bizonyítottan a nem fehérek követik el. Érdemes megnézni a börtönstatisztikákat és a most wanted listákat, erre kiváloan alkalmas az Internet. Csak egy példa: Miami.

Vannak tanár ismerőseim is, szinte kivétel nélkül hasonló problémákra panaszkodnak, mint az itthoni tanárok, hogy ezek miatt a férgek miatt nem lehet normálisan tanítani a fehér gyerekeket, mert kivételni nélkül viselkedészavaraik vannak. Szó szerint pokolfajzatok a cigányokhoz hasonlóan. Úgy látszik tehát ez egy globális probléma, ebből mindenki vonja le a saját következtetését.

U.I. Óva intünk minden fehér nőt, akik a hollywoodi liberális divatirányzatokat követve bármilyen kapcsolatba keverednének más fajokkal, csak azért mert 'trendi', a szüleikre és a nemzetükre hoznak szégyent és megérdemlik a sorsukat!

E. D.