Ne hagyja ki ezt az egyedülálló ajánlatot! Legyen Ön is részese a médiatörténelemnek és vásárolja meg ezt a teljesen egyedi, 100%-osan valósághű, Bakács Tibor Settenkedő replika szalámit. A szalámival nem csak egy darab húst vihet haza, hanem egy rúdnyi szeletelhető történelmet és izgalmat. És itt még nincs vége! Mi mindenre jó még?
* A szalámi történetének elmesélésével elkápráztathatja barátait, ismerőseit, a történet befejezése után áhitatba ejtheti Őket, amikor előveszi és megmutatja. Mivel ez egy 100%-osan élethű replika, azt fogják hinni, hogy ez az eredeti Bakács Tibor Settenkedő szalámi!
* A szalámiban nem csak hús, nyomelemek, ásványi savak, ízfokozók és E betűk vannak, hanem izgalom, ármány, szerelem, média, bulvár, ORFK! Gondolta volna, hogy 500 grammba ennyi minden belefér?!
* Unatkozik? A megoldás a Bakács Tibor Settenkedő szalámi replika! Menjen ki a piacra, vigye magával és tegyen úgy mintha épp most tulajdonította volna el, aztán ha elkapták, mutassa meg a blokkot és nevessen! Sokáig eláll - sokáig játszhat!
* Kitűnő felhasználási lehetőséget tartogat a Vendéglátósok számára, hiszen megtévesztésig hasonlít az eredeti, Tibi féle szalámira, így egyszerű és unalmas svédasztalos reggelijét igazi zarándokhellyé varázsolhatja vele egy szempillantás alatt!
(Ezzel szöveggel és képpel adtak fel egy hirdetést a Vaterára)