A magyar adófizetőktől ellopott pénzből finanszírozzák minden évben a patkányok alábbi nagygyűlését is. Alig pár ezer antimagyar, köztük zsideszesek vonultak fel, illetve hazudoztak a kamukausztról, gyűlölködtek egy jót, bűnösöztek kollektíven bennünket egykori és mai ávósok, és követelték az amúgy is szűk szólás- és sajtószabadság további korlátozását.

Mindezt természetesen óriási ÁVH-s készültség és zsidó fegyveres osztagok védelme alatt. Összenőtt, ami összetartozott: a Rogán, Balog és Deutsch nevű fehérjehalmazok azzal a pedofil, volt munkásőr Zoltai Mazsihisz-vezérrel vállaltak újra közösséget, aki 1956-ban munkásőrként a magyarság elleni kegyetlenkedésekben vett részt. Ennyit Orbánék '56-os elveiről. Bajnai Libatolvaj, az SZDSZ és az MDF is tiszteletét tette, a Fidesz lezüllése és árulása teljes tehát. A Barikád beszámolója következik, minimális kiegészítésekkel.
17:00 Kezdetét veszi a rendezvény. A rendőri készültség óriási, s "szekuritisek" is találhatóak szép számmal, reméljük, ez nem kelt majd félelmet a "menetelőkben". A társaság egyébiránt nagyszerű: Deutsch Tamás, Rogán Antal, Gusztos Péter és Terry Black is a helyszínen tartózkodik. Több "A holokauszt az emberiség szégyene"  című hazug transzparens látható a tömegben.
17:02 Egy idős "hölgy" szomorúan jegyzi meg, "nem biztos, hogy a Gyurcsány Feri eljön".

Npluszegyedik közpénzenélősködő héber
17:17 Az "Élet Menete" Alapítvány elnöke, alapítója egyébiránt Gordon Gábor, s mivel a "Gordon-kordon" szóvicc felett már eljárt az idő, inkább mutatunk róla egy képet. Az úriember a szertartas.hu weboldalon ezt írja bemutatkozásában: "1994-ben kerültem a Hitközséghez. A szertartási osztályon 2006. február elseje óta dolgozom. Már az első napokban éreztem, hogy ebben a munkakörben is nagy kihívások várnak rám. Igyekszem a rám bízott sok különleges feladatot a legjobb tudásom szerint elvégezni, és munkámmal hozzájárulni a zsidóság múltjához, jelenéhez és jövőjéhez."
17:30 Az SZDSZ ahelyett, hogy velünk együtt emlékezne, most is a Jobbikkal foglalkozik. Az SZDSZ számára elfogadhatatlan, hogy a holokauszt áldozataira emlékező rendezvények előtt egy nappal egy szélsőséges párt félkatonai szervezete holokauszttagadó demonstrációt rendez; a párt közleményében úgy fogalmaz, hogy a szélsőségek és az újraéledő fasizmus ellen minden demokratának kötelessége fellépni - írja közleményében az SZDSZ, holott tegnap a Magyar Gárda Őrzők Szárnya rendezett demonstrációt, melynek tagjai nagyjából annyira kedvelik a Jobbikot, mint mi az SZDSZ-t.
17:35 A Bethlen Gábor téren véget ért a rendezvény, elindult a sófárt követő gyűlöletmenet. Tudósítónk a menetelők közt látta Herényi Károlyt, Lendvai Ildikót és Kuncze Gábort és más hulladékokat is.
17:40 A rendezvényt többek közt a Miniszterelnöki Hivatal, a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma és a Magyarországi Cionista Szövetség - utóbbit a honlapjukon olvasható állítás szerint egy ernyőszervezet - támogatja.
18:30 Tudósítónk szerint több száz bűnőr (álnevükön: rendőrök) biztosítja a "megbékélés" híveinek rendezvényét, ellentüntetőktől tartva. Eddig egyetlen embert sikerült lencsevégre kapni, aki "ellendemonstrált": egy palesztin kendős fiatalember egy halott gyermekét sirató palesztin családot ábrázoló transzparenssel állt egy helyben a rendezvény közelében.
18:40 Kálmán Olga, a rendezvény szélsőséges moderátora arról beszélt, hogy a "szélsőségeket" csírájában el kell fojtani.
19:00 Megérkezett Bajnai Gordon, köztörvényes tolvajminiszterelnök, s egyből összeborult Feldmájer Péterrel. A résztvevők száma mintegy 4000-re tehető, mindenkinél fáklya van.
19:05 Boross Péter, volt miniszterelnök és hazaáruló saját emlékeire hivatkozva az ilyenkor szokásos közhelyeket puffogtatja: emlékezni kell, ő is emlékszik arra, amikor a munkaszolgálatosokat elhurcolták. Emlékeztetett arra, hogy a weimari liberális urak (? - ezt nem is értjük - a szerk.) síkra szálltak azért, hogy a szólásszabadságot ne korlátozzák: milyen nagy árat fizettünk ezért. Örömét fejezte ki Boross Péter, hogy a halál menetét Élet menetének keresztelték el, mert az életnek mindig győzedelmeskednie kell a halál felett.
19:12 Kálmán Olga Boross beszéde után kijelentette, a szólásszabadság nem korlátozása azért is veszélyes, mert sokan úgy érezhetik, hogy a szavak erejét tettekkel is nyomatékosítani kell.
19:13 Tordy Géza, a Nemzet Színésze titulus egyik méltatlan viselője lépett a színpadra.
19:20 Zoltai Gusztáv, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének és a Budapesti Zsidó Hitközség ügyvezető igazgatója, volt munkásőr és pedofil, maffiafőnök, közpénzrabló judeorasszista azzal kezdte, hogy a politikusok szégyelljék magukat, amiért nem tesznek semmit a gyűlöletbeszéd, a holokauszt-tagadás szankcionálása érdekében. Egy olyan országban, amely magán viseli a nácizmus bélyegét, felfoghatatlan ez a politikai hozzáállás. Zoltai úr sepregethetne kicsit a saját portái előtt is, lenne mit eltakarítania.
19:32 Lukács Ferenc Márk, a Fővárosi Diákönkormányzatok Szövetségének véletlenül sem zsidó képviselője is egyslágeres előadó. Szerinte a szélsőségesek előretörése a legnagyobb veszély napjainkban. Ő is kitért arra, hogy korlátozni kell a szólásszabadságot. Lukács üzent a szélsőségesek támogatóinak: aki a szélsőséget támogatja, nem tesz mást, mint elássa a jövőnket.
19:56 Bár a program szerint a 600 ezer "magyar áldozatra" emlékezve száll majd az égbe 600 lufi, az eletmenete.hu weboldalon mégis az izraeli himnusz héber szövege olvasható. Ennek ismerete nélkül a megemlékezés semmit nem ér, így ki nem ismerné a pontos szöveget, feltétlenül nyissa meg az említett weblapot!
20:00 Kálmán Olga pátoszos szavaival, miszerint a történelemre emlékezni mindannyiunk kötelessége, véget ért a rendezvény. Zárásképpen, a "holokauszt magyar áldozatainak "emlékére felengedték a 600 lufit a magasba.
20:05 A mazsihisz.hu honlapon található információ szerint Budapesten kívül Ácson tartottak még megemlékezést, ez összesen két települést jelent. Mivel Magyarországon 3175 település van, a Barikád Holokauszt Kutatóközpont számításai szerint a magyar települések mindössze 0,06%-a veszi komolyan a problémát.
Az Élősködők menetének hívei egybusznyian holnap Lengyelországba indulnak, hogy tovább folytassák a mocskolódást. Ha olvasóink közül valakinek kedve támadna csatlakozni a mai rendezvény után a túrához, sajnálattal közöljük, hogy az útra minden jegy elkelt...
Ja, s az úgynevezett emlékezésre Gyurcsány Feri tényleg nem ment el.





Alább a HVG propagandavideója, olyan kedves arcokat láthatunk benne, mint például az álnemzeti, zsideszes Balog Zoltán.
 
 
(Képek: Stop)
Kapcsolódó: