Napok óta hangos a sajtó attól, hogy Budaházyék ellen újabb bizonyítékok kerültek napvilágra.

Azért van annak valami diszkrét bája, hogy miközben minden a Drazsé-korszak forgatókönyve szerint zajlik, a narancsplebsz továbbra is új országról áradozik. Morális meghasonulás, pártoknak elkötelezett tömegek, a független gondolkodó alapkövetelményének, a kételynek a teljes hiánya.
A kétely hiánya pedig egy jó újságírónál alapvető követelmény (kéne hogy legyen), de valahogy ez nálunk nem vert mély gyökeret. Mindenesetre ha én lennék a nemsokára felálló szuperhatalommal bíró Médiatanács elnöke, akkor azon nyomban elvenném a Hír TV műsorszórási engedélyét úgy néhány hétre, mondván, hogy meséket cáfolhatatlan hírként előadni kifejezetten káros a magyar nép mentális egészsége szempontjából.
Nézzük először is a videót: néhány polgár sétálgat egy parkolóban, kezükben szatyor, kivesznek valamit egy szürkének tűnő autó csomagtartójából. Ennyi. Ha nincs a narrátor, akkor igazából csak néznénk, hogy mi ez az unalmas jelenet. De Narancsia szerencséjére a Hír TV bemondói megmagyarázzák, hogy mit KELL látnunk: ők bombákat pakolgatnak egyik autóból a másikba, és Budaházy van az egyik autóban. Ha nem hiszed, akkor meglátogat Csintalan és veled tölti az éjszakát!
Aztán itt vannak a dokumentumok: két vallomás, mindkettő akkor még börtönben levő gyanúsítottaktól, kik Budaházyt nevezik meg parancsnokuknak. Tényleg hihető, főleg annak a tükrében, hogy a két vallomástevő azóta szabadlábon van.
Nem értem, hogy az "új országnak" miért kell Drazsé idiotizmusait tovább fokozni. Jómagam és még még pár millió honfitársam magyar útlevéllel járunk-kelünk a világban és nem igazán örvendünk annak, hogy tisztességesebb polgárok körberöhögnek: „terrorizmus, Budapest, Hungary, ha-ha-ha”.
Apró baki (?), hogy a Magyar Nemzet nyomtatott verziójában október nyolcadika szerepel, mármint hogy akkor készült a videó a parkolóban. Én már mindent elhiszek ebben az országban, de azt azért nehezen, hogy Gyuri, aki az említett időpontban már rég raboskodott, észrevétlenül teleportálja magát cellájából, szétosztja a bombákat, majd nyugovóra tér a priccsén. Persze, erre a Magyar Nemzet is rájött, az online verzióban már április nyolcadika szerepel.
Mindenesetre megnyugtató, hogy ennyire idióták ítélkeznek ebben az ügyben.
Tényleg megnyugtató, hogy ilyen idióták kezében az ország közvéleményének az irányítása?
Florian Geyer - Kuruc.info
Kapcsolódó: