Üdvözletem!

Köszönöm, hogy megosztottátok és közzétettétek ezt az ocsmány és gusztustalan, „Hungarikum" néven nyilvánosságra hozott zsidó provokációt.
Nézzük csak meg, kik a megrendelők: Schönleber Zoltán; Szilágyi János; Szabó Máté; Kozmér József és a többi megnevesített és ill. fel sem sorolt szarházi metéltf@szú.
Hát igen, a képlet ezek után világos. Uszítani minden áron! Szeretném megkérdezni tőlük, hogy ők akkor miért nem mennek haza végleg a véreikhez?
De azért találgatnék egy kicsit: talán nem tudnak az anyanyelvükön? Héberül? Ez nagyon-nagyon kínos! Vagy ott kint a saját vérük, nem is tartják őket zsidóknak, csak egy korcsnak? Pont úgy, mint mi itthon?
Üdv. Róth Dögevő Péter


Schönleber Zoltán (an.: Schönleber Mária) 2737 Ceglédbercel, Pesti u. 118. Tel: (53) 378-654
Üdv, Kurucok!
Ez a videó nem rólunk, magyarokról szól, hanem a készítőiről és e nép szellemi vezetőiről. Sajnos ENNYI telik tőlük.

Ez a „műalkotás” is tükrözi lelkivilágukat, értékrendjüket és saját önbecsülésüket.
Gyalázatos, hogy ocsmány szójátékaikhoz a MAGYAR nyelvet használják. Hát mi mást használhatnának, mikor a héber nyelv nem hordozza az ősi tudás erejét?! (Ezért irigyek is! Nem kicsit! Nagyon.)
DE! Aki tűzzel játszik egyszer, legalább egyszer nagyon megégeti magát.
És hogy ármánykodásaik révén a világot vezetik az orránál fogva? Nem baj... egyszer minden korsó eltörik. Úgyhogy járjanak csak nagyon sűrűn arra a kútra.
Üdvözlet e szánalmas társaságnak!
egy Magyar

Sziasztok
Elnézve a magát Jáksónak nevező "bányarém-boy" munkásságát és a videót, elgondolkoztató, hogy hogy esne nekik, ha egy-két Pannónia stúdiós hazafi készítene az ő "hőseikről" egy ilyen alkotást.

Azt hiszik, hogy talán Nekünk nem lenne ötletünk megalázó helyzeteket kreálni szeretett "nagy" embereikről? Azt hiszik, hogy nem lehetne a Frigyládát és Mózest kifigurázni, a nagylány Esztert egy-két kemény f* színesbőrűvel "baszélgetve" lerajzolni? Ugye ezt meg is tehetnénk, a szólásszabadság elméletileg ránk is vonatkozik, de jaj! Egy szegény rabszolgasorsban élt néppel ezt nem tehetjük, azokkal, akik "minden ok nélkül" "haláltáborba" kerültek, nem tehetjük!...

Na ne nevettess...! Még napjainkban is sok-sok nép él kisebbségben, és sokkal rosszabb viharokat éltek meg, mint egy szimpla népvándorlást... Ők is kerültek nagyhatalmak beteg vezetőinek "bűnbakkeresőjébe", az ő vérük is ugyanúgy ömlött az embertelenség és barbárság fekete oltárán, és nagyon szerencsés az a nép, akinek nem volt ilyenben része, sem az áldozat, sem az elkövető szerepében!!
Lehet, hogy szégyellik, hogy a saját történelmükben oly sok a rossz ember – és ugye az ember nem zsidónak, magyarnak vagy bárkinek születik, hanem embernek... De lehet, hogy valóban kedvtelésüket lelik benne, ezért be kell bizonyítani a magunk eszével, hogy mi nem folyamodunk ilyen primitív dolgokhoz, és ezzel csak a saját ostobaságukat erőltetik. Ugyanakkor ehhez hasonló események térnyerésében magunk is cinkosok vagyunk, mert hallgatunk, ami bűn!!
Ezek után, hogy "felsőbbrendűnek" képzelik magukat, csodálkoznak, hogy sajátos életstílusuknak köszönhetően a cigánysággal együtt többször kerülnek a gyűlölködés középpontjába és egyes tagjaik gonoszságait az egész népükön torolják meg??... Magukba kéne nézni, elgondolkodni, majd fellépni saját gonoszságuk ellen, hogy ne találjon senki jogos-jogtalan okot népük megalázásába.
Nagy dolog ez a demokrácia, a Pénz demokráciája. Szabadon alázhatsz, nyomhatod el a más, jobb sorsra érdemes népeket, kultúrájukat, helyükre a Te kaotikus, rasszista, bűnpártoló meglátásodat emelheted az égbe... illetve le a Pokolba.
A vak liberalizmusnak pedig azt köszönthetjük, hogy azon kisebbségek (illetve a közéjük tartozó egyének, nehogy teljesen neonáci legyek...), akik eddig jogosan voltak elnyomva antiszociális viselkedésük miatt, most a virágkorukat élik, és a fenenagy emberi jogokkal kardoskodnak, mikor a becsületes, dolgozó nép ellenük merészel fordulni (a gyilkosok, pedofilok, rablók életben hagyásáról nem is beszélve)... Na sebaj, ne búsulj magyar, az Úr Ítélőszékénél nincs különleges bánásmód!
Üdvözlettel, egy kurucfan