A Hír TV ma először sugárzott, új Keresztmetszet c. adásának „Életképek a Miskolc melletti Lyukó-völgyből.“ szekciója kendőzetlenül szól a hírhedt Lyukóvölgyről és az ottani cigányterrorról.

A műsor jelenleg még nem elérhető online; a sugárzási időpontokat ITT találjuk (valamint, később, a videót is).

Pár mozzanat csak:

Kisnyugdíjasok panaszkodnak - mindenüket ellopják. Csak nappalra mernek ott maradni, de ahogy készülődnek haza, a cigányok már ott leselkednek, mi marad az udvarban, a kertben...
A nyugdíjas hétvégitelkesek teljesen kiszolgáltatottnak érzik magukat. Azt mondják, senki nem védi meg őket. Az egyik öreg mesélte, hogy pár éve megígérte nekik az önkormányzat, hogy kijönnek felmérni, kik laknak ott (valszeg önkényes házfoglalóként) jogellenesen. Aztán persze nem történt semmi.
 
Cigány megszólaltatott: "nem adnak munkát, a gyerekek pénzibűl tarcsuk el magunkat".
 
Szedett-vedett, féligkész ház - persze ott virít rajta a parabola. (Vajon honnan rá a píííz? Erre miért van, és a kajára úgymond miért nincs?)
 
Meg akarták kérdezni az illetékes onkormányzati képviselőt - ő "családi okokra hivatkozva elhárította a nyilatkozatot"    Értsd: nem akarta, hogy a családját jól befenyítsék az orkhordák.... A szoci alpolgármester meg szintén nem nyilatkozott, titkárnőjével üzent, hogy NEM. Csak.

Idézzük a Népszabadságot is Lyukóvölgy-ügyben:

Vándorlás a Lyukóvölgybe
"A 2006-os önkormányzati választások előtt ugyanis Lyukóvölgyben már 2680 szavazásra jogosult polgár lakott. A családsegítő szolgálat jelentése szerint Miskolcnak nincs még egy olyan része, ahol annyi gyerek születne, mint ott. (Kuruc.info: értsd: ez a purdégyártó cigányoktól legfertőzöttebb terület Miskolcon, akik tucatjával sz@rják a világra jövendőbeli gyilkosainkat, hóhérainkat)"

"Az alattunk húzódó utca egyik házánál rendőrautó fékez. Kiabálással, kutyaugatással telik meg a völgy, két rendőr hátrabilincselt kezű férfit vonszol a kocsihoz, viszik az ajtóhoz támasztott vasvilláját (Kuruc.info: ha valaki nem tudná: népi támadófegyver cigányéknál) is.

- Bodó az előbb megtámadta a buszsofőrt - mondja egykedvűen az egyik férfi.

- Az baj - bólogat az utcafőnök. - A buszsofőr hivatalos személy. Azért sokat adnak."
"A völgyben egyetlen ABC működik. A környéken tíz magánház udvarán veszik át a fémhulladékot."
Ez utóbbi igencsak beszédes mondat, ugye? Mintha csak a nevezetes bicskei késeléssel kapcsolatos MN-cikket olvasnám. Vagy esetleg azokat az egyéb cikkeket (pl. egyenesen a Romnet cikkét ITT), amelyekből kiderül, milyen jól megélnek a cigányok a színesfémlopásból, -felvásárlásból.
Kuruc.info