Zárt ülésen tárgyalja a bíróság annak a fiatalembernek a büntetőperét, aki tavaly nyáron csaknem halálra késelt egy vendéget egy ózdi szállodában - jelenti a HavariaPress. Az emberölési kísérlettel vádolt fiatalemberről kiderült, hogy a szálloda egyik recepciósa volt, áldozatát pedig nem is ismerte.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség vádirata szerint a most 22 éves sajópüspöki vádlott tavaly nyáron az egyik ózdi szállodában dolgozott, amikor augusztus 12-én kora hajnalban késsel támadta meg a szálloda egyik vendégét. A fiatalember bekopogott az 52 éves áldozata szobájába, majd amikor a férfi ajtót nyitott, a nála lévő késsel nekiesett, és nagy erővel szurkálni kezdte. A bűncselekmény brutalitására jellemző, hogy a sértett szállodai szobájában szinte mindent beszennyezett a szanaszét fröcskölő vér. A sértett, szerencséjére nem vesztette el lélekjelenlétét, és ágyékon rúgta támadóját, aki ezért a menekülést választotta, majd később feladta magát.

Mivel a nyomozók semmilyen kapcsolatot nem találtak a sértett és az elkövető között, az indítékok között felmerült a bérgyilkosság lehetősége is, a tettes azonban azt állította: csupán életuntságból, egy belső hang parancsára támadta meg áldozatát, akit véletlenszerűen választott ki a szálloda vendégei közül. A fiatalember büntetőperét e hét kedden kezdte tárgyalni a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bíróság, de a vádlott védőjének indítványára a tárgyalást zárt ajtók mögött folytatják le.
(HírTV)

Kuruc.info: idézzük a mokkát: “csupán életuntságból, egy belső hang parancsára támadta meg áldozatát”. Tipikusan cigány “magyarázat”. Indulati bűnözés, unalmi bűnözés, megélhetési bűnözés – mind jellemző eme “nemes”, az egész világon gyűlölt fajtára.