Alább a HírTV ma reggeli műsorbeharagozója. Azóta a program lement; az említett gyógyszer a Rivotril, ami már az ITTENI, edelényi (lásd Molnár Oszkár) videóban is megemlíttetett.

Zacher Gábor (a toxikológus) megerősítette, hogy a Rivotril túlzott használata igenis okozhat oxigénhiányt a magzati agyban, azaz az valóban károsodhat. Ahol “érték a gyerek”, ugyebár. (Lásd még plusz hivatkozásokért EZT, rögtön az első szövegbeli kommentárunk második pontjában.)

A videót hamarosan feltöltjük a YouTube-ra; addig a beharangozó.

A cigány asszony elárulta a magzatkárosító gyógyszer nevét

Több borsodi roma vezető is elismerte, hogy vannak olyan cigányasszonyok, akik terhességük ideje alatt tudatosan szednek olyan gyógyszereket, amelyek ártanak a magzatnak.

A Célpont stábjának egy Bódva-völgyi település kisebbségi önkormányzatának vezetője azt mondta, hogy a cigány anyák azért szednek nagyon erős nyugtatókat, hogy a bennük fejlődő magzat sérüljön, és a szülés után a beteg gyerek után több családi pótlékot kapjanak.

A 21.30-kor kezdődő Célpontban egy cigány asszony elárulja a magzatkárosító gyógyszer nevét is, amelyről később a toxikológus azt mondta, hogy valóban alkalmas arra, hogy a születendő gyermek pszichés fejlődését gátolja.

(hírTV)
Frissítés: alább a cigánytémával foglalkozó (első) rész, a tízperces mérethatár miatt kétfelé vágva.