Az alábbi, az Interneten először nálunk (saját szkennelés) olvasható anyagból kiderül, amit eddig is tudtunk (lásd pl. EZT és EZT): a galloknál a cigányok ugyanúgy bűnöznek, mint nálunk.

Ahogy a németek (lásd a Berlinbe “menekült” orkok ügyét), most a franciák is készpénzt fizetnek az országot elhagyó orkoknak. Akik aztán, persze, vagy visszatérnek, vagy nem. Sok régebben így kipaterolt ugyanis visszapofátlankodott - a szavahihetőség, korrektség jegyében.

Az alábbi hírben orkjaink egyéb, viselt dolgairól is szó esik – arról, hogy – természetesen – bűnöztek, és a táborukba kész életveszély volt belépni. Nesze neked “békés”, “üldözött”, “a légynek sem ártó” kisebbség…

Érdemes azt is megfigyelni, hogy a táborukat felgyújtották. Azt nem tudjuk, csendőri segédlettel-e, ahogy az Olaszországban történt (cikk ITT), vagy “csak” a felháborodott, a cigányterrortól rettegő fehérek vettek ilymód elégtételt az orkoktól elszenvedettekért. Igen, Európában ilyet simán meg lehet csinálni – ahogy például vidék-Finnországban is simán le lehet lőni a tettenért cigányt, mint egy kutyát, az orkokat ott is szívből gyűlölő (lásd EZT) rendőrség mindezt sima önvédelemként foga elkönyvelni, és az ügyet ezzel lezárni. Csak nekünk kell kussolni, csak nekünk kell engedelmesen odatartanunk a másik orcánkat is, hogy aztán cserébe azt kapjuk, amit a legúabb országjelentés is írt. Elég volt!

Az eredeti cikk:
Kifizetve távoznak a romák

Mintegy háromszáz román cigány fogadta el azt a francia ajánlatot, hogy „önként hazatérjenek", miután a Párizs közelében fekvő Massyban nomád táborukat egy helyi konfliktus után felgyújtották. Tegnap reggel mintegy százan távoztak, és este a többi kétszáz. Önként, erősítették meg a francia hatóságok, miután távozásukért cserébe minden felnőtt után 300, minden gyerek után pedig 100 eurót kaptak. A táborban 10-12 cigány marad, akiknek rendben vannak a papírjaik. A most távozók közül mintegy ötvenen már ugyanezen célra kaptak korábban ugyanilyen összeget akkori távozásuk fejében, de visszatértek.

Romáknak segítő szervezetek rendszeresen bírálják a kiutasításokat és »az önkéntes távozáshoz adott segítséget", és úgy vélik, hogy „e törékeny népcsoportokat" eszközként használják fel a bevándorláspolitikában.

Lapunknak augusztusban több lakos panaszkodott már arról, hogy motoros fűrészeiktől kezdve háziállataikig tűnnek el tulajdonaik, amióta e látogatók felverték ott sátraikat. Az egyik vendéglő tulajdonosa pedig arra figyelmeztetett: életveszélyes bemenni a táborukba.

MNO – Lovas István