Az alább teljességében olvasható cikk befejezése a leginkább érdekes: kiderül belőle, hogy a Magyar  Nemzetnek tegnap egy szendrői asszony azt állította, ismeri a fogyatékosítás praktikáit: ehhez kalapács alakú szerszámmal, eret szorítanak el az embrionális fejlődés hetedik-nyolcadik hónapjában.

A teljes cikk (amely teljességében először, mint mindig, nálunk olvasható, mivel saját szkennelésű; utána egy olvasónk összefoglalása olvasható Molnárról):

Molnár Oszkár régi pártját erősítené?


Nem vagyok politikai prostituált, nem tervezem, hogy 17 év Fidesz-tagság másik pártba lépek – mondta tegnap Molnár Oszkár edelényi polgármester a köztévében. A politikus a második fordulóban egyéni körzetben, függetlenként, ám a Jobbik támogatásával nyert parlamenti képviselői mandátumot, miután a Fidesz korábbi kijelentései miatt nem indította a választáson. Molnár elismerte, sok dologban egyetért a Jobbikkal. A politikus egyébként egy nappal azután, hogy jelöltként nyilvántartásba vették, jelezte: szünetelteti Fidesz-tagságát, ám a helyi alapszervezet értesítette kizárásáról. A képviselő szerint fideszes riválisa, Daher Pierre azért győzhetett az első fordulóban, mert „sok, cigányok lakta településen beszállítások történtek". Molnárnak a parlamenti szabályok szerint fél évig függetlenként kell dolgoznia. Lapunknak úgy fogalmazott: - Nem vagyok elkötelezve egyik pártnak sem, tehát van időm gondolkodni azon, hogyan tovább novembertől. Nem erősítette meg, de nem is cáfolta, történhetnek változások országgyűlési státusában. Hozzátette, nem titkolja, számára a Fidesz marad a kedvenc, de az őt ért sérelmek után a Fidesz vezetőivel sem kezdeményez tárgyalásokat.

Ominózus kijelentéséről, mely szerint roma terhes anyák szándékosan kárt okoztak magzatukban a magasabb családi pótlék reményében, azt mondta: ezt ma is fenntartja. Ez szerinte nem orvosi beavatkozást jelent, ami szakértelmet követel, de a segítők lapítanak — mondta. Lapunknak tegnap egy szendrői asszony azt állította, ismeri a fogyatékosítás praktikáit: ehhez kalapács alakú szerszámmal, eret szorítanak el az embrionális is fejlődés hetedik-nyolcadik hónapjában.
Olvasónk levele:

Kedves Kurucok!

Összeállítottam egy kronológiát a Molmár Oszkár által nyilvánosságra hozott magzatkárosítási kísérletekkel kapcsolatban:

Gúr Nándor, Molnár Oszkár mostani vetélytársa az edelényi választókörzetben: "Sok olyan család van ebben az országban, ahol fi atal lányok – lényegében még gyermekek –, akik maguk is gyermeket szülnek, mert úgy gondolják, hogy ez egy némi biztonságot jelentő „pálya” lehet az életükben."

(...)

"Az országunkban kialakult szociális segélyezési rendszer anomáliáiról beszélve egy különös módszert ismertetett Veresné Szabó Éva. A magasabb segélyek érdekében ördögi eszközökre is képesek tudatlan és befolyásolt fiatal anyák. Olyan gyógyszert is képesek beszedni, amelynek következtében súlyosan sérült gyermekek jönnek a világra. A képviselő megfigyelését a jelenlevők elképedve hallgatták, ám néhány honatya elismerte, maga is hallott már hasonló esetről. A jelek szerint a segélyek elosztási elvei ellenérdekeltséget váltottak ki a munkához való viszonyban, és érdekeltséget a minél nagyobb gyereklétszámban, extrém esetben a sérült gyerekek vállalásában is."

2008. június
http://mszp.hu/public/downloads/pdf/balkozepjnius.pdf

"Személyes tapasztalatom is volt róla, és megkérdeztem a drága hölgyet, hogy miért csinálja ezeket, mert ivott, részeg is volt, ivott is, és akkor azt a ... gyógyszert barakostól beszedte. S mondom neki, hogy miért csinálod ezt, nem szabad vele a gyereket, vagy nyomorék lesz, vagy bolond, vagy, azt mondta, hogy nem érdekes, majd több lesz a családi pótlékja."

2009. szeptember 13.
Glonci(?) Tibor, ECHO TV
/r/35/46742/

Nyakó István az MTI-nek azt mondta, Molnár Oszkár állítása azért rasszista, mert "egy etnikai kisebbséghez kötötte mondatait", míg Veresné Szabó Éva mondatai "nem kötődnek etnikai kisebbséghez, nem bélyegeznek meg etnikai csoportokat és a szövegkörnyezetből teljes egészében kiderül, hogy szavaiban az aggodalom és a segítő szándék dominál".

2009. november 3.
http://mszp.hu/belfold/bovebben/jobbos-kavaras

Ismeretlen tettesek ellen tett feljelentést magzatkárosítás és más esetek miatt Molnár Oszkár (Fidesz) országgyűlési képviselő, Edelény polgármestere még az elmúlt évben, a Legfőbb Ügyészség az illetékes Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészséget jelölte ki a feljelentésben foglaltak  kivizsgálásra és az eljárás lefolytatására.

2010. január 11.
http://index.hu/belfold/2010/01/11/molnar_magzatkarositas_miatt_tett_feljelentest/

"A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészséget jelölte ki a Legfőbb Ügyészség arra, hogy eljárjon Molnár Oszkár feljelentése ügyében.

(...)

Baranyi Ferenc az edelényi polgármesteri kabinet munkatársa a Független Hírügynökségnek elmondta: Molnár Oszkár a feljelentésben megnevezte a feljelentésben foglalt kijelentéseket igazoló személyeket, de hogy kik ők, azt nem hozzák nyilvánosságra."

2010. január 11.
http://www.boon.hu/hirek/BORSOD-ABAUJ-ZEMPLEN/cikk/a-borsod-megyei-fougyeszseghez-kerult-molnar-oszkar-feljelentese/cn/haon-news-charlotteInform-20100111-0613384396

"A Mozgalom a Deszegregációért Alapítvány (MAD), a Bhim Rao Egyesület, a Phralipe Független Cigány Szervezet, a Méltóságot Mindenkinek Mozgalom, Edelény Cigány Kisebbségi Önkormányzata, valamint a közel 200 megrágalmazott, sérelmet szenvedett anya ma nyújtja be kártérítési igényre vonatkozó keresetét a Borsod Megyei Bírósághoz, Molnár Oszkár, edelényi polgármester rágalmazásai miatt."

2010. január 26.
http://www.168ora.hu/itthon/karteritesert-perli-200-roma-asszony-molnar-oszkart-50230.html

"Új fejlemény született a minap a Molnár Oszkár edelényi polgármester által tavaly júniusi kijelentése nyomán keletkezett és országos visszhangot kiváltó ügyben, ugyanis a polgármester által a közelmúltban a Legfőbb Ügyészségen tett feljelentése nyomán elrendelt feljelentéskiegészítés, amit még „beavatkozás emberi génállományba” - büntetőjogi kategóriaként - fogalmaztak meg, végül nem abban a formában, de magzatelhajtási kísérletként megtörténhetett a gyanú szerint. A nyomozást végző B.-A.-Z. Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs iroda munkatársa, Egyedné Novodonszki Éva erről tájékoztatta az Észak-Magyarország munkatársát a minap."

2010. február 2.
http://www.boon.hu/hirek/BORSOD-ABAUJ-ZEMPLEN/cikk/gyanusitottja-lett-a-magzatkarositasnak/cn/news-20100202-02273732

"Tisztelt elnök asszony! Kérem, hogy döntésével akadályozza meg, hogy Molnár Oszkár vagy az általa hangoztatott nézetek további képviselője bekerüljön a parlamentbe és ott szónokolhasson tovább a gumikalapácsokról és a zsidó világ összeesküvésről.”

2010. április 19.
Köves Slomó levele Lendvai Ildikóhoz
http://zsido.com/cikkek/molnar_oszkar_nem_erdemli_meg_az_mszp_tamogatasat/12/1938

"Ön azt javasolja, hogy az edelényi polgárok előtt csak két választás legyen: egy zsidózó-cigányozó képviselőt, vagy - elnézést a képviselőjelölt szavainak pontos idézéséért - egy "buzizót" küldenek a parlamentbe. Ez volna a valódi demokrácia?"

2010. április 20.
Lendvai Ildikó levele Köves Slomóhoz
http://mszp.hu/belfold/bovebben/vedjuk-a-demokraciat-es-minden-kisebbseg-jogait

"Kérem szépen, amit én mondtam, be van bizonyítva: most már kettő hölgyet hallgatott ki a rendőrség magzatkárosítás, a megyei rendőrfőkapitányság gyanúsítottként magzatkárosítás miatt."

2010. április 26.
http://index.hu/belfold/2010/valasztas/nem_vagyok_megoszto_figura/

Molnár Oszkár elnyerte az edelényi körzet mandátumát
2010. április 26.
http://www.valasztas.hu/hu/parval2010/354/354_0_index.html

Talán már csak egy vagy két bejegyzés hiányzik a végéről.

Üdv,
Kicsit Karcos