Pár napja idéztük a kormánypárti, így felesleges Fidesz-ellenes hangulatkeltéssel igazán nem vádolható Magyar Nemzetet arról, hogy cigányaink egyre aktívabbak a kábellopásokban, Két Hét és "helyreállítottuk ... a jogrendet az utcán" Orbán-nyilatkozat ide vagy oda.

Az alábbi, friss hírből az derül ki, hogy nem csupán a kábellopások száma nőttön nő, hanem a durva, életellenes cselekményeké, súlyos sérülésekkel vagy éppenséggel halállal (friss, kapcsolódó hír ITT) végződő rablásoké. Ahogy a késeléseké, késes rablásoké -   hadd utaljunk arra, hogy 99,9% valószínűséggel a szombati, többek között egy halálos áldozattal járó késeléseket is mind-mind cigányok követték el.

Talán mondanunk sem kell, hogy egy normálisabb országban (hogy ne kelljen annyira távol mennünk, nézzük például a felvidéki gyakorlatot) vagy agyonlőtték volna ott a tetthelyen a rendőrök, vagy a helyiek ezeket a bűnözőket, vagy legalábbis jó kis kényszermunkatáborba, önfenntartó pokol-börtönbe zárták volna őket. Orbán meg? Nem veszi észre, hogy simán megállíthatná ezt a terror-hullámot pár jó kemény, gyorsított eljárásban kiosztott, a médiumokban jól megreklámozott (hogy azok híre a legutolsó cigányputriba is eljusson) ítélettel. Bravó, Magyarország, hogy ilyenekre szavazott...

Az eredeti cikk:

A földön húzták támadói a táskáját védő idős nőt Fehérgyarmaton

Métereken át vonszoltak a földön támadói egy idős nőt, akitől a táskáját akarták elrabolni hétfőn Fehérgyarmaton. A nő súlyosan megsérült. A rendőrség szerint egyre gyakoribb a "táskázás" (Kuruc.info: v.ö. „csökken a bűnözés” - ráadásul ezt a rendőrség hivatalosan mondja!) Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.

Súlyosan megsérült egy 63 éves asszony, akit Fehérgyarmaton két fiatal támadott meg hétfőn. A nő a vasútállomásról a kórházba tartott, amikor két kapucnis fiatal megpróbálta kitépni kezéből táskáját - közölte Fülöp Gergely százados, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A néni nem engedte el a retikült, elesett, így az egyik támadó több méteren át a földön vonszolta. A sértett segítségére végül járókelők siettek, a "táskázók" üres kézzel elmenekültek.

A rendőrök még aznap elfogtak és őrizetbe vettek egy 15 és egy 17 éves cégénydányádi fiút, rablás kísérlete és súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt eljárás indult ellenük. Kiderült: egyikük már máskor is követett el hasonló bűncselekményt Fehérgyarmaton, akkor három kispaládi segítővel. A nyomozók azóta őket is kihallgatták.

Az elmúlt hónapokban Szabolcs-Szatmár-Bereg megye több városában is történtek ilyen - a tettesek között csak táskázásnak hívott - bűncselekmények. Felmerült, hogy a most elfogott fiataloknak ezekhez is közük lehet, így a nyomozásba más kapitányságok is bekapcsolódnak - tette hozzá Fülöp Gergely.

 (Origo)