Miközben a hazánk cionista gyarmatosítása ellen fellépő nemzeti mozgalom berkeiben azon folyik a vita, hogy érdemes-e foglalkozni a holokauszt cáfolásával vagy sem, a mítosz terjesztése rendületlenül folyik tovább - a magyarság megfélemlítése és további összegek kizsarolása érdekében. A hódítók hittérítőit a legkevésbé sem zavarja, hogy dogmáik legfontosabb elemeit a revizionista történészek egyértelmű és világos érvekkel és bizonyítékokkal megcáfolták.
Zoom
Az Élősködők Menete Alapítvány úgynevezett „vándorkiállításának” szervezői sem hagyják magukat megzavarni holmi tényektől. A „vagonkiállítás” néven ismert propagandarendezvény következő helyszíne Gyömrő lesz, ahol is hétfőn – február 18-án – felvonul a hazánkat gyarmati sorba döntő társaság néhány díszpéldánya. Ott lesz például a felvásárlók nagykövete, Ilan Mor, továbbá Zoltai Gusztáv, a Mazsihisz igazgatója, Verő Tamás rabbi, a holokauszt-propagandisták nevében pedig Karsai László „barátunk”, Novák Ilona „múzeumpedagógus”, valamint Gordon Gábor, az Élősködők Menete Alapítvány elnöke fog szónokolni. A kollaboráns politikai osztály képviseletében Gyenes Levente polgármester alázkodik és csúszik-mászik majd az ország új urai előtt.
Mint minden hasonló rendezvényen, felléptetnek egy állítólagos holokauszt-túlélőt is annak érdekében, hogy az unalomig ismert propagandaszövegek hitelesebbnek tűnjenek. De nem fognak annak tűnni. A gyömrői kiállítás megnyitóján megjelenő, Auschwitzot is megjárt „túlélőt” Forgács Jánosnak hívják. Az ő szavainak a hitelessége azonban a nullával egyenlő, ugyanis alaposan leégette magát és az egész holoparazita társaságot, amikor az RTL Klub 2011. március 22-én sugárzott XXI. század című műsorában kijelentette: az auschwitz-birkenaui krematóriumok kéményeiből lángok csaptak fel. A műsorban megszólaló, tekintélyesnek mondott holotörténészek - Szita Szabolcs, Karsai László, Ungváry Krisztián, valamint Molnár Judit – egyike sem vette a fáradságot arra, hogy helyesbítse a nyilvánvaló képtelenséget.

"Lángoló kémények" Birkenauban
Hogy Forgács János miről fog beszélni Gyömrőn, nem tudható, de az RTL Klub két évvel ezelőtt sugárzott műsorában azt mondta, hogy őt 16 éves korában deportálták Auschwitzba. Majd amikor megérkeztek, állítása szerint azt látták, hogy „valahol kéményekből tüzek, füst megy kifele”. Összes rokonát elvitték a „gázkamrába, majd a krematóriumokba, és mi ennek a lángját láttuk, ami a kéményekből kicsapott” – jelentette ki.
A „krematóriumok lángoló kéményeiről” persze nemcsak Forgács János hazudozott, hanem számos más úgynevezett „holokauszt-túlélő” is. Auschwitzban a halottak elhamvasztásához kokszot használtak, amely egy úgynevezett rövid lángú tüzelőanyag, ezért a láng nem jut ki még az égetőkamrából sem. A kemencét és a kéményt egy gázcsatorna köti össze, és csak azután következik a kémény. Carlo Mattogno revizionista történész szerint az auschwitz-birkenaui krematóriumok kéményei legfeljebb füstölöghettek, de semmiképpen sem lángolhattak. (Lásd erre nézve Carlo Mattogno: Flames and Smoke from the Chimneys of Crematoria, Optical Phenomena of Actual Cremations in the Concentration Camps of the Third Reich, The Revisionist 2(1) (2004), 73-78. oldalak, valamint portálunk ezen írását.) Ezzel szemben Jean-Claude Pressac, egy - kivételesen - viszonylag becsületes hivatalos holokauszt-történész még abban is kételkedett, hogy füstölögtek-e egyáltalán a krematóriumok kéményei Auschwitzban. Mint Pressac rámutatott, „a Topf cég, amely a legkülönbözőbb égetőkemencéket gyártotta (köztük az Auschwitz-Birkenauban használt kemencéket is), igyekezett olyan krematóriumokat gyártani, amelyek nem bocsátanak ki füstöt.” (Közli V. Igounet: Histoire du négationnisme en France. Éditions du Seuil, Paris 2000., 648. old.)
Csakis egyetérteni lehet tehát a gyömrői „vándorkiállítás” meghívójának címében megfogalmazott felszólítással: „Beszélnünk kell róla!” Valóban szükséges továbbá, hogy a „fiatal korosztály” „hiteles képet kapjon” az úgynevezett holokausztról, és „megismerve a tényeket”, ne dőljön be többé a hazánk leigázására törekvő cionista erők megtévesztő és lefegyverző propaganda-kampányának.
Perge Ottó - Kuruc.info