A világkormány és a mindent egységesítő, és egyszínűvé tevő zsidó politikai elképzelések lassan az utolsó szakaszhoz érkeznek. Gordon Brown, brit miniszterelnök véleménye szerint világalkotmányra lenne szükség. Ezt követné a világkormány, és helyben is vagyunk, az összeesküvés-elméletek híveinek igaza lesz.
Világalkotmányra lenne szükség a brit kormányfő szerint a nemzetközi pénzügyi rendszer szabályozásához. Gordon Brown ezt egy konferencián mondta Londonban. Közben Franciaországban már benzinhiánnyal fenyeget, hogy a Total energiaipari cég alkalmazottai hat kőolajfinomítót blokád alatt tartanak.
Csak a biztonsági őrök dolgoznak ennél a francia kőolajfinomítónál. Az alkalmazottak ugyanis blokád alatt tartják ezt és még öt ilyen létesítményt. Amiatt tiltakoznak így, hogy a Total francia energiaipari cég be akarja zárni egyik üzemét, amely egyébként a legnagyobb európai finomító.
A sztrájk miatt fennáll a veszély, hogy nem kerül benzin a francia benzinkutakhoz. „Világos, hogy vannak, akik elégedetlenek. A gyakori sztrájkok azonban Franciaországban betegségszámba mennek. A sztrájkolók túszul ejtik az embereket” – vélekedik egy autós.
Athénban a töltőállomásokon ma kitették az Elfogyott a benzin táblát. Itt az a gond, hogy a görög vámosok beszüntették a munkát, ami miatt akadozik a benzinszállítás. Ők, és velük együtt a taxisofőrök is, a központi kormányzat megszorításai ellen tiltakoznak.
Eközben Londonban a világgazdasági válság a fő téma egy nemzetközi konferencián. A brit kormányfő szerint világalkotmányra lenne szükség a pénzügyi rendszer szabályozásához.
„Globális megoldásra van szükség: közös szabályozásra, ami a tőkét, a likviditást, a felügyeletet és a banki jutalmakat illeti” – mondta Gordon Brown.
A brit miniszterelnök úgy vélte, az elmúlt időszak pénzügyi válságát a szabadjára engedett piac okozta, amely berobbant, és ennek a növekedés is áldozatául esett.
(ATV nyomán)