Február 3-án jelenik meg a Hungarica zenekar hatodik stúdióalbuma, "A láng örökkön ég", ami máris megrendelhető. Az új album egyik különleges dalát még karácsony előtt bemutattuk, most pedig egy újabb dalt hallgathatunk meg.

Mentes Norbert gitáros: úgy érezzük, minden idők egyik legjobb Hungarica-albumát készítettük el a zenekarra jellemző változatos hangszerelésű dalokkal. 12 új szerzemény és egy bónusz tétel szerepel a korongon, ami meglepő módon nem magyarul fog elhangzani. Használtunk a felvételek során olyan hangszereket is, amelyek eddig nem szerepeltek Hungarica-lemezeken, visszahallgatva, az eredménytől mi is „meglepődtünk”. Azoknak, akik előrendelték, vagy ezután fogják megrendelni az új albumunkat, szeretnénk azzal megköszönni a támogatásukat, hogy amennyiben hozzájárulnak, bekerül a nevük a lemez borítójába!
Vissza a halálból is
A karácsonykor bemutatott lengyel népdalfeldolgozás: Hol jársz, kedvesem?
Rendeld elő az új lemezt, ajándékokkal, közvetlenül a zenekartól!
Előrendelhető idén a Hungarica történetében először direkt a zenekarnál A láng örökkön ég című új Hungarica-CD egyedi, papírtokos csomagolásban, limitált mennyiségben, extra kedvezményekkel és ajándékokkal, amíg a készlet tart!
Minden egyes előrendelő az egyedi papírtok-csomagolású dedikált CD mellé ajándék Hungarica-könyvet és egy posztert kap! Az új album rendelhető kedvezményes áron egyedi Hungarica-pólóval és a lemezbemutató (2014.03.08. Bp., Petőfi Csarnok) koncertjegyével is 50% engedménnyel 100 darabig!
A rendeléshez küldj egy e-mailt a rendeles@hungaricazenekar.hu címre az alábbi adatokkal:
- Vezetéknév, keresztnév
- Város
- Irányítószám
- Utcanév, házszám, emelet, ajtó
- Telefonszám (amelyen a futárszolgálat kiszállítás előtt elér)
- Megrendelt dedikált CD-k darabszáma (hány db új albumot kérsz?) - 1999 Ft/db.
- Kizárólag az új albummal rendelhető egyedi női póló is (csak 100 darab limitált mennyiség), ha kéred, annak darabszáma és mérete (S/M/L) - 1999 Ft/db.
- Kizárólag az új albummal rendelhető egyedi férfi póló is (csak 100 darab limitált mennyiség), ha kéred, annak darabszáma és mérete (S/M/L/XL/XXL/XXXL) - 1999 Ft/db.
- Kizárólag az új lemezzel KEDVEZMÉNYESEN rendelhető lemezbemutató koncertjegy is, 1999 Ft/db (csak 100 darab limitált mennyiség, 1 db CD-hez 1 db jegy rendelhető), ha kéred annak darabszáma.
Kiszállítás módja: futárszolgálattal (999 Ft/csomag), vagy személyes átvétel Budapesten a Hammer Zenebarlangban (ingyenes) .
A kiszállítás időpontja 2014. február 3-tól!
CD-rendelés Erdélybe és a Felvidékre
Aki Erdélyből rendel CD-t, annak a lemez 30 RON-ba, és a az egyedi, csak a CD-vel előrendelhető póló is 30 RON-ba, kerül. Egy db CD esetén a postaköltség 8 RON, amely költség a csomag tartalmának, értékének, súlyának függvényében növekedhet. Egy csomagban több CD-t, pólót és lemezbemutató-koncertjegyet is rendelhetsz!
A megrendeléseket az erdely@hungaricazenekar.hu címre kell küldeni!
(Erdélyi partnerünk a csomagküldésben a RM-Shop. Szállítás a román postával, postai utánvéttel [ramburs].)
Aki Felvidékről rendel CD-t annak a lemez 7 EUR/db, és a az egyedi, csak a CD-vel előrendelhető póló is 7 EUR/db, az utánvételes postázás 3 EUR (egy CD-re és egy pólóra), amely költség a csomag tartalmának, értékének, súlyának függvényében növekedhet. A megrendeléseket a felvidek@hungaricazenekar.hu címre kell küldeni! (Felvidéki partnerünk a csomagküldésben a Focus Music.)
A többi feltétel változatlan és azonos a magyarországi megrendelésekkel.
Köszönjük, hogy megrendeléseddel támogatod a zenekart és a lemezünket!