Mint kiderült, az MNO-soknak nem igazán sikerül megkülönböztetni a kollégájukat a főnöküktől, ugyanis a "bolsevik gyökerű párt" kijelentés egy Csermely Péter nevű anyaszomorító érdemeit gazdagítja, aki éppen a Magyar Nemzetben kísérletezik az újságírással - inkább kevesebb, mint több sikerrel. Kövér viszont nagyjából ugyanezt mondja el más szavakkal, úgyhogy túlságosan nagyot nem tévedtek a firkászai, mi viszont megejtjük a pontosítást.
 
 
A korábbi "hír": Gyurcsány egykori alelnöktársa, aki újabban az MSZP-vel való "szükségesnek látszó összefogásról" tart előadásokat, úgy véli, "a Jobbik egy morális spirálban zuhan egyre lejjebb, míg olyan mélyre nem jutnak, ahonnan nincs felállás". Az erkölcs bajnoka legutóbb a Fidesz tévéjének Péntek 8 című műsorában mocskolódott.
Vona Gábor azon kijelentésére, hogy ha a Jobbik bejut a parlamentbe, 4 hónapon belül nem marad ott más párt, mint ők, Kövér úgy reagált: nem tudja, Vona valóban ennyire ostoba-e vagy mondta neki valaki, mit kell mondania, esetleg úgy érezte, meg kell felelnie egy bázisnak. Kövér úgy fogalmazott: „jó lenne, ha Vona vigyázna a szájára és nem hangoztatná, hogy az alkotmányos rendet veszélyezteti a pártjuk”. „Elgurult a Jobbik gyógyszere” – tette hozzá. Úgy véli, Gaudi-Nagy kijelentéseivel is "csak a felvidéki magyaroknak ártott".
Arra a felvetésre, hogy a Jobbik MSZP-Fidesz nagykoalícióról beszél, úgy válaszolt: abból tudja, hogy jól csinálják a dolgukat, hogy az MSZP és a Jobbik is sárt dobál rájuk. „A Jobbik és az MSZP is bolsevik gyökerű párt”, így mindkettő hazudik – fogalmazott.
(MNO nyomán)
Kapcsolódó: