A levél a balliberális híroldalak fölöttébb élénk érdeklődése kielégítésének céljából született.
Tisztelt Címzett!
Nagy Attila vagyok, a Unified Quality Kft. ügyvezetője. A napokban értesültem arról a hisztériakeltésről, ami a Kuruc.info Budapesten megjelent óriásplakátja körül forog. Szeretném Önt tájékoztatni arról, hogy a plakát kihelyezését figyelemfelkeltő alkotásként a Unified Quality Kft. rendelte meg és finanszírozta, a Kuruc.info hírportál üzemeltetőitől függetlenül.
Tette ezt mindazért, amiért a portál üzemeltetői korábban a reklámközvetítéssel is foglalkozó cégem rendelkezésére bocsátottak hirdetési felületet (díjmentesen), így ezzel a plakátkihelyezéssel "honorálta" a Unified Quality Kft. a korábbi megjelenési lehetőségeket, egyfajta karácsonyi meglepetésként is. Továbbá tájékoztatnám arról, hogy a Kuruc.info hírportálon a közvetítésünkkel megjelent hirdetések és a jogellenesen eltávolított óriásplakát a magyar törvényeknek, adójogszabályoknak megfelelően kerültek megjelentetésre. Álláspontom az, hogy az óriásplakát nem tartalmazott semmilyen kifejezést vagy képet, ami bárkiben megbotránkoztatást válthatott volna ki.
Egyetértek a Mirkóczki Ádám Jobbik-szóvivő mai közleményében írtakkal: a legolvasottabb jobboldali hírportál Magyarországon a Kuruc.info, ez azonban nem jelenti azt, hogy magyarországi székhelyű, szerverű vagy szerkesztésű oldal volna, így törvényeink sem vonatkoznak rájuk, ahogy például a BBC-re sem. Semmilyen magyarországi hatóság nem minősítette a Kuruc.infót törvénytelennek, bárki hirdetheti is a portált, ahogy szolidaritásból teszi ezt több képviselő (köztük pl. Volner János frakcióvezető-helyettes) is az Országgyűlésben épp a kuruc.infós óriásplakát képével hivatali laptopjuk fedelén, egyúttal a trafikmutyira is felhívva a figyelmet.
Zoom
Szilágyi György, Zakó László és Z. Kárpát Dániel háromféle kuruc.infós laptopmatricával a Parlamentben, baloldalt az óriásplakátunk képe
Tisztelettel:
Nagy Attila
Kapcsolódó: