Az állítólagos kirekesztők és határozott elveket vallók ellen szüntelenül ágáló ballib média igencsak szégyenteljes döntést hozott: kirekesztik kedvenc showmanjukat, aki pedig fekete. Az ok: Pákó szeretné, ha a nigériai olajból befolyt összegek a polgárok kezébe kerülnének a zsidók zsebe helyett és nem tartja természetesnek, hogy roma polgártársaink átértelmezzék a tulajdonjog fogalmát. (A videót lásd itt.)
Pákó tehát felelős hazafi. Ez regnáló kormányunk kedvenc jelmondata. Mégis, mit olvashatunk a mai bulvársajtóban? "Pákó nem szerepelhet többé az RTL Klubbon - erősítették meg a StoryOnline információját a csatorna sajtó-osztályán. Hozzáteszik: innentől kezdve minden reménye elszállt arra is, hogy Győzikét felváltva, vagy esetleg vele párhuzamosan valóság show-ja legyen az RTL Klubbon, amit annyira szeretett volna."
Néhány nappal ezelőtt ezt írta blogján az igazságkedvelő nigériai: "A másik ami nagyon fáj,hogy a TV2 elhatárolódott tőlem amig be nem bizonyítom az ártatlanságomat.Hogy lehetnek ilyenek velem?Hogy hihetik el hogy fekete létemre rasszista vagyok és még náluk voltam bent a mokkában azzal a hirrel hogy zaklatnak és kitették a számom a netre."
Ide jutottunk, hogy egy fekete bőrszínű énekest kirekesztenek hazánkban azért, mert kicsit másként gondolkodik, mint ők. Szégyen, gyalázat, rákosista időket idéző magatartás. Ombudsmanok, haladéktalanul tessenek lépni!
(Kuruc.info - Story - Pákó blogja)