2019. október 18., péntek, Lukács napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:31 Mussolini, a zsidóság ideálja21:52 Nem vicc: Venezuelát is beválasztották az ENSZ Emberi Jogi Tanácsába21:06 Megtámadták a választási eredményt az I. és a VIII. kerületben is20:37 Emléktáblát avattak a Nemzeti Múzeum oláh kifosztását megakadályozó Bandholtz tábornok tiszteletére20:13 Erdogan mégis fogadta az amerikai alelnököt, sőt még tűzszüneti megállapodást is kötött vele19:38 Úgy tűnik, Erdogan elvitte a kiegyezést Aszadnak és a kurdoknak19:18 "Német"országban állandósult a kurd-török háború18:58 Megszületett a megállapodás a brit kilépésről18:24 Fáziskésés17:47 Élve ástak el egy újszülöttet ómigránsaink őshazájában17:13 "Megb@szlak, csicska!" - Kibukott a keserűség az eltérő kultúrából a rasszista körforgalom miatt16:48 A hétvégén is marad a jó idő15:51 Valaki vegyi fegyvert használt Szíriában - a törökök és a kurdok egymásra mutogatnak15:22 Román késelt moldovait Budapesten14:46 Tűzrőlpattant menyecske miatt volt dolguk a mentőknek a fővárosban
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Videók ::

Videó: Fekete Pákó náci karlendítéssel Hitlert élteti, majd zsidózik, cigányozik!

Reklám


Köztudott, hogy mióta úgymond Nyugat lettünk, hazánk lakossága nagy részének ízlését és viselkedését a médiasztárok irányítják, õk szabják meg a "sztenderdet". Most az egyik legismertebb azt mondja: a cigányok rabolnak és hazudnak, ezért jobb kar egyenesre, és: Kitartás, éljen a Nemzetvezetõ, éljen Szálasi, Sieg Heil!  Méghogy nem létezik asszimiláció... A végén még a Kuruc.infónak tényleg bocsánatot kell kérnie Pákótól? Hihetetlen. Persze, hogy énekesnek siralmas és nem kellett volna csokipéniszt mutogatnia egy 12 évesek által is nézhetõ mûsorban, azt fenntartjuk.
A videó ráébresztett: nem igaz, hogy nem nevelhetõek az otthonról hozottól eltérõ szellemiségre fekete vagy barna bõrû bevándorlóink. Tessék csak megnézni, milyen figyelemreméltó elõrehaladást értek el a szerkesztők a stúdiójukba látogató Fekete Pákóval, aki nemrégen még a magyarok száját csokifarokkal akarta betömni. Mint az alább látszik, Pákó beszélni "még mindig nem tudni", de egyre szimpatikusabb megnyilvánulásai vannak: korábban kijelentette többek között, hogy vissza kell foglalni Erdélyt, illetve, hogy õ levágná Gusányi (értsd: Gyurcsány) farkát. Most meg ez.

"Kitartás, éljen Szálasi!" - kiáltozta Pákó

A titok nyitja: türelmesnek kell lenni és rámutatni a világ lakosságát sújtó nyomorúság közös rákfenéjére. Amint Pákó némiképpen saját maga számára is meglepõen ráébredt, hogy azért nem a nigériai polgárok kezébe megy az olajból származó pénz, mert a zsidók ott is lenyúlják, egybõl kiegyenesedett a keze.

Aki nem a saját földjén él, megtanulja, hogy néha több nyelven is meg kell tudnia értetni magát, így a Kitartás, éljen a Nemzetvezetõ! és a Kitartás, éljen Szálasi! után ezek német eredetijét is kiválóan és meglepõen hamar elsajátította. Bár Pákó hozzátette: van még mit tanulnom...


Kedvenc jelenetünk, amikor új Hitler-pólójával pózol. Mi több, legnagyobb megdöbbenésünkre Pákó megosztotta rajongását Hitler Adolf iránt is. "Én nágyon-nágyon büszke vagyok a Hitlerre, mert legalább õ elmondja, õ elmondja, az oszinteséget... Buszke vagyok rád, Hitler!"  Pákó bevallotta: nem is érti, hogy engedjük a cigányoknak, hogy csoportosan raboljanak, verekedjenek és folyamatosan hazudjanak.
  
Pákó zsidózik, cigányozik, majd kart lendít az Oktogonon - tekintse meg a videót alább! 
 
(Ha nem menne a fenti videó, kattintson ide.)
Kedves olvasóinknak jó szórakozást és nevelési, integrálási képességünkben való hitet kívánunk, ugyanakkor roppant kíváncsiak vagyunk arra, mikor lesz látható a legújabb, a showman által meghatározott divat az utcán és a TV-ben. Ja és izgatottan várjuk a sajtóvisszhangot a kollégák véleményezésével (netán elhatárolódásával, feljelentéseivel meg hasonlókkal) együtt.
Kuruc.info

Kapcsolódó cikkek:
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready