Íme, egy NERD
Egyre több érdekesség derül ki az Astorián helyretett leszbikáról. Az elkövetőket most nyolc év börtönnel fenyegeti a cionista rezsim, mert közösség tagja ellen izgattak, támadtak. De ki ez a rejtélyesnek nem mondható tehén. Olvasóink segítettetek hozzá, hogy jobban megismerhessük. Az alább szereplő képek nézegetése mellé vödör ajánlott, gyenge gyomrúak pedig ne is olvassák tovább. A cikket folyamatosan frissítjük az olvasók által beküldött, a deviáns rusnyasághoz kapcsolódó történetekkel, ezeket a cikk alján megtalálják a kedves olvasók.
Először is a pontos adatai:
Név : Bertalan Lilla
Honlap: itt  Az alábbi infók egy része is innen származik, lehet kommentálni is!
Foglalkozás: hallgató, fordító, helyi híresség :-)
Telefonszám: 70/2304902
Postai irányítószám: 9024
Cím: Győr, Répce u.28.X/29.
Nem:(Ez azért kérdéses, mint alább látni fogjuk, ő maga fogja megcáfolni)
Születésnap:   1989. június 18.
A deviáns idegbeteg szereti a fájdalmat, így kevésbé érthető, hogy miért tett feljelentést egy pofon miatt, amikor saját magának, az alábbi képek tanúságai szerint, sokkal komolyabb sérüléseket tud okozni. A képeket csak 18 éven felüli olvasóinknak ajánljuk:




Asszony, add a puskám, megvan a hurka télire!

Most vegyen be egy gyomornyugtatót a kedves olvasó és folytassuk tovább a se nem nő, se nem férfi, de embernek sem nevezhető lény további történetét. Érdeklődési körébe, saját bevallása szerint ilyenek tartoznak:
„Gender- és queer elmélet.” Na, ez mi a f..szom – kérdem úgy jó Geyeresen, de menjünk tovább. A következő, általa érdeklődési körnek megjelölt témánál hangosan felröhögtem: a „testmódosítás ”, mint érdeklődési kör. Hát, vagy nem érdeklődik az ügy iránt túl mélyen, vagy rossz helyen keresgélt eddig, de hogy e téren nem voltak sikerei, az biztos. Saját magát így mutatja be: „hedonista állat vagyok, aki egész éjjel táncol és vág egyedül, aztán elveri a fizetését az antikváriumban, aztán melegfelvonul, neten dumál a barátaival időzónákon át, majd megy suliba, ott alszik egyet, és kezdi újra. Mert miért ne.” Sírva röhögök és közben elküldöm az asszonyt, hogy keresse már meg a vadászpuskám, s hozzá a töltényeket, lesz hurkának való télire.
„Ne hívj bölcsésznek! Bár hivatalosan az lennék, de grrr. NERD vagyok. Rá is van tetoválva a jobb kezemre Oblivion fonttal.” Jó, hogy megtudtuk, a törvény ugyanis nem tiltja a „NERD” vadászatát, így hát kérnénk azonnal megszüntetni a hazafiak ellen indított nyomozást. Annál is inkább, mert saját bevallása szerint: „mondanám, hogy én is csak ember vagyok, de nem, mert aspergeres vagyok. De kit érdekel?” Tehát: a jogszabályok nem tiltják, hogy egy budapesti villamosmegállóban ácsorgó aspergerest felpofozzunk, pláné akkor, ha az illető NERD is. Kérném, mutassák meg azt a cikkelyt, ami ezekről a fura lények jogairól rendelkezik! Na ugye! különben is, mit keres egy ilyen az utcán? A tipikus zsidó betegséggel, a belterjességből fakadó genetikai elmebajjal küszködő leszbikának a bolondok házában lenne a helye, roppant veszélyes a társadalomra, hogy csak úgy szabadon flangálhat. Még szerencse, hogy egy arra járó betyár felképelte!
Olvasónk megerősíti, hogy a tehén nem száz százalékos agyi állapotú, igaz, mit várjunk egy Aspergerestől, aki ráadásul NERD is. Úgy látszik ezen lényeknek alapvető gondjaik vannak a Jehova Tanúi szektához tartozókkal, hisz: „a sztori pikantériája, hogy nemrégiben ez a "nőszemély" az ELTE BTK campuson elvert egy Jehova Tanúját - ezt fegyelmivel jutalmazták, a sors pedig további bónuszkellemetlenségeket osztogat neki. „Karma is a bitch”, ahogy az angol mondja, én meg csak annyit mondok, hogy szerintem nem is elsősorban azért bántották, mert leszbi vagy mert pride póló volt rajta, de még csak azért sem, mert ronda mint az állat. Van egy kicsit pökhendi, szfinxelő kisugárzása, amit úgy látszik, mások sem bírtak véleménynyilvánítás nélkül hagyni” - írja olvasónk, aki a Zsiwiwről szerzett képeket nekünk a NERD-ről, lásd alább:


Egy másik olvasónk is tud még érdekességekkel szolgálni: „Volt szerencsém egy iskolába járni ezzel a szerencsétlennel. Mindenki ismeri a városban, nagy titkot nem árulok el vele. 6 osztályos gimnáziumba járt, az igazgatóhelyettes felvételiztette. Szeptemberben már azon gondolkodtak, hogyan jutott át a szóbeli felvételin. Nem teljesen ép szegény. Önálló életet élt az iskolában, mindenkire morgott, mindenkit ki akart irtani, 14 évesen már nyíltan leszbinek vallotta magát. Na most már csak az a kérdés, hogy ezt 14 évesen hogy dönti el valaki, de ebbe inkább nem mennék bele. Leginkább a sci-fi világban érzi otthon magát, talán 2100-ban él. Szokása volt elcsatangolni, ekkor a fél tanári kar őt kereste. Jellemzője még, hogy -10 fokban pólóban rohangált a városban, a buszon hörgött és morgott mindenkire, ezért mindig talált magának ülőhelyet. Szellemi szintjére jellemző, hogy ugyan kb. 10 dioptriás lencsét hord, de azért folyton nekirohant a vasrácsos üvegajtónak. Véleményem szerint nem véletlenül. A kezén szerzett sérülések egyértelmű vágásnyomok, amiket ez a szerencsétlen magának szokott okozni. Ezt nyíltan mutogatja is a blogján, illetve az egyéb honlapjain. Mindenesetre figyelemre méltó Iwiw adatlapja. Magáért beszél ismerőseinek száma, illetve utolsó szabadidős elfoglaltsága. Végül egy történet, amit hallomásból ismerek csak, de erről a lényről elhihető. Gimnáziumban matektanár körzőt kér, ez a véglény pedig odavágja hozzá. Táblába állt bele a körző. Volt osztálytársai talán többet is tudnak mesélni róla. Blogját elég régóta írja, nem valószínű hogy leszedi csak azért, mert kikerült a kurucra. További eredményes munkát kívánok! ”
Nos, a homárőrség pedig szokásához híven egy ilyen nem is emberi lény megtámadása miatt nyomoz, nyolc év börtönnel fenyegetve az egészséges fiatalokat. A hímnemű sünöknek pedig azt kívánjuk: a képeken látható Aspergeres erőszakolja meg őket – aki ráadásul NERD is – egy mámoros hajnalon, majd Oblivion fonttal tetoválja rájuk a gender és qeer elméletek szabályait!
(Olvasói levelek alapján, Geyer)
Olvasóink rémtörténetei a leszbikáról: Adjon az Isten Kurucok! Szeretnék én is hozzászólni az esethez. Történetesen én is abba az osztályba jártam, így az elhangzott információkat meg tudom erősíteni. Annyi pontatlanság volt csak, hogy nem a matek-, hanem a némettanár kérte a körzőt. Volt olyan eset is, hogy testnevelés órán teljes lendülettel bordásfalhoz vágta egyik osztálytársát, de a medicinlabdát sem rendeltetésszerűen használta... Osztályfőnöki órán kiselőadást hallgathattunk tőle arról, hogy ő egy klingon, amit megerősíteni látszott a tény, hogy a karácsonyi műsorban a "Csendes éj" című dalt elénekelte (felhörögte) klingon nyelven. (Utóbb kiderült, hogy a Star Trek c. sci-fi sorozatból vett csápos lényekről van szó.) Az egyetemi kollégiumból pedig azért kellett távoznia, mert véradáskor kiverte a hisztit, amiért a nyílt sebeivel nem adhatott vért (a kezei vagdosását amúgy már a gimnáziumi években a tanórák alatt is csinálta), ezért dühében a saját vérével kezdett a kollégiumi szoba falára írogatni. Persze a Gárda-avatás akadályozza a forgalmat a Hősök terén. Ez nyilván nem. Ha tudnátok segíteni nekem, és esetleg fel tudnám venni a kapcsolatot valahogy azzal a jóérzésű vármegyés lánnyal, szívesen meghívnám egy kávéra vagy valamire a Nemzeti Kávézóban egy egész hálás közösség nevében. Szebb jövőt! (Egy magunkfajta)
Szevasztok Kurucok! Jót röhögtem, amikor megtudtam, hogy ezt a nem tudom minek nevezhető hulladékot pofozták föl, a felvonulás után. Nekem volt "szerencsém" vele egy kollégiumban lakni (ráadásul ugyanazon a szinten) ,az ELTE KCSSK  komplexumában. Mi csak szörnynek hívtuk.  Úgy került hozzánk, hogy az előző helyén halálosan megfenyegetett valakit egy levélben. Jellemző, hogy itt, az új helyén teljesen egyedül lakott, a három fős szoba ellenére. Bár talán jobb is....Késekkel és szikékkel aludt és rendszeresen vagdosta magát, ami meg is látszott habtestén, amikor mezítláb, pólóban végigvonult a folyosón. Olyan bundája volt, mint a jetinek. Fürdési szokásairól nem tudok beszámolni, mert nem hiszem, hogy volt ilyen. Érdekes módon soha nem emberkedett  a folyosón, talán azért, mert egy jó párszor közöltük irányába véleményünket és ideológiai hovatartozásunkat is. Ezt legjobban az ajtónkon lévő plakátok prezentálták. Mára már továbbállt és egy másik kollégium lakóit boldogítja. Szebb jövőt! (Sali)
Kedves kuruc.info! Szeretnék felhívásuknak eleget tenni azáltal, hogy további információkat osztok meg az olvasóközönséggel "Lillácskáról"(így ismerte mindenki a gimiből, ahová én is jártam).
Deviáns viselkedése miatt a diáktársai körében kiközösítés volt az osztályrésze, mindenki veszélyesnek tartotta, köszönhetően a kiszámíthatatlan dühkitöréseinek és a vágásainak. Gyakran megfeledkezett a külvilágáról (pl. folyosón fekve olvasott, vágtatni kezdett a zsúfolt folyosón, nem törődve az útjába kerülő diáktársaival, stb.) Ha jól láttam az egyik angol nyelvű oldalán többek között autistának is vallja magát. Egyedül a tanáraival ápolt jó kapcsolatot, köszönhetően a pedagógusok empátiájának és mert Lilla nagyon tehetséges és szorgalmas diák volt. (Véleményem szerint pont ezt teszi veszélyessé őt: nemcsak elmebeteg, hanem egyúttal nagyon intelligens is.) Néhány rövid sztori:
Személy szerint akkor győződtem meg betegségéről mikor néhány éve egy számítógépteremben vettünk részt informatikaórán és mivel az előttem lévő sorban ült, volt alkalmam megfigyelni milyen internetes oldalakat látogatott. Több fura is volt köztük, de egyre élesen emlékszem. Egy német nyelvű fegyverekkel foglalkozó oldal késekről szóló rovatában böngészett. Ez önmagában nem fura, hiszen sok olyan ember van akit érdekelnek a fegyverek, mégsem ártana a légynek sem. Az viszont már elég beteges, ha valaki mindezt úgy teszi, hogy közben hallhatóan élvezettel, kísérteties hangon azt morogja maga elé, hogy "Árr, ez kell nekem" ,az már elég beteges.
A most követező történetnek nem tudom garantálni valós eredetét (talán más majd megteszi), de amúgy tökéletesen rávall. Ez egy ELTE hallgatók körében elterjedt sztori. Lilláról tudni kell, hogy beteges novellarajongó, nemcsak kényszeresen olvassa őket, hanem maga is ír ilyeneket. Az egyik egy olyan diákról szólt aki megöli a kollégiumi szobatársait. Mondhatnánk, hogy semmi szörnyű nincs ebben mivel ennek is megvan a maga irodalma, nincs rajta mit csodálkozni. Azonban sajnálatos módon Lilla akkori szobatársai az irományt olvasván saját magukra ismertek az áldozatok szerepében. Mondani sem kell ők azonnal elköltöztek a kollégiumból jó messze, Lilla meg maradt a helyén. Üdv! Egy olvasójuk.
Sziasztok! A Lilla nevű megvert "nő" esetéhez némi adalék, bár eddig is írtak már érdekes sztorikat szerencsétlen volt iskolatársaim (egyébként bárki tudna hasonlókkal szolgálni, akinek volt "szerencséje" hozzá): a folyosón járva a lény kedvenc játéka többnyire az volt, hogy mindenkinek nekiment, aki szembejött vele. Kommunikációs készsége általában a hörgésre korlátozódott, pedig kár volt ezzel fokoznia a hatást, megjelenése egyébként is tisztes távolságtartásra kényszerítette az embert. A gimnázium egyik tanárnőjét is sokáig zaklatta szerelmével - a körzős esetről nem tudtam, de ebből is látszik, hogy mind a tanárok, mind a diákok nyugalmát és testi épségét veszélyeztette. Már az is megdöbbentő, hogy civilizált emberek közt szabadon járhat-kelhet, nemhogy az, hogy az ország egyik legjobb gimnáziumában, majd egyetemén tanulhat. Ön- és közveszélyes. Egy normális rendszerben az ilyeneknek a zártosztályon a helye - persze a hatalom ma dilettáns módon  az épelméjűeket üldözi. De talán már nem kell sokat várnunk a változásra. Üdv: hunguy