Az obszcén „verseiről” elhíresült L. Simon László, az Országgyűlés kulturális bizottságának elnöke újabb példáját mutatta, milyen kifinomult művészlelke van. A Fidesz „Alföldi Róbertje” megfenyegette, majd kirúgatta a párt Fejér megyei elnök asszonyát, majd egy másik tisztségviselőnek úgy fejezte ki ugyanezt L. Simon, hogy borítékban selyemzsinórt adott át neki.
A Pocok névre is hallgató „költő” az előző ciklusban Fejér megyei közgyűlési képviselő volt. Mint nagy ingatlanlobbista konfliktusba keveredett a Fidesz akkori megyei elnökével, Balogh Ibolyával. A megyeházán közszájon forgó történet, hogy az elnöki irodában megjelent egyszer L. Simon László, Varga Gábor, Törő Gábor és Tessely Zoltán (Fejér megye 4., 5., 6., 7. választókerületeinek fideszes jelöltjei, majd képviselői), és megfenyegették Balogh Ibolyát, hogy mostantól azt kell tennie, amit ők mondanak neki. Az elnök asszony rögtön ki is zavarta őket az irodájából. Ez 2010 nyarán történt, szeptember 1-jével mennie is kellett ezért, igaz, hogy a száját tartsa, ő lett a megyei kormányhivatal főigazgatója. A Fideszben mindenkinek jut poszt a fülkeforradalom után…
Balogh Ibolya egyik emberének, Szabó Ákosnak (aki akkor az önkormányzat Ellátó és Szolgáltató Csoport vezetője volt) is mennie kellett ezért. Egy borítékra feladóként felírta ez a négy „úriember” a nevét, beletettek egy selyemzsinórt, és az egyik közgyűlés végén a perverz L. Simon személyesen adta át a költői célzást Szabó Ákosnak, aki néhány napon belül már repült is.
(Kuruc.info)