De sajnos nem onnan, ahonnan kellene (ti. hazánkból), hanem - ellenkezőleg - onnan, ahonnan nem volna szabad, ha hiteles tájékoztatásról beszélünk: a híreiből.
Hasonlítsa össze a kedves olvasó a Privátkopó eredeti hírét az MTI "átvátelével":
Eredeti:
A privatkopo.hu információja szerint tegnap, az esti órákban, Érd belterületén egy személygépkocsi utasait kívánták ellenőrizni a rendőrök. Az autóban négy roma férfi utazott, egyikük fejbe rúgta az egyik intézkedő járőrt, míg a másik három utas a járőrtársának esett neki - ütötték-rúgták, ahol érték. Az elkövetőket elfogták, ellenük hivatalos személy elleni erőszak gyanújával büntetőeljárást indult.
Bűnügyi portálunk értesülését megerősítette a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság, amely bővebb tájékoztatást holnapra ígért az ügyben.
Cenzúrázott:
Négy férfi bántalmazott két rendőrt a Pest megyei Érden.
A privatkopo.hu információi szerint a rendőröket Érd belterületén még szerda este bántalmazták, amikor egy autó utasait akarták ellenőrizni. Az MTI megkereste a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságot (PMRFK), ahol megerősítették a honlap értesüléseit és péntek reggelre ígértek bővebb tájékoztatást. A rendőröket megtámadó férfiakat őrizetbe vették.
(Kuruc.info)