A normális halandó, a Nyugat végvonaglását látva, hajlamos arra a következtetésre jutni, hogy már nincs lejjebb. Aztán mindig be kell látnia, hogy igenis, van.

Itt van például az Eurovíziós Dalfesztivál. Nem vagyok híve ennek a zenei világnak, ám amikor megláttam a különböző hírportálokon ezt a nem is tudom micsodát, ezt az osztrák emberszabású akármit, azonnal borítékoltam, hogy abszolút biztosan ez lesz a tuti befutó. S lám, "ő" is lett. Az elmeháborodott, agyhalott közönség pedig hatalmas, kitörő ovációban részesítette az aranyérmest. Ellenben a két gyönyörű orosz kislányt kifütyülte, huhogásban részesítette. Csak azért, mert az agymosott konzumidióta publikum Oroszországot és Putyint most a fő gonosznak tartja. Nem másért, mert kiáll a saját, jól felfogott nemzeti érdekei mellett, s nem tűri el, hogy a cionista, euroatlantista világbirodalom megfossza, elvágja hatalmi életterétől, s a mindig is érdekszférájába tartozó Ukrajnára is rátegye Shylock-mancsait. No meg abból az országból még nem veszett ki teljesen a józan ész és erkölcs, a hagyományok és a normalitás.

A németországi "Ariel-botrány" hallatán pedig az ember végképp kifogy a szóból és kínjában kapitulál. Miféle beteg, begőzölt koponyaűrből csoroghat ki az agymenés, hogy egy mosópor különféle kiszerelésén lévő 18-as és 88-as szám természetesen kizárólag Adolf Hitlert és a "Heil Hitler" köszönésformát jelentheti? (Minthogy kódolt nemzetiszocialista üzenetként az 1-es "nyilván" a német és angol ABC legelső betűjét, az "a"-t jelöli, a 8-as pedig a "h"-t.) Ez már valóban olyan tébolyodott világ, amelyhez képest a kafkai átváltozás - amikor hősünk egy nap arra ébred, hogy féreggé változott, de emberi tudata megmaradt - maga a színtiszta realitás birodalma.

Amikor pedig arról olvasunk, hogy már ún. "erotikus állatkertek" is működnek Németországban, ahol az oda betévedő vendégek tetszés szerint közösülhetnek az állatokkal, akkor semmi kétség, bevégeztetett. Mert akár illegálisan működnek ezek a parkok, nem lehet kételyünk: a mindenféle szexuális aberráció, buzifelvonulás, transzszexualitás, genderizmus (semleges neműség) terjesztése, sőt követendő példaként történő bemutatása és a normalitás megbélyegzése után, csupán néhány év kérdése, hogy az állatokkal való nemi kapcsolatot is teljesen normális szexuális orientációként legalizálják, sőt a normalitás iskolapéldájaként tálalja a média, mi több, még az ember és állat(ok) közötti együttélést is törvényesítsék. Ezt követően megindulhat a küzdelem az elnyomott pedofilok jogegyelősítésének harcmezején - a nekrofilok legnagyobb örömére.
Kész, bevégeztetett. A Nyugat kimúlt, meghalt.
Lipusz Zsolt - Kuruc.info
Kapcsolódó: