2020. február 18., kedd, Bernadett napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
19:39 Még mindig a pohártartó és a személyiségzavar a téma Molnár Ricsi perében19:03 Kivizsgálják a repülőtéren órákat veszteglő légijárat ügyét18:43 A fasiszta brigantik már a DK-ba is befurakodtak: 2,6% nem akarta Ferit elnöknek18:34 A hivatalban lévő államfő nyerte az elnökválasztást Afganisztánban17:53 Iskolai mészárlásra készülő kercsi tizenéveseket vettek őrizetbe17:32 Csokifütyizés helyett rendőrt hívott egy budapesti nő, így fogtak el egy körözött nigériai bűnözőt16:46 A kubai orvoslás jelensége - a gazdagság és egészségipar eddig ismert összefüggéseinek cáfolata16:25 Fogolycserét hajtott végre Irán és Németország15:52 Remek fickó az egyik mentős támadója: beleegyezett, hogy megússza felfüggesztettel15:31 Újra a Kúriára kerül a volt barátnőjét lúggal leöntő orvos ügye15:16 Felmentették a szentesi jegyző elleni kézigránátos merénylettel vádolt férfit14:45 TASZ: szégyenteljes, hogy a HírTV mert normális hangnemben tudósítani a kitörés-megemlékezésről, de azért még nem kellene bojkottálni14:14 Bíróság előtt a nádudvari "csínytevő lányok"13:57 Partiumi-bánsági könyvbemutató körúton Gaudi a Nemzeti jogvédelem című kötetével13:42 Egy vuhani kórház igazgatója belehalt a koronavírusba
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország ::

Pedofilos plakátok a fővárosban

Reklám


Kiegészítettük a langyos Fidesz-plakátokat
A Kuruc.info által legjobbnak ítélt antiballib plakát kinyomtatása után szerdára virradó éjszaka több ezret kiragasztottunk az SZDSZ bázisának számító Budapesten. A Deák téri Liberálisok Házának kiplakátolása miatt a szadeszosok rendõröket hívtak a helyszínre, akik hasukat fogták a röhögéstõl.

Szerkesztõségünk antiballiberális plakátpályázatának gyõztes mûvébõl 10 ezer példányt nyomtattunk ki A2-es méretben. Szerte az országba juttattunk már belõle, tegnap éjszaka pedig a fõvárost vettük célba. Plakátjaink legjobban a Fidesz-közeli Mahir-oszlopokon mutattak, ezeken nem is kellett semmilyen érdemleges felületet letakarnunk, pompás kiegészítõje volt a hivatalosnak.

Nagy csalódás volt látni néhány órával késõbb, hogy segítségünket nem csak MSZP-s, hanem fideszes plakátokkal is leragasztották, amik viszont szépen megfértek egymás mellett a kialakulóban lévõ kétpártrendszerben. Le vannak osztva a lapok? A kedves olvasó azért ne aggódjon, a második õrjáratunk épp a tisztogatásról szólt, így a reggel munkába menõket végül mégis a keményen antiballib plakátok fogadták.

Orra alá pörköltünk a szadeszosoknak is: a Deák téren – a Fidesz szerint jogsértõen – felhúzott Liberálisok Házának fala is kapott pár plakátot. A sipítozó liberósok eszüket vesztve tépkedni kezdték még a környéken elhelyezetteket is, míg rá nem csaptunk a kezükre. Fizetett biztonsági õreik nem kívántak az ügybe avatkozni, ami nem is csoda: egyikükrõl kiderült, hogy csurkista. Ezek után már inkább jogászkodni kezdtek az új degeneráltak, de azt is elég gyengén: a rendõrséget felhívva azt kérdezték, mit tegyenek, ha valaki megakadályozza õket abban, hogy leszedjenek egy nekik nem tetszõ választási plakátot. Képzelem a választ: „Várják meg, míg kiérünk, és elõállítjuk magát mások választási hirdetésének tépkedése miatt!” A jogban is kudarcot vallva végül már csak mentelmi jogára hivatkozott egy képviselõjelöltjük. A kiérkezõ fél tucatnyi rendõrnek tetszett a hirdetés, s az alkoholtól bûzlõ panaszos szadeszostól a jegyzõkönyv felvevõje cinikusan ezt kérdezte: „Elõször is, ki az a Kovács Pisti?” A pedofilpártiak dúlva-fúlva távoztak, a plakátok pedig szépen megszáradtak.
Kuruc.info

Munkában a radikálisok

A Fidesz első számú díszzsidója (mások szerint Pokorni az)

Több plakát - kisebb SZDSZ

Most csak azokat a plakátokat tépkedtük le,melyekkel a mieinket takarták le


Kapcsolódó cikkeink:
- A Kuruc.info antiballib plakátpályázatának nyertesei
- Fodor Gábor: „Szedjék le ezt a szennyet!”
- Választási plakátok
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready