2019. november 20., szerda, Jolán, Zoltán, Zsolt napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
17:44 Négy cigány akart "megbokszolni" egy rendőrt, az ügyészség elrettentő büntetést javasol: próbára bocsátás!17:28 A Mi Hazánk feljelenti a Zsindexet - Toroczkai: mindig a trianoni tragédián gúnyolódnak17:08 Az SZDSZ-es Gothár Péter a Katona József Színház zaklatója16:50 A Borkai-videók miatt előállított focista szerint nincs szó zsarolásról, az is mellékes, hogy csapattársa volt a DK-s jelölt testvére16:33 Jakab Péter végre rájött, hogyan lehetne tovább fokozni: beült Orbán székébe, mint egy tel-avivi kisóvodás15:53 Az iráni elnök szerint gátat szabtak az üzemanyagár-emelés miatti tiltakozáshullámnak15:24 Rendőrőrs lesz Hitler szülőházából - remélhetőleg áthatja majd a hely szelleme az egyenruhásokat15:02 Megint új választás jöhet Izraelben13:34 Mostantól természetes személyeket is külföldi ügynökké minősíthetnek Oroszországban13:09 Borkai kólás lányait is előállították - túl hosszúra nyújtották az utójátékot12:59 A pénzen vásárolt klímaforradalom12:03 Dés Lászlót ezúttal a Prima Primissima díjjal kívánják maradásra bírni?11:42 A mai Göringek már Karácsonyokkal lépnek szövetségre, és gyűlölik a nacionalisták Európáját11:31 A Harcos őszi kínálata (x)11:31 Mert megérdemlik: a kormány három részletben emeli a bírák és az ügyészek illetményét
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Friss hírek ::

A Zsindex tulajdonosáé a Tóta W.-barát UFI is

Reklám

Az Index, a Napi Gazdaság és a Portfolio.hu után újabb taggal bővült Nobilis Kristóf milliárdos üzletember médiabirodalma, miután egyik cégén keresztül megvásárolta az Utolsó Figyelmeztetés (UFI) című, egykori Fidesz-közeli újság kiadói jogát. A tranzakció mögött nem áll politikai megfontolás – állítják Nobilis környezetéből.

Az üzletemberről korábban azt írta a Magyar Nemzet, hogy Schmidt Máriával együtt részt vesz egy Orbán-ellenes politikai erő szervezésében. "Legutóbbi két lapszámunk már az új tulajdonos időszakában készült, ám szerkesztési kérdésekbe egyáltalán nem szóltak bele" – tájékoztatta a Heteket Ablonczy Bálint, az UFI vízfejű főszerkesztője, Tóta W. cimborája (korábban sokszor bájologtak egymással a Hír Tv-n. Miért is szólna bele amúgy Nobilis, ha egyszer az UFI nem jelent komoly veszélyt a szocionista rezsimre. Nobilis egyébként Tóta Warangyot sem rúgatta ki a haldokló pápa mocskolása miatt - a szerk.)

Az Ablonczy által is réteglapnak minősített havi magazin – "a polgári underground" lapja – eredetileg a Fidelitas (a Fidesz ifjúsági szervezete) hírleveléből nőtte ki magát. Az UFI az elmúlt években főleg kormányellenes óriásplakátjai révén kerülhetett a szélesebb közönség figyelmébe. Az elmúlt években eltávolodott a Fidesztől, majd az idén pénzügyi problémák miatt szüneteltették a lap kiadását.

Arra a kérdésre, hogy vajon mi szüksége lehet Nobilisnek az UFI-ra a milliós napi látogatottságú Index.hu-t, a Napi Gazdaságot és a Portfolio.hu-t is birtokló, az ország 28. leggazdagabb emberének tartott Nobilis Kristófnak, Ablonczy nem tudott választ adni. Azt azonban elmondta: az új tulajdonos tisztában volt az UFI múltjával és politikai irányultságával, és "értéknek tartja mindazt, amit eddig csináltunk, értéknek tartja az alkotó gárdát, és továbbra is számít rá".

Vaszily Miklós, a Közép-európai Média Zrt. vezérigazgatója szerint az új tulajdonos nem politikai, hanem üzleti megfontolásból vásárolta meg az UFI kiadói jogait, és mint mondta, számára új információ, hogy az UFI-t jelenleg is Fidesz-közeli lapként tartják számon.

Nobilis neve felmerült a Magyar Nemzetben januárban megjelent, Schmidt Máriát, a Terror Háza neokon igazgatóját támadó cikkben is mint Schmidt egyik potenciális szövetségese abban a társaságban, amely – a lap szerint – Orbán Viktor riválisa lehet a jobboldalon.

(Hírszerző nyomán)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready