A judeonáci sajtó, karöltve a magyarellenes, rasszista és köztörvényes cigányvezérekkel, "magyargárdás" gyilkosságról beszél és védelmébe veszi a baltával támadó, egy bátor természetvédelmi őr által lelőtt színesbőrű tolvajt. Alább az MTI/Index fajvédő cikke kommentárunkkal.

Az alaphír:
Na végre: agyonlőtte a baltával támadó cigány tolvajt

Az Országos Cigány Önkormányzat szerint a szélsőjobboldaltól kapott szellemi bátorítást az a természetvédelmi őr, aki lelőtt egy fatolvajt, aki állítólag (A rezsim és műellenzéke által újjáválasztott Vince Mátyás Magyarországi Talmudista Irodájának csak "állítólag". Az egész "híren" végigvonul a feltétel nélküli cigánypártiság, eszükbe nem jut tájékoztatni a hírfogyasztókat a száraz tényekről, a cigányság által sorozatosan elkövetett brutális, etnikai alapú gyilkosságokról - a szerk.) baltával támadt rá. (Kuruc.info: hogy van az, köztörvényes ÖCO, talmudista MTI, judeonáci Index, hogy most azonnal van nemzetisége a cigánynak? Amikor ők ölnek, lopnak, rabolnak, kínoznak, lincselnek gyakorlatllag már hetente, akkor meg soha? Mikor kérnek bocsánatot ezek a patkányok Szögi Lajos és Pénzes Henrietta lemészárlásáért, sok-sok nyugdíjas megöléséért és megkínzásáért, Kiss Norbert karókkal való agyonveréséért?)

A Magyar Gárda szellemiségének áldozataként beszélt vasárnap az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) szóvivője arról a roma férfiről, akit előző nap Fony település határában lőtt agyon egy természetvédelmi őr. (Kuruc.info: Teljesen jogosan, tegyük hozzá. A közérdekű üzemeket, pl. vasút illetve az erdőket pusztítók vagy a terménytolvajok ellen az USA-tól Nyugat-Európáig drákói szigorúságú börtönbüntetéseket rónak ki a bíróságok, a rajtakapott fosztogatókat pedig joga van fegyverrel is megfékezni az őröknek, hatóságoknak sok államban. Nálunk pedig az általunk megtermelt segélyen való élősködés mellett cigányok sokasága lophat, fosztogathat szinte zavartalanul)


Ifjabb Bogdán János szerint a történtek azt mutatják, hogy az elmúlt hónapokban olyan közhangulat alakult ki Magyarországon, amely a konfliktusok fegyverrel való elintézését is elfogadhatónak tartja. Mindezt annak kapcsán mondta, hogy szombaton egy természetvédelmi őr fegyverével agyonlőtt egy férfit, aki a közeli erdőben fát gyűjtött. (Ez a mocskoscigány a csillagokat is lehazudja az égről. 10 cigányból kilencnél minimum kés van, bandában, felfegyverkezve járnak és ölnek is szinte már heti-havi gyakorisággal. "Fát gyűjtött". Ez az MTI és a cionista Index szóhasználata a lopásra - a szerk.)

Az OCÖ szóvivője hangsúlyozta: elítélik és veszélyesnek tartják, hogy politikai, társadalmi szervezetek rossz emlékeket ébresztő maskarába bújtatott tagjai az utcákon masíroznak és lőgyakorlatokat tartanak. „Ki fegyvert vesz kezébe, az előbb-utóbb használni is fogja azt" - fogalmazott, hozzátéve: "kérdés, hogy a gyilkosok nem kaptak-e politikai bátorítást a Magyar Gárda megalakulásától, és a mögötte húzódó szélsőjobboldali szellemiségétől". (Tényleg hihehetlen, hogy a fegyveres cigánybűnözőket védő mocsadék a fegyveretelen gárdára mutogat - a szerk.)

Elmondta azt is, hogy az országos önkormányzat mély részvétét fejezi ki a családnak, és minden segítséget megadnak a hátramaradottaknak, egyben arra kérik a rendőrséget, hogy a lehető legkörültekintőbben járjon el az ügyben. (A sok-sok magyar áldozatnak mikor fejezed ki részvétedet te gázrács mögé való féreg? Szögi Lajos például nem ember? - a szerk.)

Fát vagy életet

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rendőr-szerint az elsődleges adatok szerint Fony település határában a motoros fűrész hangjára figyelt fel két természetvédelmi őr.

Kiderült, hogy két férfi vágta a fát, és amikor a természetvédelmi őrök felszólították őket, hogy hagyják abba az illegális fakivágást, egyikük baltával ellenük fordult.

Az egyik természetvédelmi őr figyelmeztetésként a levegőbe lőtt, ám a férfi nem hátrált.

A természetvédelmi őr elmondása szerint ezért lőtt a 39 éves fonyi támadóra, aki a helyszínen életét vesztette.

(MTI/Index mocska kommentárral tényszerűvé téve)