Véget ért a helyi iskolai oktatást ellehetetlenítő, túlkoros, magyar osztálytársaikat bántalmazó, zsaroló, meglopó, rettegésben tartó cigányok elleni fáklyás felvonulás. A Szent Korona Rádió információja szerint a rendezvényt civilek és magyar gárdisták biztosították (de szintén civilben), a zsidó rasszista és cigányfajvédő SZDSZ-esek nem merték megzavarni a tüntetést, de Léderer András az esemény előtt tartott gyûlölködő sajtótájékoztatóján, a szintén szélsőséges Gusztos Péter és a gyilkosok, rablók, lincselők védelmezőjeként hírhedtté vált Horváth Aladár társaságában "szar országról" fröcsögött: Az Új (De)Generáció elnöke a felvonulás előtti tiltakozáson kijelentette: „nem kérünk abból a szar országból, ami megelevenedett a Jobbik, a Magyar Gárda és támogatóik által Tatárszentgyörgyön”. A demonstráció végén a gárdisták, felfedve önmagukat kabátjuk alól elővették egyenkendőjüket és "adjon az Isten szebb jövőt!" köszöntéssel távoztak.










19:43 A tüntetés véget ért, a rendezvényt a civilek és a Magyar Gárda biztosította.
19:28 A tömeg kis utcákban, kerülőúton vonul.
18:57 A 30-as úton áll a forgalom.
18:52 Elindult a fáklyás felvonulás a helyi iskolához.

18:45 Tudósítónk jelenti, hogy az elhangzottak szerint a szervezők hisznek abban, hogy meg lehet oldani a problémákat békésen - a fáklyákat az út megvilágítására osztják s nem másra. (sajnos- a szerk.)

18:34 Egy szülő arról számol be, hogy megnőtt az iskolában az erőszakos cselekmények száma: sok a bántalmazás, sok a fegyelmezés.

18:29 A főszervező elmondta, hogy ez egy magán kezdeményezés a szülők részéről. Minden iskolában van 10%, akik akadályozzák a tanítást, mindegy, hogy az cigány vagy magyar (ez persze eufemizmus, az intézményes terrorért szinte száz százalékban kolompárok a felelősek). Ez ellen és az iskolák védelmében tüntetnek. A képviselőket is felszólították, hogy védjék meg az iskolákat, és segítsék az önkormányzatokat. Felolvasták továbbá a kerepesi általános iskola petícióját, valamint köszönetet mondtak a tüntetőknek.

18:11 A 150 tüntető "őrzésére" érkezett még 50 REBISZ-es. A helyszínen tartózkodik Franka Tibor a település polgármestere is. A sajtó kérdésére elmondta: gusztustalan, hogy egyes politikai erők a fasizmus ellen tüntetnek - inkább arra kellene figyelmet fordítani, hogy a szülők nem merik beíratni a gyermeküket az iskolába, valamint foglalkozni kellene a szegénységgel. A hivatalos beszédek még nem kezdődtek el.

18:00 Körülbelül 100 fő tartózkodik a helyszínen, közülük 50 újságíró. Az ÁVÓ nagy erőkkel vonult ki.

A zsidórasszista és cigányfajvédő SZDSZ által meghirdetett sajtótájékoztatót megelőzően az iskola előtt megjelent Franka Tibor, a település polgármestere.

Franka mind Léderer Andrással, mind pedig a helyszínen lévő Varga Lászlóval, a Fiatal Baloldal elnökével közölte, hogy ő a Magyar Gárdát sem engedte be a településre, ezért az MSZP-re és az SZDSZ-re sincs szükségük. A felháborodottnak tûnő polgármester közölte, hogy a szülők rendeznek felvonulást, amit egyesek cigányellenes demonstrációnak akarnak beállítani. A fiatal politikusoknak pedig azt mondta, hogy "ne itt hancúrozzák magukat fényesre a kamerák előtt, akkor hol vannak, amikor segíteni kellene".

A Magyarországi Talmudista Irodának nyilatkozó, a magyar adófizetők pénzén élősködő szélsőséges helyi cigányok természetesen cigányellenesnek bélyegezték az iskolai cigányterror ellen tiltakozni merészelő magyarok megmozdulását.
 
Korábban: A MÖM felhívása

Fáklyás felvonulást tartunk a békés egymás mellett élésért és gyermekeink biztonságáért 2007. december 14-én 18 órától a kerepesi hősi emlékmûnél (Kerepes, Mogyoródi u.).

Kerepesiek, figyelem!

Fáklyás felvonulást tartunk a békés egymás mellett élésért és gyermekeink biztonságáért 2007. december 14-én 18 órától a kerepesi hősi emlékmûnél (Kerepes, Mogyoródi u.).

Településünknek komoly problémát okoz a helyi iskola kihasználatlansága. Ennek legfőbb oka hogy hosszú évek óta 20-30 diák és szüleik teszik lehetetlenné a békés mindennapokat.
Tarthatatlan módon szinte elüldözik és a környékbeli tanintézményekbe kényszerítik az egyébként kerepesi gyerekeket. Mindennaposak a lopások, a fizikai bántalmazások és a megfélemlítések.

Lépjünk fel egységesen az erőszak ellen és a gyermekeink békés napjai érdekében!

Célunk: biztosítani az iskolában folyó oktatási és nevelési munkához a megfelelő körülményeket, gyermekeink békés körülmények közötti tanuláshoz való jogát, a közösségbe beilleszkedni képtelen
és az oktatási minimumot teljesíteni képtelen tanulók eltávolítását.

Fáklyás felvonulással egybekötött bejelentett demonstrációt szervezünk. Kérjük, csatlakozzon hozzánk, és jelenlétével adjon nyomatékot tiltakozásának!

Demonstrációnk nem pártrendezvény, nem a politikáról szól, hanem a gyermekeinkről! Várunk mindenkit, aki jelenlétével megerősíti, hogy azok vannak többen, akik egy élhetőbb, biztonságosabb települést
szeretnénk.

A tét KEREPES jövője!

Fáklyákat a helyszínen a rendezőség fog térítésmentesen osztani. A rendezvény bejelentett, engedélyezett.

Megjegyzés: A Magyar Önvédelmi Mozgalom támogatja a helyi önvédelmi demostrációt. Minden erőnkkel a valódi, élhető Magyarország mellett állunk!

2007. december 10.
(Magyar Önvédelmi Mozgalom)

(Szent Korona Rádió - MNO, fotók: Szent Korona Rádió)

Olvasó: Ez a kerepesi demonstráció olyan egyszerű, mint a 2x2. (Mármint annak, aki járt iskolába.) Kerepesen néhány család az iskolai erőszak és bűnözés ellen demonstrált, az SZDSZ-es Gusztosék meg érte. Nem kell ehhez cigányozni. SZDSZ-ék addig verik a habot maguk körül, amíg elcsúsznak rajta, mint a Mortimer-ügyön.
Üdv.: Szib